Flere visninger

B5 vitamin (Pantotensyre) - Natural Grown Nutrients - 60 kapsler for 1-2 mndkr 258,75

På lager

Leveringstid 1-3 dager

Motta automatisk hver 2 måned
  • Kjøp 3 for kr 232,30 hver og spar 11%
  • Kjøp 6 for kr 219,65 hver og spar 16%

Details:

Den primære funksjonen til vitamin B5 er å syntetisere og metabolisere karbohydrater – fra mat til glukose til energi. Det stimulerer også binyrene og øker dermed produksjonen av kortison og andre binyrehormoner. Vitamin B5 er viktig for syntesen av kolesterol, steroider og fettsyrer og hjelper til med å utnytte andre vitaminer.

Ingredienser:

Lactobacillus bulgaricus gir pantotensyre; magnesiumstearat, stearinsyre, silisiumdioksid Kapsler; vegetabilsk cellulose. Inneholder ingen levende gjær (inaktiv).

  • Eco Eco
  • Vegan Vegan
  • RAW food RAW food
  • Sukkerfri Sukkerfri
  • Allergifritt Allergifritt
  • Glutenfritt Glutenfritt

Detaljer

Pantotensyre er også kjent som vitamin B5, en del av B-kompleksgruppen av vitaminer. Vitamin B5 lagres ikke i kroppen i nevneverdig grad og må derfor fylles på hver dag. Grateful Nature sin Natural Grown Vitamin B5-tilskudd er et "Food State"-tilskudd og gir dermed næringsstoffer i samme form som de i mat. Den består av en matbase av 'lactobacillus bulgaricus' som fungerer som en naturlig bærer for å gi optimal absorpsjon og utnyttelse av næringsstoffene. Den inneholder også aminosyrer som kan hjelpe absorpsjonen.

Den primære funksjonen til vitamin B5 er å syntetisere og metabolisere karbohydrater – fra mat til glukose til energi. Det stimulerer også binyrene og øker dermed produksjonen av kortison og andre binyrehormoner. Vitamin B5 er viktig for syntesen av kolesterol, steroider og fettsyrer og hjelper til med å utnytte andre vitaminer.

  

Fordeler med vitamin B5

Som med alle B-vitaminer, hjelper vitamin B5 oss med å bryte ned karbohydrater og fett, slik at kroppen vår kan bruke dem til energi. De fleste hele matvarer inneholder et visst nivå av B5, men ikke nok til at vi får maksimalt utbytte:

Sunn hud
De dypt hydrerende egenskapene til vitamin B5 kan bidra til å holde huden hydrert og smidig, kombinert med dens anti-inflammatoriske effekt kan den også støtte helbredelse og regenerering. Allment akseptert som en fordel for tørr hud, har studier også vist at de antiinflammatoriske og helbredende egenskapene kan bidra til å redusere symptomer på akne.

Nerve helse
I tillegg til å hjelpe kroppen med å behandle fett og protein, gir B-vitaminer også en viktig støttefunksjon i nervesystemet, og støtter sunne øyne, hud, hår og lever.

Energigivende metabolisme
B5 er kjent for å generere energi fra nedbrutt fett, karbohydrater og proteiner. Dette kan hjelpe med både fysisk og mental energi, samt effektiv vektkontroll.

Tretthet og tretthet
B5 er generelt mindre kjent fordi det er sjeldent at folk har en mangel på det. Imidlertid kan tretthet være et symptom på mange livsstilsfaktorer – stress, angst, søvnmangel, dårlig kosthold – kan alle bidra. Vitamin B5 er forstått å bidra til å redusere tretthet og tretthet ved å stimulere produksjonen av steroidhormoner, nevrotransmittere og mer effektiv behandling av vitamin D.

Stress
Pantotensyre er avgjørende for funksjonen til binyrene våre – som er kroppens første respons på stress. En overaktiv binyre kan føre til lav energi og tretthet (blant andre problemer som et helgeimmunsystem).

 

For å lære mer hvordan Natural Grown produktene virker kan du se den fulle videoen på 36 minutter, eller lese denne artikkelen.

  

ANBEFALES TIL:
Kvinner og menn i alle aldre. Egnet til vegetarianere.

 

ANBEFALT DAGLIG DOSE:
1-2 kapsler daglig med eller uten mat (1-2 måneders forbruk). Kan økes ved behov.

 

Innhold per 1 kapsel:
50 mg Pantotensyre (B5 vitamin)

 

FRI FOR

Hjelpestoffer, hvete, soya, gluten-holdige ingredienser, kunstige fargestoffer, tsukker, smakstilsetninger og konserveringsmidler. Inneholder ikke levende gjær.

 

FORSIKTIGHETS REGLER

Hvis du er gravid, ammer, tar medisiner eller under medisinsk tilsyn, må du ta kontakt med helsepersonell før du tar kosttilskudd. Vi anbefaler å ta kosttilskudd minimum 2 timer før eller etter tidspunktet du tar medisiner. Oppbevar på et kjølig og tørt sted, vekk fra direkte sollys. Oppbevares utilgjengelig for barn. Kosttilskudd skal ikke brukes som en erstatning for et variert, balansert kosthold og sunn livsstil.


Alle Natural Grown råvarer er produsert under lav varme, for å bevare sin rå tilstand og gi naturlige bioaktive glykoproteiner, bioaktive lipoproteiner, bioaktive enzymer, klorofyll, Glucomannan, SOD, glutation, Betaglukaner, Lipoic Acid, essensielle mineraler og sporstoffer, Glutaminsyre, polysakkarider, Q10 og B-vitaminer.
Denne prosessen sørger for optimalt opptak av næringsstoffer som kroppen gjenkjenner som mat og dermed utnytter maksimalt.

Tilleggsinformasjon

Merke Grateful Nature
Avansert filter Eco, Vegan, RAW food, Sukkerfri, Allergifritt, Glutenfritt, Kapsler, Kosttilskudd
Ingredienser Lactobacillus bulgaricus gir pantotensyre; magnesiumstearat, stearinsyre, silisiumdioksid Kapsler; vegetabilsk cellulose. Inneholder ingen levende gjær (inaktiv).
Produsert i land Storbritannia
Best før dato 1. mar. 2025