Flere visninger

Aktivert kull - Food Grade Activated Charcoal from Coconut Shells - 140 gkr 319,70

Utsolgt

Forventet innen 1 måned


  • Kjøp 3 for kr 287,50 hver og spar 11%
  • Kjøp 6 for kr 271,40 hver og spar 16%

Details:

Dypt rensende/avgiftende (drikkes på tom mage, helst på morgenen)
Bruk: i vann, juice eller smoothie (i oppskrifter for sort farge)
  • Eco Eco
  • Vegan Vegan
  • Glutenfritt Glutenfritt

Detaljer

Aktivert kull er kjent for å trekke med seg inntil 100 ganger sin egen vekt i giftstoffer og er dermed ofte brukt som et topp detox-produkt. Vårt produkt er av høyeste kvalitet fra kokosnøttskall og enget som food grade.

 

Det er kjent som et ekstremt godt verktøy for enhver person som skal avgifte kroppen. Det er også ansett som effektivt for å balansere magen og roe diaré. Aktivt kull er kjent for å minske luft i magen etter et måltid. Det brukes også ofte til hvitning av tenner og til å lindre/rense forskjellige hudproblemer.

 

Aktivert kull er laget ved å brenne en karbonkilde som tre eller kokosnøttskall. Når dette er gjort, tar den høye temperaturen bort oksygen og aktiverer kullet med gasslignende damp. Dette gir aktivert kull, en svært absorberende form for kull som har millioner av små porer. Disse er kjent for å fange og binde seg til tunge toksiner og uønsket gass i kroppen, som kan ha opptil tusen ganger mer vekt enn selve kullet.

 

Aktivert kull er mye brukt til å fjerne uønskede giftstoffer og urenheter fra kroppen. Dette gjøres gjennom opptaksprosessen. Andre interne bruksområder for denne fantastiske ingrediensen er å bidra til å redusere overdreven flatulens etter å ha spist, og å hjelpe fordøyelsen. Det har også vært forskning som undersøker sammenhengen mellom aktivert kull og tarmgass.

 

Dosering: EFSA anbefaler 1 gram men det er ikke satt noen øvre grense. Best effekt oppleves ved å innta aktivert kulle på tom mage hver morgen med renset vann, juice eller smoothie. Pass på at du får i deg rikelig med vann slik at kroppen klarer å frakte ut avfall.

 

Andre bruksområder for aktivert kull

Egenskapene som gjør det så gunstig for innsiden av kroppen, er også det som gjør det så nyttig for lokal og kosmetisk bruk i pulverform. Noen av de mest populære bruksområdene er for ansikts- eller hårmasker, tannbleking og til og med for insektbitt. Siden aktivert kull er luktfritt, smakløst og ikke-giftig, er det også trygt å bruke i riktige mengder.

Ekstern bruk: Bland med mindre mengder vann eller olje for å få en paste om du kan smøre på huden.

Tilleggsinformasjon

Merke Grateful Nature
Avansert filter Eco, Vegan, Glutenfritt, Pulver, Kokos, Leire & Mineraler
Nettovekt 140 g
Produsert i land Storbritannia