Flere visninger

Zeolitt mineralleire - pulver - 450 gkr 492,20

Utsolgt

Forventet innen 1 måned


  • Kjøp 3 for kr 442,75 hver og spar 11%
  • Kjøp 6 for kr 418,60 hver og spar 15%

Details:

Vulkansk leire er veldig avgiftende, rensende (frakter ut tungmetaller)
Størrelse: 450 g pulver fra Carpathian Mountains i Romania
  • Eco Eco
  • Vegan Vegan
  • Glutenfritt Glutenfritt

Detaljer

Dette er Zeolitt:

Zeolitt er kjent som svært utrensende og et basedannende mineralleire.

Zeolittpulveret (Clinoptilolite) er negativt ladd og kjent for å suge til seg giftstoffer som en kraftig magnet, da giftstoffer som regel er positivt ladd. 

Zeolittens mineralinnhold:

Zeolitter inneholder nesten alle elementene i den periodiske tabell. Zeolitt er kjent for sin evne til å forsyne kroppen din med det den trenger av mineraler og sporstoffer, samtidig som den fjerner det du har for mye av eller ikke trenger.

Zeolitter er mikroporøse mineraler med en nøyaktig krystallinsk struktur, og inneholder nesten alle kjemiske elementer man finner i kroppen vår.

Årsaken til den store interessen for zeolitter nå er på grunn av deres veldefinerte krystallinske struktur med ørsmå kanaler som går i ulike retninger. Disse kanalene har en negativ ladning, som tillater absorbering og oppsugning av både tungmetaller og radioaktive metaller.


Zeolitt og radioaktivitet

Denne egenskapen ble utnyttet under Tsjernobyl-katastrofen. Store mengder zeolitt ble kastet inn i reaktorene og det ble brukt til å dekontaminere mennesker og objekter. Folk ble også gitt zeolitt sammen med maten for å bidra til å fjerne radioaktivitet ut fra kroppen. Denne egenskapen til zeolitt blir også brukt i dag av militære.

 

Selektiv ionisk utveksling; Gi mineraler kroppen trenger og fjern det kroppen ikke trenger!

En annen svært interessant egenskap til Zeolitt er dens selektive ioniske utveksling mellom kjemiske elementer i sin struktur og miljøet de er i (for eksempel kroppen din). Zeolitter har nesten alle elementer i den periodiske tabellen. Takket være deres ioniske utvekslingsegenskap, er middelet tradisjonelt brukt til å forsyne kroppen med elementene den trenger for å være frisk og fungere optimalt, og samtidig fjerne ut av kroppen det som det er for mye av.

 

Zeolitt til gjenoppretting av homeostase og til jordbruk i Russland

Zeolitter er de mest tilgjengelige mineralene for både mennesker og dyr. Dyr har blitt observert å gjenopprette sin mineralbalanse ved å fråtse på naturlige zeolitter (opptil 10- til 20kg!). Dette fenomenet kalles på engelsk for lithophagia. Zeolitter brukes nå i jordbruk i Russland sammen med matforsyningen til dyrene, for å styrke immunforsvaret til dyrene, regulere metabolismen og for å forhindre mage/tarm infeksjoner. Resultatet er sunt avkom, sunn vekst og god generell helse.


Påvirker zeolittens rensende egenskaper andre næringsstoffer i kroppen min?

Zeolitter påvirker ikke inntaket av vitaminer, aminosyrer, proteiner eller andre komplekse organiske strukturer. Zeolitter har en strengt kalibrert størrelse på porene. Det tillater dem kun å absorbere ioner av mikro- og makroelementer og strukturer med liten størrelse (ammoniakk, hydrogensulfat, metan etc.) Det betyr at zeolitt kan bli brukt over lang tid, i motsetning til andre utrensende middel, siden det ikke absorberer viktige substanser.

 

Dette er et sammendrag av noen av egenskapene Zeolitt er kjent for å ha:

Fungerer som en sterk magnet for tungmetaller, radioaktive stoffer og giftstoffer.

Bidra til økt blodsirkulasjon.

Øker utskillelse av frie radikaler fra kroppen.

 

 

Bruk:

1/2 teskje i et glass med 200ml vann to ganger daglig.

For mer intensiv bruk, ta 1 teskjeer til 2 spiseskjeer daglig.

Ikke bruk metallskje eller metallkopp, for det endrer den fordelaktige elektriske karakteristikken til zeolitten. Bruk plast-, glass- eller tre.

For optimal effekt, ta zeolitt på tom mage og vent en halvtime til en time med inntak av mat.

 

Produktet er eksepsjonelt fint pulver med mindre enn 20 mikron.

Uansett kvalitet kan vi ikke svare på om denne kan "fjerne" ting som candida, men er kjent for å hjelpe.

Det er også anbefalt med kostholdsendringer og disse:
Kaprylsyre (kokosolje, MCT)
Aktivert Kull
Psyllium husk
Diatom Nutri

 


Utvortes:

Zeolitt kan også brukes til ansikt og kroppsmaske, eller tilsettes badevann.

Slik lager du ansikts- eller kroppsmaske: Miks 4 spiseskjeer zeolitt med 4 teskjeer med vann.

Spre et tynt lag over ansiktet, men unngå det ømfintlige området rundt øynene, og la det tørke (ca 15 minutter). Skyll godt med lunkent vann.

For et bad: Tilsett en kopp zeolitt til badevannet.

 

Forsiktighetsregler:

Det anbefales å være forsiktig med bruk av zeolitt i munnen om man har amalgam-fyllinger, da det kan hende den trekker med seg tungmetaller ned i kroppen før den får det med seg videre ut (risikabelt). Da er det best å ta ut fyllingene og så gjennomgå en dyp detox for å få ut resterende tungmetaler.

Tilleggsinformasjon

Merke Grateful Nature
Avansert filter Eco, Vegan, Glutenfritt, Pulver, Leire & Mineraler
Nettovekt 450 g
Produsert i land Romania