Grateful Nature Partner Muligheter
Ren mat

Rent, enkelt og naturlig. Selvsagt!

Natur.no er for deg som velger sunt og bærekraftig. Alt i vårt sortiment er naturlige råvarer med hovedfokus på økologisk. Vi støtter lokal kvalitet og gjør valget enkelt og trygt for deg. Natur.no drives av en lidenskap for sunne, rene og bærekraftige produkter. Du kan alltid være trygg på at våre produkter ikke inneholder kunstige og skadelige tilsetninger.

Muligheter for partnerskap

Enten om du er privatperson eller bedrift så har vi muligheter for deg. Du kan få affiliatekonto med egen kategori eks. natur.no/dinbutikk og sporingslink til alle sider og få provisjon inntil 15% på produktsalg. Med affiliatekonto slipper du varelager og tjener på alle kjøp dine kunder gjør også i 365 dager fra klikk/besøk. Vi kan også printe flyers med QR kode, og funksjoner som deling av handlekurv som er spesielt fint for terapauter & behandlere.

Lag affiliatekonto

Bærekraft
Supermat utvalg

Godt og trygt utvalg

Vårt varesortiment består av matvare, dagligvare, supermat, kosttilskudd, urter, rengjøringsmidler, kroppspleie, vannrensing og annet relatert utvalg som er så nærme naturen som mulig.

Våre merker Grateful Nature(140+ varer) og Functional Serien har vi såklart best priser på. Våre brand inkluderer unike planteingredienser som er vanskelig å finne, og gjennom oss får du forhandlerfordeler.

Send oss en epost

Hyllekonsept

For Caféer, Butikker, Kolonialer, Klinikker, Yogastudio, Treningssentere og Hoteller kan vi anbefale et hyllekonsept hvor merker som Grateful Nature & Functional Serien vil gi et smakfullt og utfyllende bilde for dine kunder. Unike og populære råvarer som kunden kan ta med seg hjem gir deg et ekstra fortrinn og trekkplaster i ditt område. Ved forhandler-bestilling(bedre margin ved flere av hver vare) sender vi såklart fraktfritt for bestillinger over 1500kr, og du kan velge utpris innenfor visse rammer. For forhandlerkonto ta kontakt med kundeservice.

Send oss en epost

Hyllekonsept
Godt og trygt utvalg

Næringsdatabase

Næringkartet inneholder informasjon om essensielle og ikke essensielle vitaminer, mineraler, fettsyrer, aminosyrer, mikrober/bakteriekultur og enzymer. Det er en forenklet oversikt over noen av funksjonene disse stoffene har i kroppen, hvilke tegn(symptomer) på mangler, anbefalt minimum, optimal dagsdose og terapautisk dosering. Vanlige kilder til hvert næringsstoff er basert på forskning på normale matvarer hvor vi har prøvd å plassere mat kilder med høyest innhold først

Se næringsdatabase

Internettforedrag

Her finner du aktuelle webinar-videoer om viktige temaer innenfor helse. Våre siste temaer innebærer hvordan optimalisere hjernen, soppenes fordeler, detox, plantebasert kost, hvordan bruke supermat, eteriske oljer, fettsyrer, blodsukker og tarmhelse. Her kan du se alle aktuelle video-intervjuer.

Se våre webinar

Weight Balance
Matglede

Blogg og oppskrifter

Her deler vi sunne og smakfulle oppskrifter og artikler som utforsker noen av trendene som begynner å bygge røtter i samfunnet. Formålet er å fostre optimisme og inspirere flere til å ta del i disse grønne og bærekraftige tiltakene. Som partner kan du også sende kunder direkte til både webinar og blogginnlegg med sporingslink tilknyttet din affiliatekonto.

Her er vår blogg