Flere visninger

Multi vitamin og mineraler - Natural Grown Nutrition - 120 kapsler for 1-2 mndkr 426,65

På lager

Forventet innen få dager

Motta automatisk hver 2 måned
  • Kjøp 3 for kr 384,10 hver og spar 10%
  • Kjøp 6 for kr 363,40 hver og spar 15%

Details:

Et komplett, bredspektret Grateful Nature Multivitamin og mineralkompleks med” whole food” næringsstoffer, som støtter en travel hverdag. Kan gi mer energi og utholdenhet, støtter immunforsvaret. En boks med 120 kapsler er beregnet for 1 måneder.
Ingredienser:

Vitamin C innlemmet i sitrusmasse; lactobacillus bulgaricus gir vitamin E, jern; gjærkonsentrat* som gir niacin, para-amino-benzosyre, pantotensyre, vitamin B6, riboflavin, tiamin, kobber, mangan, jod, GTF krom, molybden, vitamin D3, vitamin B12, kolin, bor, folsyre, biotin, inositol , bor, kalsium, sink, selen, vitamin K; betakaroten innlemmet i gulrotkonsentrat Kapsler; vegetabilsk cellulose. * Inneholder ingen levende gjær (inaktiv).

  • Eco Eco
  • Vegan Vegan
  • RAW food RAW food
  • Sukkerfri Sukkerfri
  • Allergifritt Allergifritt
  • Glutenfritt Glutenfritt

Detaljer

Et komplett, bredspektret Natural Grown multivitamin og mineralkompleks med” whole food” næringsstoffer og urter, som støtter en travel hverdag. Kan gi mer energi og utholdenhet, støtter immunforsvaret.


Våre eksperter har utviklet et kosttilskudd som tar høyde for de utfordringer ”voksne” har i dag, og sørger for at kroppen blir tilført næringsstoffer som kroppen trenger.

 

Hjelper mot stress.

Fyller opp næringsdepotene våre, spesielt ved et mangeltfullt kosthold.

For de som har en hektisk livsstil kan det være en hjelp til å forbedre hud, hår og neglkvalitet.

Inneholder gode antioksidanter som støtter og bygger opp immunforsvaret, spesielt for de som bor i storbyen.

 

 Studier viser at vår Natural Grown Sink opptas og blir i kroppen i  75% høyere grad enn syntetiske former som zinksulfonat og zinkglukonat.

 

 

For å lære mer hvordan Natural Grown produktene virker kan du se den fulle videoen på 36 minutter, eller lese denne artikkelen.  

 

AKTIVE INGREDIENSER

 

VITAMIN C
Bidrar til normalt fungerende energi stoffskifte, reduksjon av tretthet og utmattelse, normal funksjon av benbygning, brusk, gummer, hud, tenner, blodkar og kollagendannelse. Vitamin C bidrar også til normal funksjon av nervesystemet og immunsystemet, velfungerende psyke, samt øker jernopptak og beskytter cellene våre mot oksidativt stress. Vitamin C bidrar til å opprettholde den normale funksjon av immunsystemet i løpet av og etter intens fysisk trening.

 

KALSIUM
Bidrar til normalt fungerende energistoffskifte, muskler, beinbygning og tenner, samt bidra til normale nerveoverføringsimpulser for mental velvære og normal funksjon av fordøyelsesenzymer.

 

KROM
Bidrar til normal makronæringsstoff metabolisme og vedlikehold av normalt blodsukkernivå.

 

FOLSYRE
Naturlig Alfalfa konsentrat gir Folat, noe som bidrar til normal psykologisk funksjon, normal funksjon av immunsystemet og reduksjon av tretthet og utmattelse. Folat spiller også en stor rolle i celledelingsprosessen, normal aminosyre syntese og homocystein metabolisme.


INOSITOL
Forbedrer (hjelper) glukosetoleranse og serotonin, så vel som å støtte fettstoffskifte i leveren.


MANGAN
Bidrar til normalt fungerende stoffskifte, vedlikehold av normal beinbygning og dannelse av bindevev. Den bidrar også til å beskytte celler mot oksidativt stress.

