Flere visninger

  • 100 % naturlig 100 % naturlig
  • Økologisk Økologisk
  • Vegan Vegan

Gojibær - Goji Berries - Rå - Økologisk



Fra: kr 496,80

Pris som konfigurert: kr 0,00

På lager

Leveringstid 1-3 dager

Details:

Gojibær! - kjent som en av de mest næringsrike matkildene i verden.

Smaken er krydderaktig søt og kan minne om tørket kirsebær og tranebær.

Ofte omtalt som ”røde diamanter” på det asiatiske markedet og en gang i tiden benyttet som helsefremmende og fundament i all mat av kinesiske munker. Det dypt røde bæret er kanskje den mest næringsrike frukten på jorden.

Gojibær inneholder mer C-vitamin per gram enn appelsiner, mer betakaroten enn gulrøtter og mer jern enn spinat.
Ingredienser:

Økologiske tørkede gojibær

Fra: kr 496,80

Pris som konfigurert: kr 0,00

Fra: kr 496,80

Pris som konfigurert: kr 0,00

Alternativer

* Påkrevde felt

Pris som konfigurert: kr 0,00

Detaljer

Gojibær! - kjent som en av de mest næringsrike matkildene i verden.

 

Smaken er krydderaktig søt og kan minne om tørket kirsebær og tranebær.

 

Ofte omtalt som ”røde diamanter” på det asiatiske markedet og en gang i tiden benyttet som helsefremmende og fundament i all mat av kinesiske munker. Det dypt røde bæret er kanskje den mest næringsrike frukten på jorden.

 

Gojibær inneholder mer C-vitamin per gram enn appelsiner, mer betakaroten enn gulrøtter og mer jern enn spinat.




NØKKELEGENSKAPER

 

  • Rå, økologiske bær som er proppfulle av næring.

  • Goji er en god kilde til vegetabilske  proteiner, noe som er uvanlig for frukt og bær.

  • Rike på antioksidanter som vitamin A og C.

  • Smaken er krydderaktig søt og kan minne om tørket kirsebær og tranebær.

  • Kjent for å bidra til å forbedre synet

  • Ofte brukt for å støtte et godt immunforsvar og god sirkulasjon

  • Kjent for å støtte god lever og nyrefunksjon




Gojibær inneholder 18 aminosyrer inkludert de 8 essensielle, 21 mineraler, bla sink, jern, kobber, kalsium, germanium, selen og fosfor, vitaminene B1, B2, B6, C og E, 8 polysakkarider, 6 monosakkarider, 5 umettede fettsyrer og 5 karotenoider. Gojibær er spesielt rike på karotenoider som betakaroten og zeaxanthin.

 

De inneholder svært store doser C-vitaminer og bærene har også en betyderlig mengde vitamin B1, vitamin B2, vitamin B6 og vitamin E. Gojibær er rike på aminosyrer og spor-mineraler som sink, jern, kobber, kalsium, germanium og selenium.

 

Noe av det viktigste er også disse Goji bærenes høye nivå av ORAC verdier. ORAC er en skala som måler matens grad av beskyttelse og reparering av frie radikaler.

 

Goji-bær har det høyeste innholdet av karotenoider, inkludert beta-karoten, av alle kjente matvarerer på jordkloden.

 

Gojibær inneholder meget høye nivåer av polysakkarider som er kjent for å være viktig for å bidra til god immunfunksjon og cellekommunikasjon. Polysakkarider anses å bidra med å forbedre helsen ved å hjelpe mennesker å bygge opp igjen deres naturlige forsvarssystem, forbedre DNA-reparasjon og vedlike­holde normal cellevekst og i tillegg bidra til å forsinke aldringsprosessen.

 

Flere studier viser at antioksidantene i goji kan hjelpe til med å redusere blodsukkeret og kolesterolnivået, i tillegg til å hjelpe hypofysen med å stimulere kroppens naturlige produksjon av HGH, noe som er viktig i forbindelse med anti-aging og lang levetid.



HISTORISK BRUK

Gojibær er blitt brukt som naturmidel og mat i over 6000 år i Kina, Tibet og India for å bla. beskytte leveren, redusere inflammasjon, forbedre synet, styrke benene, sirkulasjonen og immunsystemet, forbedre den seksuelle funksjon/ fruktbarheten og generelt gi et lengre liv.

 

Goji bær er kjent som wolfberries, som er en tørket frukt med søt smak og mørk rød farge. Gojibær er hovedsakelig fra den nord-vestlige delen av Kina. Det antatt av kinesisk naturmideltradisjon at Gojibær er bra for lever og nyrekanaler og beriker yin. Sammen med andre urter, er det alltid foreskrevet for å behandle lever, nyre, eller øyeproblemer i kinesisk naturmiddelbruk. Dessuten er goji bær brukt av kinesere i hverdagen. De mener at disse røde bærene kan holde dem friske, unge og energiske. Dermed kan denne frukten spises direkte som den er, eller konsumeres som Goji juice og urtete (for eksempel med Chrysanthemum), med yoghurt og kornblanding osv.

 



ANBEFALT DAGLIG DOSERING OG BRUK: GOJIBÆR

Passer for både barn (fra 5 år og oppover) og voksne.

Kan brukes i frokostblanding, yoghurt, dessert eller smoothies. Passer fint å bruke i hjemmelaget sjokolade, konfekt, kaker og annen bakst. De kan selvfølgelig nytes akkurat som de er. En håndfull gojibær smaker godt og gir masse god næring til kroppen.

 

Vanlig dosering er 10-30 g daglig, noe som tilsvarer omtrent 1-2 håndfull bær. Du kan gjerne øke doseringen hvis du vet at du trenger å prestere litt ekstra.

 

 


 

 

Opphavsland: Kina
Økologisk Sertifisering GB-ORG-05

Tilleggsinformasjon

Merke Grateful Nature
Avansert filter 100 % naturlig, Økologisk, Vegan
Ingredienser Økologiske tørkede gojibær
Nettovekt 0.25