Flere visninger

Acerola pulver - Økologisk - 250 g



kr 437,00

På lager

Leveringstid 1-3 dager

  • Kjøp 3 for kr 393,30 hver og spar 10%
  • Kjøp 6 for kr 371,45 hver og spar 15%

Details:

Nest best på Vitamin C, også god på B1, B2, B3, jern, kalsium & fosfor
Bruk: sammentrekkende smak, rosa farge (smoothie & bakeverk)
  • Økologisk Økologisk
  • Vegan Vegan
  • RAW food RAW food
  • Sukkerfri Sukkerfri
  • Glutenfritt Glutenfritt

Detaljer

Acerola er mest kjent for å være ekstremt rik på vitamin C (ca 1670mg per 100g). På grunn av dette kan den bidra til å forhindre forkjølelse eller influensa. Det brukes også som et antioksiderende næringsstoff. På bakgrunn av sitt høye innhold av C-vitamin kan acerola bidra til å øke immuniteten. Bare Camu Camu har mer vitamin C per gram, i utvalget.

 

Acerola kirsebær har en sammentrekkende smak. Det kan bidra ved behandlinger av hudskader, fremme hudens elastisitet og hjelpe fordøyelsesproblemer, og til og med som en antimikrobiell munnvask.

 

Andre potensielle virkninger av acerola kan være:

  • antidepressiva
  • soppdrepende
  • atletisk utholdenhet
  • ved diare
  • astringent hud (krem)

 

C-vitamin kan bidra til å bygge opp kollagen, beskytte slimhinner og forhindre skjørbuk. C-vitamin kan være viktig for å holde immunforsvaret fungerende og hjelpe kroppen å bekjempe infeksjoner, virus.

 

Av all forskningen på cerola kirsebær er studiene som fokuserer på C-vitamin de mest grundige. Dette indikerer at acerola har sin plass som et helt naturlig C-vitamintilskudd. Når det gjelder de andre helsemessige fordelene, er mer forskning nødvendig.

 

Acerola inneholder, når det konsumeres som mat, også gode mengder av følgende næringsstoffer:

  • kalsium
  • jern
  • niacin (vitamin B-3)
  • fosfor
  • riboflavin (vitamin B-2)
  • tiamin (vitamin B-1)

Tilleggsinformasjon

Merke Grateful Nature
Avansert filter Økologisk, Vegan, RAW food, Sukkerfri, Glutenfritt, Pulver, Bær & Frukt
Nettovekt 250 g
Produsert i land Brasil
Ayurvedisk smak Sammentrekkende
Best før dato 1. okt. 2025