Detaljer
Steviablanding med inulin fra jordskokk er mild, naturlig og sunn!
Klikk her om du vil ha oppskriftsbok med på kjøpet
Stevia er 100% urtebasert og kommer fra Steviaplanten. 100 % steviosid er mellom 200 - 300 ganger søtere enn sukker og tilsvarer 1/2 kg sukker pr. teskje. Produktet inneholder ingen konserveringsmidler, kun inulin fra jordskokk og rent stevia ekstrakt som sammen blir 33 ganger søtere enn sukker. Utblanding av Stevia med inulint, gjør det enklere å dosere og bruke Stevia i matlaging.
Inulin fra jordskokk er prebiotisk og gir næring til tarmfloraen. Det sies ofte blant terapeuter at "god helse begynner i tarmen". Det er derfor meget helsebringende å sørge for gode vektsvilkår for de gode tarmbakteriene. En balansert tarmflora er essensielt for å kunne fordøye maten skikkelig og hindre overvekst av sopp og bakterier i kroppen.
Fordeler med stevia:
- 100 % naturlig urt
- Fri for kjemiske tilsetninger
- 0 kalorier
- 0 i Glykemisk Indeks
- Ubetydelig påvirkning på blodsukkeret
- Gir IKKE hull i tennene
- Ingen dokumenterte bivirkninger
- Trygg og ideell for diabetikere
Bruk
Det er drøyt i bruk og et veldig økonomisk søtningsstoff. Det er ypperlig å kombinere med andre naturlige søtningsstoffer som yacon, kokosblomstsukker, lønnesirup eller honning.
Næringsinnhold
Rent Steviapulver består av kun pulveriserte Steviablader og intet annet. Stevia er en urt som inneholder krom, mangan, kalsium, selen, silisium, jern, niacin, fosfor, riboflavin, tiamin, sink, vitamin-C og A.
Stevia brukes av millioner av mennesker - uten bivirkning!
Stevia blir brukt av millioner av mennesker som et naturlig søtningsmiddel daglig. I Japan består 40 % av søtningsmiddelmarkedet av stevia og det er ikke rapportert en bivirkning av bruken. Aspartam er forbudt i Japan.
Tilleggsinformasjon
Merke | Grateful Nature |
---|---|
Avansert filter | Eco, Vegan, RAW food, Sukkerfri, Glutenfritt, Pulver, Blends, Baking |
Ingredienser | Inulin fra jordskokk, rent steviaekstrakt REBA-99% |
Nettovekt | 250g |
Produsert i land | USA |
Best før dato | 1. jul. 2025 |