Flere visninger

Tørket Papaya i terninger - 250 gkr 70,15

På lager

Leveringstid 1-3 dager

  • Kjøp 3 for kr 62,10 hver og spar 12%
  • Kjøp 6 for kr 58,65 hver og spar 17%

Details:

Vegansk, nydelig godteri også favoritt hos barn
Bruk: Snacks, salat, konfekt, desserter og mye mer
Ingredienser:

Papaya (58-62%), rørsukker (38-42%), sitronsyre [E330*] (0.05%)

  • Vegan Vegan
  • RAW food RAW food
  • Glutenfritt Glutenfritt

Detaljer

Hvis du liker søtsaker, men ikke vil proppe i deg tomme kalorier og kunstige tilsetningsstoffer, er tørket frukt et veldig godt alternativ. Tørket frukt er nemlig ikke bare utrolig velsmakende, men også direkte sunt. Den inneholder nemlig masse vitaminer, mineraler og fiber.

 

Frisk frukt blir fort råtten fordi den angripes av sopp som nedbryter den. Tørket frukt inneholder derimot så lite vann at soppen ikke overlever, og da kan frukten holde seg i flere år. En frisk fiken inneholder f.eks. nesten 80 % vann mens en tørket fiken har rundt 28 %.

 

Papaya frukt er lastet med vitaminer og mineraler. Den inneholder enzymet papain, anvendelige ved behandling av sykdommer, inkludert forstoppelse og fordøyelsesproblemer. Vi anbefaler å spise tørket frukt i små mengder, da dens sukker og kaloriinnhold blir konsentrert når den er tørket. Siden det er naturlig søt, er papaya en utmerket snack mat og sunn, næringsrik alternativ til sukkerholdige desserter.

 

Ernæringsmessig har det mindre næringsstoffer mengder enn frisk frukt, siden noen næringsnivåer er utarmet i fuktighetekstraksjon og i prosessen med kunstig varme, men det er fortsatt rik på mange mineraler og vitaminer.

 

Tilleggsinformasjon

Merke Grateful Nature
Avansert filter Vegan, RAW food, Glutenfritt, Bær & Frukt
Ingredienser Papaya (58-62%), rørsukker (38-42%), sitronsyre [E330*] (0.05%)
Nettovekt 250 g
Produsert i land Thailand
Best før dato 18. jul. 2025