Her finner du aktuelle internettforedrag om viktige temaer

Det vil komme flere internettforedrag her som gir et bedre bilde hvordan oppnå optimal helse.

 

Plantebasert kosthold

Plantebasert kosthold

Foredragsholder: Anders Dreyer, Nina Johansen og Mari Hult. Plantebasert tallerkenmodell. Fallgruver og hvordan unngå dem. Oppskrifter og tips for kreative løsninger.

Supermat

Bli kreativ med næringsrik mat

Foredragsholder: Anders Dreyer og Linda Stuhaug. Her får du også 100 sunne oppskrifter og mye kunnskap om egenskapene til en rekke sunne ingredienser.

Eteriske oljer

Internettforedrag om eteriske oljer

Foredragsholder: Gry Fosstvedt. Her går vi i dybden med noen av bransjens beste eksperter på området. Du får kunnskap om førsteklasses rene eteriske oljer.

Wild Nutrition - Food Grown

Fremtidens kosttilskudd - Food-Grown med Wild Nutrition

Nå har vi endelig funnet erstatningen til dårlige syntetiske vitaminer og mineraler, vi kan endelig frigjøre oss fra Big Pharma. Det er en høyesterettsdom i USA som slår fast ettertrykkelig at disse NYE formene er overlegne når det gjelder opptak.

Fettsyrer

Det store webinaret om sunne vegetabliske fettsyrer

Du tror kanskje du vet nok om fettsyrer allerede, men vi kan forsikre deg om at det er flere overraskelser på lur. Vår kost og ernæringsekspert Stein Flaatrud gir deg det du trenger for å leve et helhetlig sunt liv fylt med sunne og rene fettsyrer fra naturens herlige spiskammers.

Blodsukker og diabetes

Internettforedrag om blodsukkerforstyrrelser og diabetes

Foredragsholder: Stein Flaatrud. Over halvparten av landets befolkning sliter med det og skadevirkningene av dette over tid for en persons helse og velvære er totalt ødeleggende.

Tarmhelse

Om optimal tarmhelse med Linda Rahbek og Stein Flaatrud

Rens, reparer og forebygg. Tarmen vår består av flere deler, dette skal vi dekke på det store webinaret om tarmhelse med Stein Flaatrud og Linda Rahbek som er eksperter på kost, ernæring og tarmhelse.