Flere visninger

Sopp blend vanlig - 7 forskjellige sopper - 300gkr 619,85

Utsolgt

Forventet innen 1 måned


  • Kjøp 3 for kr 557,75 hver og spar 11%
  • Kjøp 6 for kr 526,70 hver og spar 16%

Details:

Denne sopp blandingen inneholder 7 populære sopper. Etter stor etterspørsel er den endelig her!
Ingredienser:

20% lions mane, 20% reishi, 20% Turkey Tail, 10% chaga, 10% cordyceps, 10% Shiitake, 10% agaricus blazei

  • Eco Eco
  • Vegan Vegan
  • Glutenfritt Glutenfritt

Detaljer

Denne sopp blandingen inneholder 7 vanlige sopper pulver. Om du ønsker en sterkere versjon (10:1 ekstrakt) se relaterte produkt her.

 

Blandingen inneholder:


20% lions mane
20% reishi
20% Turkey Tail
10% cordyceps
10% chaga
10% Shiitake
10% agaricus blazei

 

Nøkkelingredienser:

 

Lion's Mane

Det har vært gjort forsøk med mus som viser at de gjenvant kognetiv kapasitet, og forsøk på deprimerte viste at de fikk økt konsentrasjon og følte seg bedre. Reduksjonen av beta amyloid plakk i hjernen til mus matet med en diett som inneholdt 5% Lion's mane vs. musene som ikke ble matet noen sopp var bemerkelsesverdig. 

 

Reishi

Den kan brukes som en styrkende drikk for å bidra til god helse og et langt liv. Reishi anses som en adaptogen urt, det vil si at den kan bidra til at kroppen lettere kan tilpasse seg i stressende situasjoner. Fjellklatrere bruker soppen da den kan bidra mot høydesyke, og den inngår i kinesiske preparater som brukes av toppidrettsutøvere.

 

Både hatten og stilken er spiselig. De aktive virkestoffene er trolig betaglukaner og triterpener. Soppen inneholder også andre polysakkarider, ergosterol (provitamin D2), proteinase, alkaloider, glukosider, kumariner, volatil olje og riboflavin (vitamin B2), askorbinsyre (vitamin C) og aminosyrer.

 

Turkey tail

Turkey tail pulver inneholder masse næringsstoffer som  er kjent for å reparere, støtte og gi energi til cellene i kroppen vår. Den er ansett som et godt tilskudd å bruke for å støtte opp om kroppens eget immunforsvar, både i influensasesongen og ved alle anledninger der kroppens forsvarssystem kan trenge en "boost".

 

Har vært brukt som hjelp til å berolige og dempe betennelser.

 

Turkey tail er kjent for å støtte mange av kroppens prosesser og å rette opp mange typer ubalanser i kroppen.

 

Cordyceps

Cordyceps (Cordyceps militaris) er tradisjonelt brukt i Asia og kan ha effekt under anstrengende aktiviteter i høyden og  potensielt  immunforsterkende drikke. Entusiasitiske fysiske treningsutøvere og profesjonelle idrettsutøvere har oppdaget at Cordyceps kan bidra til økt oksygenopptak, noe som kan gi høyere utholdenhet. Cordyceps kan også støtte en sunn seksuell funksjon.

 

Inneholder polysakkarider (beta glukaner, arabinoxylan, glukose, xylose, galaktose og cordycepinsyre), glykoproteiner, ergosteroler, triterpenoider og andre myco-næringsstoffer, som kan bidra til å støtte naturlig immunitet.

 

Chaga

Høyt innhold av fytokjemikalier som kan virke immunstimulerende.
Kan bidra til å støtte sunn inflammatorisk respons (kan være betennelsesdempende)
Utrolig høyt innhold av betaglukaner, saponiner, aminosyrer, belulininsyre, naturlige mineraler og en utrolig mengde av de viktige B-vitaminene

Naturlig kilde til Melanin som kan bidra til ungdommelig utseende og levende hud.

 

Shiitake

Shiitake er dessuten en god kilde til B-vitamin. Det inneholder tre ulike B-vitaminer, B2, B5 og B6. Det finnes også en rekke mineraler i denne matsoppen, slik som mangan, fosfor, kalium, selen, kobber og sink. I tillegg finnes kostfiber, protein og vitamin D2. 

  

Visste du at shiitake har serdeles høyt innhold av B5 og Kolin

 

Vitamin B5, pantotensyre 

Pantotensyre kan bidra til forbrenning av karbohydrater og aminosyrer, men kan spille en enda større rolle i forbindelse med fettomsetning og kolesterolformasjon, samt for alle hormoner og stoffer som framstilles fra kolesterol. Kan bidra til utviklingen av binyre- og hypofysehormoner samt til optimal funksjon av binyrene, til å stabilisere blodsukker og øke kroppens motstandsdyktighet mot stress og inflammasjon. Pantetin kan bidra til å senke kolesterol og triglyserider, styrke periostet (benhinnen) og viktig for hud og hår. Kan medvirke i produksjon av saltsyre i magesekken og for omsetning av B2.

 

Agaricus

Denne kan bidra til å øke den generelle helsen, og kan bidra til at kroppen bedre bekjempe sykdom. Agaricus blazei-soppen inneholder også antioksidanter, som kan bidra til at kroppen din bekjemper skade fra frie radikaler i miljøet.

Kombinert med et vell av vitaminer, essensielle aminosyrer og mineraler, er det ikke rart at folk har likt denne supermaten i tusenvis av år

Tilleggsinformasjon

Merke Grateful Nature
Avansert filter Eco, Vegan, Glutenfritt, Pulver, Blends, Sopp
Ingredienser 20% lions mane, 20% reishi, 20% Turkey Tail, 10% chaga, 10% cordyceps, 10% Shiitake, 10% agaricus blazei
Produsert i land Nederland