 

PANTOTENSYRE (vitamin B5)
Bidrar til et velfungerende stoffskifte, reduserer tretthet og utbrenthet,gir god mental ytelse, normal syntese og metabolisme av steroidhormoner, vitamin D og noen nevrotransmittere


SELENIUM
Bidrar til sundt hår og negler, beskytter cellene fra oksidativt stress og bidrar til normal funksjon av immunsystemet og skjoldbruskkjertelen.


VITAMIN B12
Understøtter et velfungerende cellestoffskifte og reduserer tretthet og utmattelse. Det bidrar også til normal funksjon av nervesystemet og immunsystemet, samt normal psykologisk funksjon. Vitamin B12 bidrar til normal homocystein metabolisme og hjelper til i dannelsen av de røde blodlegmene. Kroppens egen produksjon av vitamin B12 reduserer med alderen og kan bli påvirket av problemer med fordøyelsen og dårlig opptak i tarmen.

 

VITAMIN D
Bidrar til å opprettholde normal beinbygning, tenner og muskelfunksjon. Den støtter også normale kalsiumverdier i blodet, den normale funksjon av immunsystemet og celledelingsprosessen.

 

VITAMIN K
Vitamin K bidrar til normal blodlevring og opprettholdelse av normal beinbygning.

 

BIOFLAVONOIDER
Et naturlig plantestoff som viser seg å styrke kapillærveggene og venene, samt modifisere immunrespons mot virus og bakterier. De beskytter og øker opptaket av vitamin C.

 

BIOTIN
Bidrar til et velfungerende cellestoffskifte, normal psykologisk funksjon og funksjon av nervesystemet, så vel som metabolismen av makronæringsstoffer (fett, proteiner, karbohydrater) og bidrar til sunn hud og hår.

 

KOLIN
Bidrar til å opprettholde normal leverfunksjon og fett stoffskifte.

 

KOPPER
Bidrar til normal funksjon av nervesystemet,et energigivende cellestoffskifte, immunsystemet og bindevev. Dette viktige spormineralet bidrar også til normal hår pigmentering, normal jerntransport i kroppen, og bidrar til å beskytte av cellene mot oksidativt stress.

 

JOD
Bidrar til normal kognitiv funksjon og et energigivende cellestoffskifte, samt normal funksjon av skjoldbruskkjertelen og nervesystemet, og vedlikehold av normal hud.

 

JERN
Bidrar til normal kognitiv funksjon, normale funksjon av immunsystemet og energigivende cellestoffskifte, som bidrar til å redusere av tretthet og utmattelse. Jern spiller også en rolle i celledelingsprosessen, normal dannelsen av røde blodlegemer, hemoglobin og oksygentransport i kroppen.

 

NIACIN (vitamin B3)
Bidrar til et normalt energigivende cellestoffskifte, reduserer tretthet og utmattelse, normal funksjon av nervesystemet, psykologisk funksjon og vedlikehold huden.

 

RIBOFLAVIN (vitamin B2)
Bidrar til et normalt energigivende cellestoffskifte, reduserer tretthet og utmattelse, normal funksjon av nervesystemet, opprettholdelse av sunn hud og syn, så vel som beskyttelse av celler mot oksidativt stress. Riboflavin bidrar til et godt jernstoffskifte i kroppen.

 

TIAMIN (vitamin B1)
Bidrar til normalt energigivende cellestoffskifte, normal funksjon av nervesystemet og psykologisk funksjon. Denne viktige B-vitaminen bidrar også til normal funksjon av hjertet.

 

VITAMIN B6 (pyridoksin)
Bidrar til normalt energigivende cellestoffskifte, reduserer tretthet og utmattelse, normal funksjon av nervesystemet og immunforsvaret og normal psykologisk funksjon. Vitamin B6 bidrar også til homocystein metabolisme, dannelse av røde blodlegmer, normal proteinmetabolisme og glykogen og bidrar til regulering av hormonsystemet.

 

VITAMIN E
Bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress.

