Flere visninger

  • 100 % naturlig 100 % naturlig
  • Økologisk Økologisk
  • Vegan Vegan

Maca - Pulver - Rå - Økologisk - 250 gkr 215,05

På lager

Leveringstid 1-3 dager

  • Kjøp 3 for kr 169,05 hver og spar 22%

Details:

100% økologisk rå macapulver. Det er en unik blanding med 25% rød maca, 25% sort maca og 50% gul maca; (Lepidium Meneyii). Maca bidrar til mer overskrudd og utholdenhet, og virker styrkende på immunsystemet.
Ingredienser:

25% rød maca, 25% sort maca og 50% gul maca; (Lepidium Meneyii).

Detaljer

Maca er en rotgrønnsak som ligner litt på reddik. Den vokser under jorden, men så høyt som 4,500 meter over havet i Andesfjellene i Peru hvor roten blir utsatt for intens sollys, kraftig vind og til tider frost. I 1982 ble maca nesten utryddet som jordbruksplante men takket være sin status som supermat har omsetning heldigvis økt.

 

Maca bidrar til mer overskrudd og utholdenhet, og virker styrkende på immunsystemet. Maca er en supermat, best kjent for å øke vitalitet. I Peru har Maca vært brukt i over 2000 år. 

 

Maca blir ofte kalt peruansk ginseng, fordi de har ganske like egenskaper. Forskjellen er at Maca er et adaptogen, som øker kroppens motstand mot stress, og fremmer en balanserende effekt på ulike systemer i kroppen, inkludert immunforsvaret, nervesystemet og hjerte- og karsystemet.

 

I tillegg til økt sexlyst, økt fruktbarhet, og bedre potens viste en undersøkelse fra 2006 at kvinner i overgangsalderen hadde reduserte plager av symptomene som hetetokter, nattesvette, humørsvigninger, stress, hodepine og nedsatt libido.

 

Maca er rik på kalsium, magnesium, fosfor, kalium, svovel og jern. Maca inneholder også spormineraler som sink, jod, kopper, selen, mangan og silisium, i tillegg til vitamin B1, B2, B12, C og E. Maca inneholder nesten 20 forskjellige aminosyrer, inkludert 7 essensielle.

 

Et minimumsinntak på 1,5 g til 3 g pr dag bidrar til fysisk og psykisk yteevne og er en kilde til energi og lyst

 

Bruksområder: Til juice, kakao, te eller kaffe er 1 ts greit å bruke. Rør godt.

Til smoothies eller proteinshakes kan du bruke 1-3 ts.

Maca kan også brukes i matlaging, f.eks. i raw food kaker, energibarer, sjokolade eller pannekaker.

 

Oppbevares tørt og i romtemperatur.

Tilleggsinformasjon

Merke Grateful Nature
Avansert filter 100 % naturlig, Økologisk, Vegan
Ingredienser 25% rød maca, 25% sort maca og 50% gul maca; (Lepidium Meneyii).
Nettovekt 250 g
Best før dato 22. mai 2021