Flere visninger

Shilajit - Premium pulver - 250 gkr 333,50

På lager

Leveringstid 1-3 dager

  • Kjøp 3 for kr 300,15 hver og spar 10%
  • Kjøp 6 for kr 284,05 hver og spar 15%

Details:

Øke næringsopptak og balansere fordøyelsen (ekstremt mineralrik)
Bruk: kompleks jordlig smak, brun/sort farge (Te, smoothie & supper)
  • Vegan Vegan
  • Sukkerfri Sukkerfri
  • Glutenfritt Glutenfritt

Detaljer

100% shilajit pulver (Black Asphaltum Punjabinum). 

 

Shilajit er gammelt plantematerialet som er bevart i mørke sprekker i Himalaya-fjellene. Når solen varmer opp fjellet og smelter snøen, siver en myk, tung harpiks ut og samles av lokale bønder. Den er rik på magnesium, kalsium, kalium, selen, folsyre, jern og inntill 80 andre mineraler.

 

Shilajit er en mineral-rik organisk forbindelse som siver ut mellom steinene høyt oppe i fjellene i nordøstlige India og andre deler av Asia i løpet av sommeren. Også kjent som mineral pitch, kommer det sammensetninger i nyanser av kobber, gull, sølv og svart, med svart form er den som oftest brukt i ayurvediske forberedelser. Mye av Shilajit består av forfalt plantemateriale.I indisk Ayurveda har shilajit blitt brukt historisk og kan bidra til generell fysisk styrke, anti-aldring, blodsukker stabilisering, libido, skade-healing, urinvei-foryngelse, forbedret hjerne-fungerende potensiale, ben-helbredelse, nyre-foryngelse, immunsystem-styrking, leddgikt, høyt blodtrykk, fedme og mye annet.Fordi shilajit er en forbindelse som inneholder mange mineraler, er det fare for giftige overbelastning på mineraler som jern, spesielt hvis du tar et daglig tilskudd som inneholder noen av de samme mineralene som i shilajit. Jern overdose kan utgjøre alvorlige helsemessige farer som leversvikt, blodig oppkast, diaré, tap av bevissthet, tap av hudfarge og sjokk. Så det er alltid anbefalt å ta kontakt med lege for mer info.


Anbefalt bruk: Tilsett 1/8 til 1/4 ts i vann, te, nøttemelk eller din favoritt smoothie.


Begynn gjerne med med å ta 300 mg av shilajit per dag. Dette kan tas når som helst i løpet av dagen, men det bør tas med vann. Hvis kroppen takler det bra med 300 mg shilajit og du ikke opplever et utslett, hodepine eller andre reaksjoner, kan du legge til en ekstra 100 mg shilajit per dag og jobbe deg opp til 500 mg. En gjennomsnittlig dose shilajit er mellom 300 til 500 mg daglig.Kutt ned på shilajit hvis du opplever noen negative bivirkninger. Øk vannforbruket.

Tilleggsinformasjon

Merke Grateful Nature
Avansert filter Vegan, Sukkerfri, Glutenfritt, Pulver, Urter, Ayurveda
Nettovekt 250g
Produsert i land India
Best før dato 1. okt. 2026