• Naturlig

  Rent, enkelt og naturlig. Selvsagt!

  Natur.no er for deg som velger sunt og bærekraftig. Alt i vårt sortiment er naturlige råvarer med hovedfokus på økologisk. Vi støtter lokal kvalitet og gjør valget enkelt og trygt for deg.

 • Matglede

  Matglede med god samvittighet

  Nå er det enklere å spise sunt og støtte miljøet samtidig som du koser deg. Med sunne og bærekraftige valg baner du vei for fremtiden, bli med på denne deilige grønne bølgen.

   

Bærekraft

REKO-ring - Støtt lokalbønder

REKO-ring er lokale popup markeder hvor bøndene eller småprodusenter kan selge sine råvarer direkte til kunden uten fordyrende mellomledd. Natur.no tjener ingenting på dette men deler dette kartet da vi vil støtte lokale bønder og promotere Nordiske ferskvarer. Vår tjeneste er å supplementere med økologisk supermat, kosttilskudd og langtidsholdbare rene matvarer fra hele verden.

Velg økologisk og rent

På REKO-ring kartet under må du selv sjekke at varene er økologiske på marked i ditt område. På hvert punkt finner du link til side hvor du avtaler kjøp og oppmøte med dine lokale produsenter. Med sunne og bærekraftige valg baner du vei for fremtiden, bli med på denne deilige grønne bølgen. Natur.no sin misjon er å bidra til at alle har tilgang på trygge råvarer.

Ren mat

 

 

Nye produkter i sortimentet

Se alle nyheter her

 

Våre mest populære produkter

 

Produkter på tilbud

Se alle tilbud her

Gå til bloggens forside

Nyeste blogginnlegg

“Kiss the Ground” er en ny film om hvordan fornyelse av jordens jord har potensial til å raskt stabilisere jordens klima, gjenopprette tapte økosystemer og skape rikelig matforsyning
Natur informasjon

29 Sep.

Miljø

Les mer
Denne artikkelen vil utforske noen av trendene som begynner å bygge røtter i samfunnet, og vi skal se hvordan disse transformerer verden. Formålet er å fostre optimisme og inspirere flere til å ta del i disse grønne og bærekraftige tiltakene.
Anders Dreyer

28 Sep.

Miljø

Les mer
Hvordan hvetegress kan optimalisere helse og vitalitet. Oversatt fra boken "the wheatgrass book" skrevet av Ann Wigmore som var en av de første til å gjøre hvetegress kjent og populært i den vestlige moderne verden.
Natur informasjon

22 May.

Kosttilskudd

Les mer
Det finnes mange fantastiske sopper som hjelper oss oppnå bedre helhetlig helse og balanse i hverdagen. I denne artikkelen skal vi utforske helsefordelene med Lion's Mane (piggsvinsopp), Reishi, Cordyceps, Chaga, Turkey Tail og Shiitake.
Natur informasjon

30 Jan.

Kosthold

Les mer