|
|
||
Vis handlekurven
|
Handle mer
|
Detaljer
Tranebær (Vaccinium Macrocarpon), har høyt innhold av antioksidanter. Antioksidanter er kjent for å bidra til å redusere mengden av frie radikaler i kroppen vår.
Artsmessig er tranebær i slekt med blåbær, men når det gjelder bruken av tranebær, kan de heller sammenlignes med våre egne tyttebær. Tranebær er surere enn tyttebær, med en mer pikant og mer bitter smak, og de ser flottere ut. Bærene er rike på C-vitamin, samt kalium og jern. Det høye innholdet av benzosyre beskytter mot sopp og bakterieangrep.
NØKKELEGENSKAPER
100% sertifisert økologisk
Rå, vegansk
Inneholder høye doser antioksidanter
Høyt innhold av vitamin C
Kjent for å forhindre og forebygge urinveisinfeksjoner
Kjent for å redusere blodtrykk
Ansett som gunstig ved betennelser
NÆRINGSINNHOLD
Tranebær rike på fyto-næringsstoffer (naturlige planteforbindelser), spesielt proanthocyanidin antioksidanter, som anses essensielle for vår generelle velvære. Bærene inneholder faktisk mange kjemiske stoffer som er kjent for å gi beskyttelse mot urinveisinfeksjon og inflammatoriske sykdommer.
Tranebær inneholder mye C- vitaminer, kalium og jern som er ansett gunstig for vårt immunforsvar.
TRADISJONELT BRUKT FOR:
Urinveisinfeksjoner; Tranebæren er kanskje best kjent for sin rolle i forebygging av urinveisinfeksjoner, spesielt for de med tilbakevendende infeksjoner.
Grunnen til at tranebær er kjent for å forebygge urinveisinfeksjoner (UVI) er det uvanlige høye innholdet av proantocyanidiner (PAC). PAC anses å bidra til å forhindre bakterier i å feste seg til slimhinnen i blæren, i følge forskere.
Munn/tannhelse; De samme proanthocyanidinene som er kjent for å kunne forebygge UVI (urinveisinfeksjon), anses også være til fordel for munn/tann helsen, ved at de trolig forhindrer at bakterier fester seg til tennene. Dette ifølge forskere ved senter for oral biologi og Eastman Department of Dentistry ved University of Rochester Medical Center. Tranebær er også ansett å være gunstig for å forhindre tannkjøttsykdom.
BRUKES TIL
Tranebær passer selvsagt til kalkun og andre retter av fjærkre, og smaker også godt til svin og vilt. Tørkede tranebær kan brukes direkte i gryteretter, sauser, bakverk, kompotter, syltetøy og egner seg også godt i frokostblandingen, i smoothien og du kan også lage tranebærjuice.
Opphavsland: Chile
Tranebærene er søtet for at de skal smake bedre.
Tilleggsinformasjon
Merke | Grateful Nature |
---|---|
Avansert filter | Økologisk, Vegan, RAW food, Soltørket, Sukkerfri, Glutenfritt, Bær & Frukt, Baking |
Ingredienser | Tørkede Tranebær (Vaccinium Macrocarpon), søtet med eplejuice |
Nettovekt | 250 g |
Produsert i land | Storbritannia |
Best før dato | 20. jan. 2025 |
Merk produktene som skal legges i handlekurven velg alle
|
|
||
Vis handlekurven
|
Handle mer
|