Flere visninger

  • 100 % naturlig 100 % naturlig
  • Økologisk Økologisk
  • Vegan Vegan

Chlorella tabletter - ØkologiskFra: kr 384,10

Pris som konfigurert: kr 0,00

På lager

Leveringstid 1-3 dager

Details:

Chlorella inneholder ca 45% protein, 20% fett, 20% karbohydrater, 5% fiber, og 10% mineraler og vitaminer. Bekreftet fri for BMAA.
I tillegg inneholder denne algen 19 aminosyrer (inklusive alle essensielle fettsyrer og aminosyrer). Betakaroten i Chlorella hjelper kroppen til bl.a. å bekjempe virkningen av luftforurensninger i lungene og UV-stråleskader på huden. Vitamin A bekjemper sykdom og opprettholder et sterkt immunforsvar.
Ingredienser:

Rå, økologiske chlorella (chlorella vulgaris) tabletter

Fra: kr 384,10

Pris som konfigurert: kr 0,00

Fra: kr 384,10

Pris som konfigurert: kr 0,00

Alternativer

  • Kjøp 3 for kr 333,50 hver og spar 14%

* Påkrevde felt

Pris som konfigurert: kr 0,00

Detaljer

Chlorella er en encellet grønn alge som er en del av Chlorophyta familien.

 

Chlorella inneholder ca 45% protein, 20% fett, 20% karbohydrater, 5% fiber, og 10% mineraler og vitaminer.

I tillegg inneholder denne algen 19 aminosyrer (inklusive alle essensielle fettsyrer og aminosyrer). Betakaroten i Chlorella hjelper kroppen til bl.a. å bekjempe virkningen av luftforurensninger i lungene og UV-stråleskader på huden. Vitamin A bekjemper sykdom og opprettholder et sterkt immunforsvar.

 

Vår chlorella er økologisk produsert i egne basseng innlands som får sollys på seg. Cellveggen brytes dermed ned før de går til ferdig produkt, slik at opptaket er bedre for kroppen.

 

Økologiske og rå chlorella tabletter 1000g (hver tablett inneholder 500mg økologisk chlorella). Det er ca 2000 tabletter i 1000 gram.

NØKKELEGENSKAPER

Vår chlorella har knust cellevegg for optimalt næringsopptak

Skånsomt behandlet

Ikke GMO

Rik på protein og aminosyrer

Inneholder mange av de viktigste næringsstoffene kroppen trenger til enhver tid

Kan virke utrensende (ha en detox effekt)

Bidrar til å opprettholde syre/base balansen

Gunstig for fordøyelsen

Kan gi økt energiomsetning

Kan balansere blodsukkeret

Kan normalisere blodtrykk

 

NÆRINGSINNHOLD

Pulver av rå økologisk chlorella 3000 mg

Energi 56 kJ / 13 kcal

Protein <1,7 g

Karbohydrat 0,4 g

Lipider 0,5g

Bekreftet fri for BMAA

 

Viktige vitaminer, mineraler og aminosyrer

Chlorella forsyner oss med en rekke viktige vitaminer, mineraler og næringsstoffer - noen av dem får vi ikke i vårt daglige kosthold. Algen inneholder imponerende mengder av blant annet vitamin C, betakaroten, vitamin B (B1, B2, B3, B6, og B12), folinsyre, vitamin E og vitamin K. Chlorella inneholder flere mineraler, som kalium, kalsium, magnesium, sink, jod og jern. Den inneholder 50 til 60%; protein, nesten dobbelt så mye som i soyabønner.

BRUKES FOR

Utrensning av giftstoffer

Vi lever i en verden der det kan være vanskelig å opprettholde god helse, og mye jobber mot oss, som gener (vi arver dårlige gener), sykdom, stress, livsstil, diett, giftige sprøytemidler og ikke minst: forurensning.

 

Renser blodet og frakter oksygen

Chlorella kan bære bort metabolsk avfall fra vårt blod fordi fibermaterialet kan binde tungmetaller og sprøytemidler som kan samles i blodet vårt. Et rent blod med en overflod av røde blodceller til å frakte oksygen er nødvendig for at kroppen vår skal fungere ordentlig. I tillegg er Chlorella rikt på klorofyll. Klorofyll er svært likt hemoglobin, et protein som finnes i de røde blodcellene. I tillegg kan klorofyll bidra til fremstilling av røde blodceller slik at noen forskere har allerede foreslått å bruke klorofyll til å behandle anemi.

 

Forbedre fordøyelsen

Enzymer er viktige stoffer i kroppen vår. Chlorella inneholder chlorophyllase og pepsin som er fordøyelsesenzymer. Chlorella har mange forskjellige typer av enzymer som kroppen trenger. Det har blitt funnet at bruk av Chlorella kan forbedre illeluktende avføring. I tillegg er det også blitt funnet at klorofyll kan bidra til å lindre forstoppelse.

 

Balansere PH verdi

Kroppen må opprettholde en balanse mellom basisk og sur, og en slik balanse bør være nøytral med pH-verdier rundt 7.2-7.4. Dessverre bruker de fleste av oss overstekt, bearbeidet mat, "fast food" og brus (en pH på 2,7) hver dag og de fleste av våre PH verdier er ikke balansert. Et surt miljø kan føre til mange sykdommer. Imidlertid vil slike sykdommer sannsynligvis ikke starte i et alkalisk miljø. Chlorella er alkalisk.

 

Normalisere blodsukkeret og balanse blodtrykket

Chlorella kan bidra til å normalisere blodsukkeret i tilfeller av lavt blodsukker (hypoglykemi). Riktige nivåer av blodsukker er viktig for å holde hjernen vår, varmen vår, og energi metabolismen vår fungerende som den skal. I tillegg er høyt blodtrykk en av de viktigste risikofaktorene i hjerteinfarkt og hjerneslag.

 

ANBEFALT DAGLIG DOSE OG BRUK

Vårt økologiske chlorella kan brukes av voksne, eldre og barn i alderen over to år. Det inneholder alle komponentene som er  avgjørende for alt liv.

 

1-3 ts eller 10-30 tabletter (2-6 g) tas daglig med vann, i smoothie, juice eller annen kald drikke (unngå sitrus som kan hemme næringsopptaket). Kan også sprinkles over salater eller tilsettes yoghurt.

 

Økologiske og rå chlorella tabletter 1000g (hver tablett inneholder 500mg økologisk chlorella). Det er ca 2000 tabletter i 1000 gram.

 

Produktet er sertifisert økologisk og produsert innlands i Kina i rensede basseng under nøye tillsyn.

Økologisk Sertifisering GB-ORG-05

Bekreftet fri for BMAA

 

FORSIKTIGHETSREGLER

Tas gjerne på tom mage for best mulig opptak. Kan gi avgiftningsreaksjoner, som for eksempel hodepine. Bruk gjerne kun halv dose de første ukene, slik at kroppen får tilpasse seg.

 

Hvis du bruker blodfortynnende medisiner anbefaler vi å være forsiktig med produktet Er du usikker kan du ta kontakt med kyndig naturterapaut eller lege.

 

 

 Dr. Joseph Mercola forklarer om avgiftning og chlorella:

 

Tilleggsinformasjon

Merke Grateful Nature
Avansert filter 100 % naturlig, Økologisk, Vegan
Ingredienser Rå, økologiske chlorella (chlorella vulgaris) tabletter
Nettovekt 0.5