Flere visninger

  • 100 % naturlig 100 % naturlig
  • Økologisk Økologisk
  • Vegan Vegan

Mariatistel pulver - Milk Thistle Seed Powder - Økologisk - 250 gkr 149,50

På lager

Leveringstid 1-3 dager

  • Kjøp 3 for kr 124,20 hver og spar 17%
  • Kjøp 6 for kr 115,00 hver og spar 24%

Details:

Frøene i MARIATISTEL inneholder virkestoffet silymarin som beskytter leveren mot giftstoffer. Silymarin virker fornyende på levercellene slik at skadede leverceller erstattes.

Detaljer

Frøene i MARIATISTEL inneholder virkestoffet silymarin som beskytter leveren mot giftstoffer. Silymarin virker fornyende på levercellene slik at skadede leverceller erstattes.

 

• Renser leveren
• Regenererer levercellene
• Stimulerer produksjon og sekresjon av galle
• Forbedrer fettfordøyelsen
• Kolesterolsenkende
• Avgiftende

 

Den er en av de mest avgiftende og styrkende urter som er kjent. Det er en leverbeskyttende, blodrensende og galledrivende urt, så bruksområdet er lever/galle, for bedre leverfunksjon, bedre kolesterolverdier, lettere fettfordøyelse og generell kroppsrens. Den renser altså kroppen for avfallsstoffer gjennom å lette og bedre leverens arbeid. Den virker både svette/urindrivende, magestyrkende og rensende.

 

Det er frøene som inneholder den største andelen av Silymarin, som er den viktigste aktive bestanddelen i planten. Silymarin er en blanding av flere flavonoider som virker oppbyggende på cellemembranen i leveren og derfor beskytter leveren samtidig som den er en svært kraftig antioksidant. Den har også en evne til å fornye allerede skadede leverceller.

 

Den anbefales også i forbindelse med bruk av kjemoterapi, for folk som får kreftbehandling, da forskere har funnet ut at Silymarin sin reparerende virkning bare gjelder leverceller og at den derfor ikke stimulerer til vekst av nye kreftceller. Den virker slik at den minsker leverfettet samtidig som den virker positivt på proteinsyntesen i levercellene.

 

Dette er svært positivt for personer som har et høyt inntak av medisiner, alkohol, steroider, enkelte gifter eller som har en nedsatt leverfunksjon av andre grunner. Vår moderne livsstil gjør uansett at de fleste kan ha godt av en leverrens en og annen gang, for eksempel etter inntak av mye fet og usunn mat, eventuelt litt for mye vin i ferien eller lignende.

 

Bruk og dosering:

Alder, kroppsvekt, og helse er alle faktorer når det kommer til dosering av melketistel. En pasient med en leversykdom og en høyere vekt, for eksempel, vil trenge en annen melketisteldosering enn det som kreves av en person med lavere vekt og ingen leverproblemer. Det er også viktig å vurdere noen andre medisiner som er i bruk som kan påvirkes. Mens urter er vanligvis ansett som trygge, kan de samhandler med andre legemidler og produsere uheldige helsemessige reaksjoner. Noen av disse inkluderer kvalme, hodepine, oppkast, diaré, smerter i kroppen, utslett og luftveisproblemer.

 

En vanlig dose per dag kan være 100-250 mg

Det skal trygt gå å øke denne dosen betraktlig men vi anbefaler på det sterkeste å forhøre deg med en profesjonell urtelege/lege som kan veilede i forhold til dosering. Melketistelté, melketisteldetox og andre melketistelprodukter er generelt ikke anbefalt for svært små barn, gravide kvinner, eller ammende kvinner.

 

Organisk Sertifisering GB-ORG-05
 

Tilleggsinformasjon

Merke Grateful Nature
Avansert filter 100 % naturlig, Økologisk, Vegan
Nettovekt 250 g
Best før dato 17. jun. 2022