Flere visninger

Mentalhelse Blend - 7 kraftige ingredienser - Pulver - 300gkr 494,50

På lager

Leveringstid 1-3 dager

 • Kjøp 3 for kr 445,05 hver og spar 10%
 • Kjøp 6 for kr 420,90 hver og spar 15%

Details:

Denne blandingen inneholder 7 kraftige ingredienser for mentalhelse
 • Eco Eco
 • Villhøstet Villhøstet
 • Vegan Vegan
 • RAW food RAW food
 • Glutenfritt Glutenfritt

Detaljer

En kraftig pulverblanding for å balansere mentalhelse. Den inneholder 7 naturlige ingredienser, og er spesialdesignet for å gi en positiv boost.


Blandingen inneholder følgende:

20% Brahmi
20% Mucuna Pruriens
20% Johannesurt
15% lions mane
10% Rosenrot
10% kakao
5% Ceylon kanel

 

Nøkkelingredienser

 

Brahmi - Bacopa monnieri

Tradisjonelt ble Brahmi dyrket i India, men kan nå bli funnet i de myrlendte våtmarkene i Nepal, Sri Lanka, Vietnam, Kina, Sentral-Amerika og Florida i USA.

Brahmi er proppfull av antioksidanter og bærer en rekke stoffer som kan bidra til å forbedre hjernefunksjoner. Det består av disse aktive substanser:

 

1. Bacoside A, kan bidra til å hjelpe aorta og årer å slappe av, noe som kan stimulere blodsirkulasjonen og bidra til at blodet flyter jevnere,

 

2. Bacoside B, som er et protein som kan bidra til å gi næring til hjernens nerveceller.

 

 

Mucuna Pruriens

Mucuna pruriens inneholder levodopa som er en naturlig kilde til L-dopa, i høye konsentrasjoner, på opp til fire til syv prosent. L-dopa kan stimulere hjernens produksjonen av dopamin som forbedrer humøret og koordinering. Dopamin kan bidra til å stimulere hypofysen til å frigjøre menneskelig veksthormon, som hjelper kroppen til å bygge muskler og bryte ned fett. 

 

Johannesurt

Strengt gjennomførte undersøkelser har vist at mellom 60 og 80 % av deprimerte personer følte seg bedre når de brukte johannesurt. Den kan også bidra til lindring av premenstruelt syndrom (PMS), angst, kronisk søvnløshet og en masse andre lidelser.

 

Lions Mane (sopp)

Det har vært gjort forsøk med mus som indikerer at de gjenvant kognetiv kapasitet, og forsøk på deprimerte indikerte at de kunne få økt konsentrasjon og føle seg bedre. Reduksjonen av beta amyloid plakk i hjernen til mus matet med en diett som inneholdt 5% Lion's mane vs. musene som ikke ble matet noen sopp var bemerkelsesverdig. 

 

KAN BIDRA TIL Å:

 • Fremme mental klarhet, fokus og bedre minne
 • Støtte hjernen og nervesystemet
 • Optimalisere nervesystemet og immunsystemets helse
 • Bedre kognitiv funksjon

 

Rosenrot

Rhodiola rosea kan bidra til å forbedre våre stemninger og lindre depresjoner, trolig ved å optimalisere serotonin og dopaminnivåer. Rhodiola rosea inneholder en rekke forbindelser inkludert rosavin, rosarin, og harpiks, noe som kan forklare hvorfor Rhodiola rosea kan være effektivt mot stress. Vitenskapelige studier tilsier at det kan bidra til å hindre stressrelaterte endringer når det kommer til vektøkning og appetitt osv.

 

Kakao (ekstra feelgood)

Kakao er veldig rik på antioksidanter og mineraler. Kakao inneholder en god del magnesium som er kjent for å ha en god effekt på kroppens muskler, inkludert hjertemusklenes funksjon.Ser man nærmere på hva kakao inneholder, vil man se at det muligens er en av de mest komplekse matvare på jorden: Foruten å inneholde vann, protein, fett, karbohydrater, fiber, jern, kalsium, magnesium, B-vitaminer, vitamin C og E og ihvertfall 300 andre identifiserbare kjemiske komponenter, inneholder det også opp til 1200 kjemiske kombinasjoner som ikke finnes i vårt daglige vokabular.

 

Ceylon kanel

Cinnamaldehyde kan ha kraftige antioksidant-egenskaper og kan bidra til å støtte fett og kolesterol nivåene i kroppen.  Fenol-forbindelser, spesielt polyphenol polymerer, kan bidra til å støtte insulin og blodsukkernivået  og å fremme blodsirkulasjon. Det å opprettholde et sunt blodsukkernivå kan være avgjørende for sunt syn, hjerte, sirkulasjon, nyrer og et sunt nervesystem.

 

 

Pulverblandingen egner seg best i smoothie sammen med avokado (fett), bær og andre ingredienser som også maskerer smaken litt. Den kan også brukes i andre oppskrifter om smaken tilsier det.

 

NB. Denne blandingen skal ikke brukes om du går på Antidepressiva medisiner. Den kan brukes ETTER man har avsluttet bruk av Antidepressiva.
Ved alvorlige sykdommer eller lidelser, eller om du er Gravid/Ammende kan vi anbefale å ta kontakt med en kyndig lege før du bruker dette tilskuddet.

Tilleggsinformasjon

Merke Grateful Nature
Avansert filter Eco, Villhøstet, Vegan, RAW food, Glutenfritt, Pulver, Blends, Urter, Ayurveda, Kosttilskudd
Produsert i land Nederland
Best før dato 1. jul. 2025