Flere visninger

Gojibær - Goji Berries - Økologisk



Fra: kr 164,45

Pris som konfigurert: kr 0,00

På lager

Leveringstid 1-3 dager

Details:

Rik på vitamin C, B1, B2, B6, betakaroten, 18 aminosyrer & mineraler
Bruk: Snacks, med sjokolade & bakeverk (krydderaktig smak)

Fra: kr 164,45

Pris som konfigurert: kr 0,00

  • Økologisk Økologisk
  • Vegan Vegan
  • RAW food RAW food
  • Soltørket Soltørket
  • Sukkerfri Sukkerfri
  • Glutenfritt Glutenfritt

Fra: kr 164,45

Pris som konfigurert: kr 0,00

Alternativer

  • Kjøp 3 for kr 148,35 hver og spar 10%
  • Kjøp 6 for kr 140,30 hver og spar 15%

* Påkrevde felt

Pris som konfigurert: kr 0,00

Detaljer

Gojibær! - kjent som en av de mest næringsrike matkildene i verden.

 

Smaken er krydderaktig søt og kan minne om tørket kirsebær og tranebær.

 

Ofte omtalt som ”røde diamanter” på det asiatiske markedet og en gang i tiden benyttet som helsefremmende og fundament i all mat av kinesiske munker. Det dypt røde bæret kan kanskje være den mest næringsrike frukten på jorden.

 

Gojibær inneholder mer C-vitamin per gram enn appelsiner, mer betakaroten enn gulrøtter og mer jern enn spinat.




NØKKELEGENSKAPER

 

  • Rå, økologiske bær som er proppfulle av næring.

  • Goji er en god kilde til vegetabilske  proteiner, noe som er uvanlig for frukt og bær.

  • Rike på antioksidanter som vitamin A og C.

  • Smaken er krydderaktig søt og kan minne om tørket kirsebær og tranebær.

  • Kan bidra til å forbedre synet

  • Kan bidra til å støtte et godt immunforsvar og god sirkulasjon

  • Kan bidra til å støtte god lever og nyrefunksjon




Gojibær inneholder 18 aminosyrer inkludert de 8 essensielle, 21 mineraler, bla sink, jern, kobber, kalsium, germanium, selen og fosfor, vitaminene B1, B2, B6, C og E, 8 polysakkarider, 6 monosakkarider, 5 umettede fettsyrer og 5 karotenoider. Gojibær er spesielt rike på karotenoider som betakaroten og zeaxanthin.

 

De inneholder svært store doser C-vitaminer og bærene har også en betyderlig mengde vitamin B1, vitamin B2, vitamin B6 og vitamin E. Gojibær er rike på aminosyrer og spor-mineraler som sink, jern, kobber, kalsium, germanium og selenium.

 

Noe av det viktigste er også disse Goji bærenes høye nivå av ORAC verdier. ORAC er en skala som måler matens grad av beskyttelse og reparering av frie radikaler.

 

Goji-bær har det høyeste innholdet av karotenoider, inkludert beta-karoten, av alle kjente matvarerer på jordkloden.

 

Gojibær inneholder meget høye nivåer av polysakkarider som kan være viktig for å bidra til god immunfunksjon og cellekommunikasjon. Polysakkarider kan bidra til å forbedre helsen ved å hjelpe mennesker å bygge opp igjen deres naturlige forsvarssystem, forbedre DNA-reparasjon og vedlike­holde normal cellevekst og i tillegg bidra til å forsinke aldringsprosessen.

 

Flere studier viser at antioksidantene i goji kan hjelpe til med å redusere blodsukkeret og kolesterolnivået, i tillegg til å hjelpe hypofysen med å stimulere kroppens naturlige produksjon av HGH, noe som kan være viktig i forbindelse med anti-aging og lang levetid.



HISTORISK BRUK

Gojibær er blitt brukt som naturmidel og mat i over 6000 år i Kina, Tibet og India.

 

Goji bær er kjent som wolfberries, som er en tørket frukt med søt smak og mørk rød farge. Gojibær er hovedsakelig fra den nord-vestlige delen av Kina. Det er antatt av kinesisk naturmideltradisjon at Gojibær kan være bra for lever og nyrekanaler og beriker yin.  Dessuten er goji bær brukt av kinesere i hverdagen. De mener at disse røde bærene kan bidra til å holde dem friske, unge og energiske. Dermed kan denne frukten spises direkte som den er, eller konsumeres som Goji juice og urtete (for eksempel med Chrysanthemum), med yoghurt og kornblanding osv.

 



ANBEFALT DAGLIG DOSERING OG BRUK: GOJIBÆR

Passer for både barn (fra 5 år og oppover) og voksne.

Kan brukes i frokostblanding, yoghurt, dessert eller smoothies. Passer fint å bruke i hjemmelaget sjokolade, konfekt, kaker og annen bakst. De kan selvfølgelig nytes akkurat som de er. En håndfull gojibær smaker godt og kan gi masse god næring til kroppen.

 

Vanlig dosering er 10-30 g daglig, noe som tilsvarer omtrent 1-2 håndfull bær. Du kan gjerne øke doseringen hvis du vet at du trenger å prestere litt ekstra.

 

 


 

 

Opphavsland: Kina
Økologisk Sertifisering GB-ORG-05

Tilleggsinformasjon

Merke Grateful Nature
Avansert filter Økologisk, Vegan, RAW food, Soltørket, Sukkerfri, Glutenfritt, Bær & Frukt
Produsert i land Nederland