Her finner du aktuelle internettforedrag om viktige temaer

Det vil komme flere internettforedrag her som gir et bedre bilde hvordan oppnå optimal helse.

 

Balanse

Balansert Energi, Vekt og Aldring

Foredragsholder: Stein Flaatrud. Vi forstod fort at her måtte vi ty til landets fremste eksperter på området. Derfor satte vi sammen et faglig team med utviklere med til sammen 60 års dyp erfaring.

Hjernen

Optimaliser hjernen og få mental balanse

Foredragsholder: Anders Dreyer. Lær spennende fakta om hjernen og stoffer du burde unngå. Lær om hvilke næringstoffer og planter du kan ta for å optimalisere funksjon.

Sopp

Sopp og deres helsefordeler

Foredragsholder: Anders Dreyer. Bli med på en reise inn i soppens verde, og lær om 6 fantastiske sopper som har kraftige helsefordeler. Se hvor du finner topp kvalitet sopp-tilskudd som kroppen enkelt kan ta opp.

Internettforedrag - Mer overskudd og klarhet med Detox

Mer overskudd og klarhet med Detox

Foredragsholder: Anders Dreyer. Lær mer om helsefordelene med detox og de forskjellige verktøyene som er tilgjengelig fra naturen.

Plantebasert kosthold

Plantebasert kosthold

Foredragsholdere: Anders Dreyer, Nina Johansen og Mari Hult. Plantebasert tallerkenmodell. Fallgruver og hvordan unngå dem. Oppskrifter og tips for kreative løsninger.

Supermat

Bli kreativ med næringsrik mat

Foredragsholder: Anders Dreyer og Linda Stuhaug. Her får du også 100 sunne oppskrifter og mye kunnskap om egenskapene til en rekke sunne ingredienser.

Eteriske oljer

Internettforedrag om eteriske oljer

Foredragsholder: Gry Fosstvedt. Her går vi i dybden med noen av bransjens beste eksperter på området. Du får kunnskap om førsteklasses rene eteriske oljer.

Wild Nutrition - Food Grown

Fremtidens kosttilskudd - Food-Grown med Wild Nutrition

Nå har vi endelig funnet erstatningen til dårlige syntetiske vitaminer og mineraler, vi kan endelig frigjøre oss fra Big Pharma. Det er en høyesterettsdom i USA som slår fast ettertrykkelig at disse NYE formene er overlegne når det gjelder opptak.

Fettsyrer

Det store webinaret om sunne vegetabliske fettsyrer

Du tror kanskje du vet nok om fettsyrer allerede, men vi kan forsikre deg om at det er flere overraskelser på lur. Vår kost og ernæringsekspert Stein Flaatrud gir deg det du trenger for å leve et helhetlig sunt liv fylt med sunne og rene fettsyrer fra naturens herlige spiskammers.

Blodsukker og diabetes

Internettforedrag om blodsukkerforstyrrelser og diabetes

Foredragsholder: Stein Flaatrud. Over halvparten av landets befolkning sliter med det og skadevirkningene av dette over tid for en persons helse og velvære er totalt ødeleggende.

Tarmhelse

Om optimal tarmhelse med Linda Rahbek og Stein Flaatrud

Rens, reparer og forebygg. Tarmen vår består av flere deler, dette skal vi dekke på det store webinaret om tarmhelse med Stein Flaatrud og Linda Rahbek som er eksperter på kost, ernæring og tarmhelse.

Gå til bloggens forside

Nyeste blogginnlegg

Her er hvordan du lager smakfulle raw food kaker med sprakende og interessante farger. Om du skal lage noe for bursdag eller andre spesielle anledninger kan du være kreativ med disse sunne godsakene. Husk at du kan forme disse slik du ønsker (små eller store kaker, eller cupcakes), og lage flere lag (i forskjellige fasonger).
Natur informasjon

26 Jul.

Oppskrifter Dessert

Les mer
The Asanas ønsker å revitalisere det klassiske yogautstyret laget med skadelige ingredienser, PVC og syntetiske stoffer ved å kombinere naturlig og bærekraftig kork med Skandinavisk design. Korkmattene er laget for å inspirere din yogapraksis med materialer av høy kvalitet, som i tillegg er bra for naturen og bra for deg.
Natur informasjon

06 Apr.

Trening

Les mer
“Kiss the Ground” er en ny film om hvordan fornyelse av jordens jord har potensial til å raskt stabilisere jordens klima, gjenopprette tapte økosystemer og skape rikelig matforsyning
Natur informasjon

29 Sep.

Miljø

Les mer
Denne artikkelen vil utforske noen av trendene som begynner å bygge røtter i samfunnet, og vi skal se hvordan disse transformerer verden. Formålet er å fostre optimisme og inspirere flere til å ta del i disse grønne og bærekraftige tiltakene.
Anders Dreyer

28 Sep.

Miljø

Les mer
Hvordan hvetegress kan optimalisere helse og vitalitet. Oversatt fra boken "the wheatgrass book" skrevet av Ann Wigmore som var en av de første til å gjøre hvetegress kjent og populært i den vestlige moderne verden.
Natur informasjon

22 May.

Kosttilskudd

Les mer
Det finnes mange fantastiske sopper som hjelper oss oppnå bedre helhetlig helse og balanse i hverdagen. I denne artikkelen skal vi utforske helsefordelene med Lion's Mane (piggsvinsopp), Reishi, Cordyceps, Chaga, Turkey Tail og Shiitake.
Natur informasjon

30 Jan.

Kosthold

Les mer