|
|
||
Vis handlekurven
|
Handle mer
|
Detaljer
På 1900-tallet ble agaricus-soppen populær i Kina og Japan, hvor den også nå dyrkes. I dag er det populært i USA også – og denne mektige supermaten som innfødte kaller «the Mushroom of the Gods» er nå tilgjengelig i Skandinavia.
Inneholder ergosterol (provitamin D2), agaritin og isoflavonoider
- Polysakkarider og polyfenoler
- Vitaminer og mineraler
- Adaptogene beta-glukaner
Denne kan bidra til å øke den generelle helsen, og kan bidra til at kroppen bedre bekjempe sykdom. Agaricus blazei-soppen inneholder også antioksidanter, som kan bidra til at kroppen din bekjemper skade fra frie radikaler i miljøet.
Kombinert med et vell av vitaminer, essensielle aminosyrer og mineraler, er det ikke rart at folk har likt denne supermaten i tusenvis av år – og nå er det din tur.
Takket være den lette smaken kan du også legge dette til oppskriftene dine uten å påvirke den generelle smaken. En av de mest populære måtene å ta agaricus blazei på i Australia er å snike den inn i en pudding – eller til og med bare legge den til som et sunt krydder til middagen.
Soppkaffe: Bland 1-2 ts sopp-pulver med 250 ml varmt vann eller kaffe for å lage en deilig kaffeaktig drink.
Sopp forsker - Webinar
Her snakker Steven Maddix ("Husbonden") om soppen - for å se hele webinaret kan du klikke her (få også oppskrift på flytende dobbel ekstrakt)
Tilleggsinformasjon
Merke | Grateful Nature |
---|---|
Avansert filter | Eco, Vegan, RAW food, Glutenfritt, Pulver, Sopp |
Nettovekt | 250 g |
Produsert i land | Kina |
Best før dato | 1. jan. 2026 |
Merk produktene som skal legges i handlekurven velg alle
|
|
||
Vis handlekurven
|
Handle mer
|