Flere visninger

Moringa Pulver - Økologisk - 250 gkr 227,70

På lager

Leveringstid 1-3 dager

  • Kjøp 3 for kr 204,70 hver og spar 11%
  • Kjøp 6 for kr 193,20 hver og spar 16%

Details:

Ekstremt næringsrike blader anerkjent for sin komplette profil
Bruk: Bitter/besk smak, grønn farge (juice, smoothie, masker smak)
  • Økologisk Økologisk
  • Vegan Vegan
  • RAW food RAW food
  • Sukkerfri Sukkerfri
  • Glutenfritt Glutenfritt

Detaljer

Moringa oleifera er et tre som vokser hovedsakelig i Nord India. Bladene er rike på protein, vitamin A, vitamin B, vitamin C og mineraler. 100 gram Moringa blader inneholder dobbelt så mye protein som 100 g yoghurt, fire ganger så mye kalsium som i 100 g melk, samme kalium innhold som 100 g banan, samme vitamin A-innhold som 100 g gulrot, og tre ganger så mye vitamin C som i 100 g appelsin.

Bladene er den mest næringsrike delen av planten. De er en betydelig kilde til B-vitaminer, vitamin C, provitamin A som beta-karoten, vitamin K, mangan og er i tillegg en rik kilde til protein og andre essensielle næringsstoffer.

Bladene kan kokes og blir brukt på samme måte som som spinat, eller skånsomt  tørket og knust til et pulver som brukes i supper og sauser ect.

Moringapulver lages ved at bladene får tørke i skyggen før de blir forsiktig knust og malt til et fint moringa pulver.NØKKELEGENSKAPER

Rent, rått og sertifisert økologisk

Fri for GMO og Gluten

Ingen tilsettningsstoffer

Rik på vitaminer, mineraler, protein og aminosyrer

Kan bidra til å gjenoppbygge kroppens energilager

Kjent Ayurvedisk urt som kan bidra til å forebygge feilernæring

Kan bidra til styrke og utholdenhet ved store fysiske anstrengelserNÆRINGSINNHOLD

Næringsinnhold pr. 100 gr:

Energi 274 kcal

Protein 23,1 g

Karbohydrater 19,2 - herav sukker arter 7,4 g

Fett 4,7 g

Fiber 31,1 g

Salt 128 mg

 

Vitaminer og mineraler, innhold pr. 100 g:

Provitamin A 15620uq

Vitamin E 20,3 mg

Vitamin K1 1600uq

Thiamin (B1) 0,17 mg

Riboflavin (B2) 0,89 mg

Niacin (B3) 3,01 mg

Vitamin B6 0,61 mg

Kalium 1,14 g

Kalsium 2,38 g

Fosfor 275 mg

Magnesium 718 mg

Jern 65,5 mg

Sink 2,04 mg

 

Aminosyrer: Alanin, Arginin, Asparagin syre, Cystin, Glutamin syre, Glysin, Histidin, Isoleucin, Leucin, Lysin, Metionin, Fenylalanin, Prolin, Serin, Treonin, Tryptofan, Tyrosin, Valin

 

Moringaplanten har sin opprinnelse i India. Dens overflod av B-vitaminer og dens rike variasjoner av de komplekse aminosyrene, byggestenene til proteinet, har bidratt til dens renomé som den mest næringsrike planten i verden.BRUK

Det Indiske folk tar det tradisjonelt som et supplement (kosttilskudd). På den annen side er moringapulver et utmerket tilskudd som kan brukes i og tilsettes mange oppskrifter. Pulveret har en behagelig nøtteaktig smak.
Bladene blir også tradisjonelt kokt og brukt i matlaging på samme måte som vi bruker spinat eller så  blir de tørket og knust inn i et pulver som brukes i supper og sauser.

 

Du kan tilsette moringapulver i sunne shakes, juices eller smoothies, dryss den i supper og på salater. Den kan også brukes effektivt som et fortykningsmiddel for supper, stuinger og sauser. Moringapulver kan også drysses på toppen av mange retter før de blir servert, inkludert kjøtt og gryteretter osv. Kan også blandes i brøddeig etc. 1 ts (5 ml) = 2 g. Kan brukes i hjemmelaget iskrem, yoghurt, konfekt ectANBEFALT DAGLIG DOSERING

Anbefalt mengde er 2- 4 ts pr. dag. Start gjerne med 1 ts pr. dag den første uken og øk deretter gradvis til anbefalt dosering. Moringa kan bidra til utrensing av avfallsstoffer; vær ekstra påpasselig med å drikke nok vann.

De fleste tar bare en teskje daglig på morgenen med frokost eller lunsj. De som tar det for å forbedre fordøyelsen bør ta det med middagen. Ikke alle tar moringa daglig. Noen tar en teskje eller en spiseskje annenhver eller hver tredje dag. Start med minste dosering og kjenn etter på din kropp før du øker til høyeste anbefalte dose.

 

 

FORSIKTIGHETSREGLER

Hvis du er gravid, ammer eller bruker legemidler bør du alltid konsultere legen din før bruk.

 

Tilleggsinformasjon

Merke Grateful Nature
Avansert filter Økologisk, Vegan, RAW food, Sukkerfri, Glutenfritt, Pulver, Ayurveda, Gress & greens
Nettovekt 250 g
Produsert i land India
Best før dato 16. nov. 2026