|
|
|
||
|
Vis handlekurven
|
Handle mer
|
||
Detaljer
Acerola er mest kjent for å være ekstremt rik på vitamin C (ca 13%). På grunn av dette kan den bidra til å forhindre forkjølelse eller influensa. Det brukes også som et antioksiderende næringsstoff. På bakgrunn av sitt høye innhold av C-vitamin kan acerola bidra til å øke immuniteten. Bæret inneholder også kalsium, jern, niacin (vitamin B-3), riboflavin (vitamin B-2), tiamin (vitamin B-1) og fosfor.
Acerola kirsebær har en sammentrekkende smak. Det kan bidra ved behandlinger av hudskader, fremme hudens elastisitet og hjelpe fordøyelsesproblemer, og til og med som en antimikrobiell munnvask.
Andre potensielle virkninger av acerola kan være:
- antidepressiva
- soppdrepende
- atletisk utholdenhet
- ved diare
- astringent hud (krem)
C-vitamin kan bidra til å bygge opp kollagen, beskytte slimhinner og forhindre skjørbuk. C-vitamin kan være viktig for å holde immunforsvaret fungerende og hjelpe kroppen å bekjempe infeksjoner, virus.
Av all forskningen på acerolabær er studiene som fokuserer på C-vitamin de mest grundige. Dette indikerer at acerola har sin plass som et helt naturlig C-vitamintilskudd. Når det gjelder de andre helsemessige fordelene, er mer forskning nødvendig.
Dosering: 1 ts (sa 2 gram inneholder ca 260mg vitamin C)
Tilleggsinformasjon
| Merke | Grateful Nature |
|---|---|
| Avansert filter | Økologisk, Vegan, RAW food, Sukkerfri, Glutenfritt, Pulver, Bær & Frukt |
| Nettovekt | 250 g |
| Produsert i land | Brasil |
| Ayurvedisk smak | Sammentrekkende |
| Best før dato | 3. des. 2026 |
Merk produktene som skal legges i handlekurven velg alle
|
|
|
||
|
Vis handlekurven
|
Handle mer
|
||