 

SINK
Bidrar til normal kognitiv funksjon, den normale funksjon av immunsystemet, opprettholdelse av normalt syn, benbygning, hår, hud og negler. Sink bidrar også til prosessen med celledeling, DNA-syntese og beskyttelse mot oksidativt stress. Sink bidrar til normal metabolisme av fettsyrer og makronæringsstoffer (fett, proteiner og karbohydrater) og opprettholdelsen av normale testosteronnivået i blodet.

 

BETAKAROTEN
Er Pro-vitamin A, og forstadiet til Vitamin A. Det bidrar til den normale funksjon av immunsystemet og jernmetabolismen. Kroppen omdanner bare den mengden av vitamin A som den trenger fra betakaroten,så det er det ingen bekymringer med toksisitet (giftighet) som vanligvis forbindes med syntetisk vitamin A (retinol).

 

 

ANBEFALT DAGLIG DOSE

4 kapsler daglig, med eller uten mat. En boks med 120 kapsler er beregnet for 1 måneder.

 

INNHOLD PR. DAGLIG DOSE (4 KAPSLER)

Vitaminer  
Vitamin A (μg RE) 400
Vitamin D (μg) 5
Vitamin E (mg α-TE) 10
Vitamin K (μg) 40
Tiamin (mg) 1.4
Riboflavin (mg) 4
Niacin (mg NE) 36
Folsyre (μg) 200
Vitamin B6 (mg) 4
Pantotensyre (mg) 12
Vitamin B12 (μg) 10
Biotin (μg) 150
Vitamin C (mg) 80
   
Mineraler  
Jern (mg) 6
Kopper (mg) 0.5
Jod (μg) 100
Sink (mg) 10
Mangan (mg) 0.5
Selen (μg) 200
Krom (μg) 50
Molybden (μg) 10
Bor (mg) 1
Kolin (mg) 2.5
   
Annet  
PABA (mg) 2.5
Inositol (mg) 2.5
Folsyre (μg) 100

 

 

FRI FOR

hjelpestoffer, hvete, soya, gluten-holdige ingredienser, kunstige fargestoffer, sukker, smakstilsetninger og konserveringsmidler. Inneholder ikke levende gjær.

 

FORSIKTIGHETSREGLER

Hvis du er gravid, ammer, tar medisiner eller under medisinsk tilsyn, må du rådføre deg med din lege før du tar kosttilskudd. Vi anbefaler å ta kosttilskudd minimum 2 timer før eller etter tidspunktet du tar medisiner. Oppbevar på et kjølig og tørt sted, vekk fra direkte sollys. Oppbevares utilgjengelig for barn. Kosttilskudd skal ikke brukes som en erstatning for et variert, balansert kosthold og sunn livsstil.

 

Alle Natural Grown råvarer er produsert under lav varme, for å bevare sin rå tilstand og gi naturlige bioaktive glykoproteiner, bioaktive lipoproteiner, bioaktive enzymer, klorofyll, Glucomannan, SOD, glutation, Betaglukaner, Lipoic Acid, essensielle mineraler og sporstoffer, Glutaminsyre, polysakkarider, Q10 og B-vitaminer. Denne prosessen sørger for optimalt opptak av næringsstoffer som kroppen gjenkjenner som mat og dermed utnytter maksimalt. 

Tilleggsinformasjon

Merke Grateful Nature
Avansert filter Eco, Vegan, RAW food, Sukkerfri, Allergifritt, Glutenfritt, Kapsler, Kosttilskudd
Ingredienser Vitamin C innlemmet i sitrusmasse; lactobacillus bulgaricus gir vitamin E, jern; gjærkonsentrat* som gir niacin, para-amino-benzosyre, pantotensyre, vitamin B6, riboflavin, tiamin, kobber, mangan, jod, GTF krom, molybden, vitamin D3, vitamin B12, kolin, bor, folsyre, biotin, inositol , bor, kalsium, sink, selen, vitamin K; betakaroten innlemmet i gulrotkonsentrat Kapsler; vegetabilsk cellulose. * Inneholder ingen levende gjær (inaktiv).
Produsert i land Storbritannia