Detaljer
Økologiske Medjool Dadler
Dadler er en frukt, en steinfrukt som vokser på daddelpalmer. Dadler tørkes før de blir spist. Medjool dadler er også kjent som "kongen av dadler" eller "kronjuvelen av dadler." De er meget store i størrelsen, og de er bløte og har en behagelig tekstur når de spises. Selv om de er veldig søte, inneholder medjool dadler bare ca 66 kalorier hver. De er en god kilde for fiber, og har et høyt innhold av viktige vitaminer og mineraler som selen, kalium, magnesium, kobber og mangan. Medjool dadler inneholder en betydelig mengde fruktsukker og kan derfor gjøre dem til et perfekt og helt naturlig alternativ til hvitt sukker i bl.a hjemmelagede kaker, konfekt, smoothies og desserter.
NØKKELEGENSKAPER
Rå, økologiske dadler
Inneholder ingen giftstoffer eller plantevernmidler
Naturlig, ren søtning
Et godt alternativ til hvitt sukker
Inneholder viktige vitaminer og mineraler
En god kilde til fiber
NÆRINGSINNHOLD
Vitamininnhold
Medjool dadler har et spesielt høyt innhold av vitamin B-6 og B-5. Sammen med de andre B- vitaminene er vitamin B-5 og B-6 ansett spesielt gunstig for hud og hår og negler, samtidig som de er kjent for å støtte leverfunksjonen. Vitamin B-6 sies også åhjelpe deg også med å produsere viktige hjernekjemikalier som er essensielle for humør regulering, mens vitamin B-5 sies å spille en rolle i utvikling av røde blodlegemer. Hver servering av medjool dadler inneholder 580 mikrogram vitamin B-5 og 179 mikrogram vitamin B-6.
Mineralinnhold
Medjool dadler tilfører deg også kalium og kobber. Begge mineralene er kjent for å støtte det kardiovaskulære system fordi kobber støtter kollagen syntese - en prosess som trengs for å holde blodårene sterke - mens kalium er ansett å spille en avgjørende rolle i hjertefunksjonen. Kobberet i medjool dadler er også kjent for å støtte kroppens energiproduksjon, noe som bidrar til å sikre at vevet ditt har tilgang til det drivstoffet det trenger for å fungere optimalt.
Inneholder i tillegg mye naturlig fiber.
Serveringstips og forslag
Medjool dadler MÅ ikke (men de kan hvis ønskelig) oppbevares kjølig (i kjøleskap) og er derfor fine å ta med på både korte og lange turer og reiser. De fungerer godt som en matbit å spise “i (på) farten”. Deres naturlige søthet og komplekse karamellignende smak kan hjelpe til med å tilfredsstille din søthunger, uten at du må ty til til bakevarer eller andre usunne søtsaker. Kombiner hakkede dadler med epler og nøtter og strø de på granolaen eller frokostgrøten. Nydelig på brasert kylling i en blanding av eplecidereddik, hakkede medjool-dadler og varmende krydder, for eksempel en blanding av kardemomme, spisskummen og gurkemeie.
Kan med hell brukes til å erstatte hvitt sukker i kaker, konfekt, smoothies, frokstblandinger, grøt. Et helt naturlig alternativ til usunt søtstoff av alle slag.
Tips og inspirasjon:
Tilleggsinformasjon
Merke | Grateful Nature |
---|---|
Avansert filter | Økologisk, Vegan, Sukkerfri, Glutenfritt, Bær & Frukt |
Nettovekt | 1000 g |
Produsert i land | Jordan |
Best før dato | 1. jan. 2026 |