Takknemlig for naturens mange goder

Vi elsker naturen

Vi elsker naturen

Vi vet at naturen har løsningene på våre ønsker og utfordringer, spesielt for vår fysiske helse og velvære men også mental balanse.

Grateful Nature er et merke med hovedsakelig økologisk supermat. Supermat(superfoods) er en spesiell kategori mat rett fra naturen. Kjennetegnet er at de er en levende matkilde som inneholder svært mange næringstoffer, antioksidanter, vitaminer, mineraler og/eller fiber per gram.

Supert utvalg

I utvalget finner du over 120 forskjellige kvalitetsingredienser til mange forskjellige formål. Alt fra Klorofyllrike grønne planter, alger, røtter, sopper, frukter, frø, nøtter, bær, kakao til fett og proteinrike planter.

Ren supermat kan være pakket med opp til 100 ganger mer vitaminer og mineraler enn vanlige grønnsaker og er dermed et utmerket naturlig supplement.

Supermat utvalg
Unikt supermat

Unikt utvalg

Vi er stolte og takknemlig for å ha et utvalg av så unike og virkningsfulle ingredienser i vårt sortiment.

Som for eksempel Furupollen, Mucuna Pruriens, Brahmi, Shatavari, Lion's Mane, Cordyceps, Shiitake, Amalaki, Baobab, Camu Camu, Nype, Grønnkål, Spinatpulver, Brokkolipulver, Maca, Jordbærpulver og mange flere unike varer med nyttige egenskaper.

Bruksområder

Vi gjør alt vi kan for å få frem utfyllende kunnskap basert på all tilgjengelig forskning, slik at du kan finne det som passer for deg.

Dyp forståelse av ernæring og kroppens behov gjør at vi har sortert produktene inn i en nøye kategorisering som gjør det enkelt for deg å finne de beste produktene til ditt formål. For å se denne oversikten kan du gå til kategorien bruksområder eller supermat for inndeling av type ingrediens.

Weight Balance

Populære supermat produkter