Flere visninger

  • 100 % naturlig 100 % naturlig
  • Økologisk Økologisk
  • Vegan Vegan

Psyllium Husk - Loppefrøskall - Økologisk - 250 gramkr 86,25

På lager

Leveringstid 1-3 dager

Details:

I vår økologiske psyllium fiber er det ikke brukt pesticider, herbicider, eller noen form for kjemiske gjødslingsprodukter, verken under vokseperioden eller etter innhøstingen. Produktet er fra sertifisert økologisk jordbruk. Helt fra frøene plantes og til du har boksen med psyllium fiber i hånden, opprettholdes den høyeste standard for miljøbevissthet.

Ingredienser:

økologisk whole husk psyllium (psyllii semen)

Detaljer

Psyllium Husk er en enkel, og helt naturlig måte å beholde normal funksjon i mage og tarmsystemet på. Psyllium husk, eller loppefrøskall, kommer opprinnelig fra India, men vokser over hele verden.

 

I vår økologiske psyllium fiber er det ikke brukt pesticider, herbicider, eller noen form for kjemiske gjødslingsprodukter, verken under vokseperioden eller etter innhøstingen. Produktet er fra sertifisert økologisk jordbruk. Helt fra frøene plantes og til du har boksen med psyllium fiber i hånden, opprettholdes den høyeste standard for miljøbevissthet.

 

Psyllium Husk inneholder glykosider og planteslim, og er en stor kilde til vannløselige fiber. Slike fibre kan hverken fordøyes eller absorberes av tynntarmen, så det kan arbeide i tarmene. Der fungerer fibrene som en svamp, de absorberer overflødig væske og rense ut avfall og giftstoffer. Psyllium Fiber er gunstig for både forstoppelse og diaré. I tillegg vil et kosthold som inneholder disse fibrene anses fordelaktig fordi det ansees å kunne redusere blodkolesterolnivåer.

 

Hvis du ønsker en enkel, naturlig og trygg måte å regulere tarmsystemet på, og sørge for å ha daglig avføring….. da anbefaler vi at du starter dagen med Psyllium Husk.

 

NØKKELEGENSKAPER

Fra sertifisert økologisk landbruk

Vegan

Glutenfritt

Ikke- GMO

Gunstig for naturlig utrensning av tarmen

Regulerer tarmen, dvs den kan brukes både ved diare og forstoppelse

Inneholder gunstige fibre som “skurer” og rengjør tarmen

Styrker slimhinnene

Støtter naturlig vektreduksjon

 

INGREDIENSER

1 porsjon = 1 strøken ss. (5g)

Porsjoner pr. boks: 68

Innhold pr. porsjon: % Daglig Verdi

Kalorier 18

Karbohydrater Totalt 4g

1% Kostfiber 4g

16% Nedbrytbar Fiber 3g

Uløselig Fiber 1g

Økologisk Whole Husk Psyllium (Psyllii semen)

Inneholder ikke gluten og er derfor et trygt alternativ for deg som er allergisk, har cøliaki eller er gluten sensitiv.

 

BRUKES FOR

Psylliumskall er et spiselig, løselig fiber og et prebiotika (næring til de sunne “gode” bakteriene i tarmen vår). Når de blir svelget ekspanderer de og danner en geleaktig masse ved å trekke vann i fra tykktarmen. De fremmer derfor lett, sunn eliminering ved å feie (koste) avfall ut av tykktarmen raskt og effektivt. I tillegg er psyllium husk kjent for å ha positive effekter på hjerte/kar helse og kolesterolnivået vårt. Studier har også vist at psyllium er trygt, godt tolerert og forbedrer glykemisk kontroll for personer med diabetes. I motsetning til sentralstimulerende avføringsmidler, er psyllium husk skånsom og ikke vanedannende.

 

Forskning gjør det veldig klart at psyllium husk er et smart tillegg til et sunt kosthold for folk som sliter med høye kolesterolverdier.
En annen studie publisert i The Journal of The American Medical Association undersøkt effekten av psyllium husk som et tilskudd for personer med lave til moderate høye kolesterolverdier. Denne studien fant at sammenlignet med placebo, oppnådde psyllum en 4,8 prosent reduksjon i det totale kolesterolnivået og en 8,2 prosent reduksjon i low-density lipoprotein kolesterol nivået (“det dårlige kolestrolet”). Dette viser klart at psyllium husk med all sannsynlighet gir et lavere kolestrolnivå på en helt naturlig måte, uten statiner eller andre medikamenter.

 

ANBEFALT DAGLIG DOSE OG BRUK

1 strøken ss. pr.dag. Dobbel dose anbefales hvis du ikke har fått i deg nok fibre.

Ved hard mage: La fibrene stå i vann natten over.

Ved løs mage: Røres raskt ut i vann eller juice, eller eventuelt i en smoothie.

Psyllium Husk er også et godt alternativ for gjær ved brødbaking fordi brødet blir mykere.

 

FORSIKTIGHETSREGLER

MÅ blandes med vann, eller drikkes mye vann ved inntak, fordi fibrene vil blande seg med væske og svelle (utvide seg) i tarmen. Dette kan gi kramper hvis du ikke passer på å drikke mye vann ved side av.

 

Tilleggsinformasjon

Merke Grateful Nature
Avansert filter 100 % naturlig, Økologisk, Vegan
Ingredienser økologisk whole husk psyllium (psyllii semen)
Nettovekt 250 g
Best før dato 1. mar. 2022