Flere visninger

 • 100 % naturlig 100 % naturlig
 • Økologisk Økologisk
 • Vegan Vegan

Lion's Mane (piggsvinsopp) - Pulver - Økologisk - 250 gkr 310,50

På lager

Leveringstid 1-3 dager

Details:

Lion's Mane (Hericium erinaceus) er kjent for å styrke immunforsvaret. Denne unike soppen inneholder et godt utvalg av bredspektrede næringsstoffer som er kjent for å bidra til å holde oss sunne og sterke.

Lion’s Mane (Hericium erinaceus) er kjent for å kunne gi støtte til hjernen, hukommelsen og nervesystemet.
Denne vakre arten, som ser ut som en kaskade av istapper i en hvit foss, finnes på brede bladtrær og stammer.
Ingredienser:

100% Økologisk lion's mane (Hericium erinaceus)

Detaljer

Denne vakre arten, som ser ut som en kaskade av istapper i en hvit foss, finnes på brede bladtrær og stammer. Lion’s Mane (Hericium erinaceus) er kjent for å kunne gi støtte til hjernen og nervesystemet.

 

Inneholder polysakkarider (beta glukaner, arabinoxylan, glukose, xylose, galaktose og mannose), glykoproteiner, ergosteroler, triterpenoider og andre myco-næringsstoffer, som er kjent for å støtte immunsystemet.

 

Fordeler

Det har vært gjort forsøk med mus som viser at de gjenvant kognetiv kapasitet, og forsøk på deprimerte viste at de fikk økt konsentrasjon og følte seg bedre. Reduksjonen av beta amyloid plakk i hjernen til mus matet med en diett som inneholdt 5% Lion's mane vs. musene som ikke ble matet noen sopp var bemerkelsesverdig. 

KJENT FOR Å: 

 • Fremme og bidra til mental klarhet, fokus og bedre minne
 • Støtte hjernen og nervesystemet
 • Bidra til å optimalisere nervesystemet og immunsystemets helse
 • Bidra til økt kognitiv funksjon

Mange studier har identifisert en NGF (Nerve Growth Factor) i Lion’s Mane 

Lion's mane er også kjent for å bidra til opprettholdelse av sunn fordøyelse og immunforsvar. På grunn av beta glucane polysakkarider, er Lion's mane kjent for gunstige effekter på fordøyelsen. Disse typer polysakkaridene er anerkjent for å bedre mageslimhinnenes funksjoner, som er en integrert del av fordøyelsessystemet. Lion's mane er også kjent for å øke det gode kolestrolet, og senke det dårlige.

 

Bivirkninger: Det er svært få rapporterte bivirkninger som oppstår fra Lion's mane tilskudd. De fleste brukere som opplever bivirkninger rapporterer om en følelse av kløende hud som kan forklares med en økning i nervevekstfaktor. Lion's mane anses som ikke-giftig, men har man sopp allergi så bør man være forsiktig.

 

 

Sopp er en funksjonell mat

Sopp gir et unikt utvalg av bredspektrede næringsstoffer.

 

Tradisjonelt brukt for å:

 • Styrke kroppens immunforsvar*
 • Redusere stress og tretthet*
 • Beskytte mot miljømessig forurensning*
 • Tilføre kroppen enzymer som støtter fordøyelsen og opptak av næringsstoffer*
 • Tilføre polysakkarider for å bidra til økt aktivitet og virkning av NK celler (Natural killer cells) og makrofager*

 

Dosering:

Som kosttilskudd; ta ca 2-8 gram per dag (1-2 ts). Kan tas med mat eller på tom mage, eller som anbefalt av helsepersonell.

Glutenfritt og 100% egnet for veganere og vegetariantere.

Oppbevares utilgjengelig for barn.

Dette produktet er ikke ment å diagnostisere, behandle, kurere eller forhindre noen sykdom.

 

Produktet er rent pulver, som er produsert fra hele fruktkroppen til piggsvinsopp (Hericium erinaceus), dyrket på tre (wood).

Polysakkarider utgjør ca 5 % i produktet.

 

Forskning antyder at Lion's Mane er en kilde til minst 32 bioaktive forbindelser. Selv om det er vanskelig å kartlegge vitamin- og mineralinnholdet i soppen antas det å være en rik kilde til kalium, sink, jern og selen. En av grunnene til at Lion's Mane er blitt undersøkt for en rekke formål, er på grunn av polysakkaridene den inneholder. Polysakkarider er komplekse karbohydratstrukturer, som glukose.

 

Lion's mane sopp inneholder beta-glucan polysakkarider, som er vitenskapelig kjent for å ha sammenhenger med ulike helsemessige fordeler, som hjernens helse, hjertehelse og immunrespons. Det er også flere kilder som indikerer at den inneholder B12. Det utføres tredjepart-test på våre produkter, men det er for å bekrefte renhet og ca % andel Polysakkarider. Ca 5% er en gjennomsnittlig satt verdi så vi er trygge på å kunne levere dette, men andelen er som oftest en del høyere.

 

Tilleggsinformasjon

Merke Grateful Nature
Avansert filter 100 % naturlig, Økologisk, Vegan
Ingredienser 100% Økologisk lion's mane (Hericium erinaceus)
Nettovekt 250 g
Best før dato 1. jul. 2022