Detaljer
Gjærflak er proppfullt av næring, og blir ofte referert til som veganernes ostesmak…..
Små flak av inaktive gjær kan brukes som krydder og smaksforsterker til sauser, brød, grøt, kake, tofu marinader og mange andre retter. Den ostelignende smaken gjør at gjærflakene er egnet for veganske retter, og for de som normalt vil unngå ost. Du kan foreksempel lage en deilig ostesaus, som du kan bruke for både pizza, lasagne, pasta og pai fyllinger. Siden den har en behagelig smak, kan ernæringsmessige soppflak inntas som de er, eller oppløses i vann, melk, frukt eller grønnsaksjuice, og kan drysses på supper, stuinger, gryteretter, salater og frokostblandinger for å forsterke smaken og tilføre næring.
Ernærings gjær flak er laget av primær inaktiv gjær uten kunstige tilsetningsstoffer eller konserveringsmidler. Dette produktet inneholder ingen genmodifiserte organismer. Det er en helt naturlig mat, en primær stamme av Saccharomyces cerevasiae, dyrket på beriket renset melasse under nøye kontrollerte forhold. Dette sikrer frihet fra Candida albicans gjær.
NØKKELEGENSKAPER
Kan bidra til å støtte nervesystemet
Kan virke regenererende ved fysisk eller psykisk utmattelse
Kan bidra til at vi takler stress på en bedre måte
En rik kilde til Protein, B-vitaminer og sporstoffer
Har en behagelig, nøtteaktig smak
Inneholder inaktiv gjær (Saccharomyces cerevisae).
Ren, naturlig mat uten tilsetningsstoffer eller konserveringsmidler
Inneholder ikke gluten eller allergener
Dette produktet inneholder ingen genmodifiserte organismer.
Dyrket på beriket, renset melasse under nøye kontrollerte forhold. Dette sikrer at produktet er uten Candida Albicans gjær
INGREDIENSER
Inaktiv gjær (Saccharomyces cerevisae).
Gjæret er inaktivt og kan ikke brukes som et hevemiddel. Derfor gjærer det heller ikke i fordøyelsessystemet.
ANBEFALES FOR
Egnet for veganere og alle som ønsker å unngå ost og andre meieriprodukter.
Alle som ønsker et rent og naturlig tilskudd av protein, B-vitaminer, og sporstoffer
Kan ha virknig ved:
Tretthet og utmattelse
Fysiske og mentale (psykiske) utfordringer
Mangel på B-vitaminer og sporstoffer
Et godt, naturlig proteintilskudd (sammen med andre planter og grønnsaker) for veganere og de som velger bort animalske proteinkilder
ANBEFALT DOSERING OG BRUK
Det er ingen fastsatt daglig dose på nærings gjær.
Kan brukes til saus, suppe, brød, grøt, middagsretter og alle typer drikker. Kan med fordel røres inn i vann, melk, frukt- eller grønnsaksjuice, eller annen velsmakende væske. Den har en distinkt osteaktig smak (mest lik parmesan), og kan tilsettes alt du ønsker “ostesmak” på, om det er popcorn, dip, (squash)spagetti eller vegansk pesto.
Oppskrift på vegansk ostesaus:
FRI FOR
Gluten - Det er ikke brukt noen form for korn i fremstillingen av den gjær som ligger til grunn for mat gjær flak
Kunstige tilsetningsstoffer
Fyllstoffer
Konserveringsmidler
FORSIKTIGHETSREGLER
Oppbevares utilgjengelig for barn.
Oppbevares Tørt og ikke for varmt.
Tilleggsinformasjon
Merke | Grateful Nature |
---|---|
Avansert filter | Vegan, Sukkerfri, Glutenfritt, Baking |
Nettovekt | 500 g |
Produsert i land | Estland |
Best før dato | 28. feb. 2027 |