|
|
||
Vis handlekurven
|
Handle mer
|
Detaljer
Acerola er mest kjent for å være ekstremt rik på vitamin C (ca 1670mg per 100g). På grunn av dette kan den bidra til å forhindre forkjølelse eller influensa. Det brukes også som et antioksiderende næringsstoff. På bakgrunn av sitt høye innhold av C-vitamin kan acerola bidra til å øke immuniteten. Bare Camu Camu har mer vitamin C per gram, i utvalget.
Acerola kirsebær har en sammentrekkende smak. Det kan bidra ved behandlinger av hudskader, fremme hudens elastisitet og hjelpe fordøyelsesproblemer, og til og med som en antimikrobiell munnvask.
Andre potensielle virkninger av acerola kan være:
- antidepressiva
- soppdrepende
- atletisk utholdenhet
- ved diare
- astringent hud (krem)
C-vitamin kan bidra til å bygge opp kollagen, beskytte slimhinner og forhindre skjørbuk. C-vitamin kan være viktig for å holde immunforsvaret fungerende og hjelpe kroppen å bekjempe infeksjoner, virus.
Av all forskningen på cerola kirsebær er studiene som fokuserer på C-vitamin de mest grundige. Dette indikerer at acerola har sin plass som et helt naturlig C-vitamintilskudd. Når det gjelder de andre helsemessige fordelene, er mer forskning nødvendig.
Acerola inneholder, når det konsumeres som mat, også gode mengder av følgende næringsstoffer:
- kalsium
- jern
- niacin (vitamin B-3)
- fosfor
- riboflavin (vitamin B-2)
- tiamin (vitamin B-1)
Tilleggsinformasjon
Merke | Grateful Nature |
---|---|
Avansert filter | Økologisk, Vegan, RAW food, Sukkerfri, Glutenfritt, Pulver, Bær & Frukt |
Nettovekt | 250 g |
Produsert i land | Brasil |
Ayurvedisk smak | Sammentrekkende |
Best før dato | 1. okt. 2025 |
Merk produktene som skal legges i handlekurven velg alle
|
|
||
Vis handlekurven
|
Handle mer
|