Flere visninger

  • 100 % naturlig 100 % naturlig
  • Økologisk Økologisk
  • Vegan Vegan

Maquibær - Pulver - Økologisk - 250 gkr 372,60

På lager

Leveringstid 1-3 dager

Details:

Med et høyt innhold av unike antioksidanter, vitamin-A og C samt mineralene kalsium, jern og kalium er det et ypperlig tilskudd for å styrke immunforsvaret.
Ingredienser:

Økologiske frysetørkede maquibær (Aristotelia chilensis)

Detaljer

Maqui bær (Aristotelia chilensis) er et intenst lilla bær som vokser vilt over store deler av Sørlige Chile. De vokser over åssidene, over markene og på grensene til skogkledde områder.


  • Høyt innhold av antioksidanter
  • Godt for hjertet- & kar
  • Godt for kolesterol
  • Godt for blodsukker

 

 

Det er blitt en godt annerkjent superfrukt på grunn av det høye antioksidantinnholdet og potensielle helsemessige fordeler, inkludert redusert betennelse, blodsukkerkontroll og hjertehelse. Også brukt for å forbedre øyne-helse, tarmbalanse. Maqui bær har også vitamin A, C, B1 og B3 samt mineralene jern, kalsium, magnesium og kalium.

 

Maqui bær er veldig rike på antocyaniner, som er lilla pigmenter med veldig høy antioksidantaktivitet. Spesifikt inneholder maqui bær høye nivåer av antocyaniner kalt delphinidins, som også finnes i violas, delphiniums og Concord druer. Men i maqui bær finnes disse forbindelsene i uvanlig høye mengder. Delfinidinene viser kraftig betennelsesdempende aktivitet, slik at de bidrar til å redusere risikoen for en rekke degenerative sykdommer som involverer betennelse. Disse pigmentene er også kjent for å hemme veksten av tykktarmskreft.

 

Antioksidantforbindelsene i maqui bær er med på å forhindre oksidasjon av kolesterol i blodet. Oksidasjon av kolesterol er en faktor i utviklingen av hjerte- og karsykdommer, inkludert hjerteinfarkt, hjerneslag og herding i arteriene. Regelmessig daglig inntak av maqui bær eller bærjuice er en smart investering i bedre hjerte- og karsykdommer.

 

Interessant nok forårsaker inntak av maqui bær eller juice en betydelig økning av insulin i kroppen. Faktisk ser det ut til at maqui gjør dette bedre enn noen annen kjent plante. Hva betyr dette? Forbruk av maqui bær eller juice med eller etter måltider kan bidra til å balansere blodsukkeret, og dermed avbryte energi og forhindre dannelse av nye fettceller. Som et resultat kan maqui vise seg å være et gunstig hjelpemiddel i vektkontroll.

 

Dosering: Tilsett opptil en spiseskje maqui bærpulver til smoothies, yoghurt og andre oppskrifter.

Tilleggsinformasjon

Merke Grateful Nature
Avansert filter 100 % naturlig, Økologisk, Vegan
Ingredienser Økologiske frysetørkede maquibær (Aristotelia chilensis)
Nettovekt 250 g
Best før dato 1. des. 2021