|
|
||
Vis handlekurven
|
Handle mer
|
Detaljer
Du kan lage endeløse kombinasjoner med sunne og smakfulle kaker, med økologiske råvarer. Se ebok for flere kombinasjoner.
Du kan endre på pakken ved å endre antall på hvert av listede produker over, om du vil fjerne et produkt skriver du 0 før du klikker på "legg i handlekurven".
Oreo kake oppskirft
Her er 1 oppskrift en 3 lags kake som kalles oreo kake.Du kan bruke grunningrediensene og endre farge og smaker slik du selv ønsker.
Første lag:
Kjør nøttene til mel og tilsett resten til du får en fast deig. Trykk ut i en rund kakeform smurt med kokosolje eller bruk bakepapir.
- 3 dl valnøtter / for nøtterfri bunn: 2 dl glutenfri havre/solsikkekjerner og 1,5 dl kokosmasse
- 2 dl (6-7 stk store) dadler
- 3 ss kakaopulver
- 1 ts blandet stevia
- 1/4 ts vaniljepulver
- en klype himalayasalt
Andre lag:
Kjør cashewnøttene til en myk masse og tilsett deretter resten av ingrediensene. Tilsett gjerne mer kokosolje og kakaosmør om du vil ha den stivere etter kjøling. Smør utover bunnen og og sett kaldt.
- 2 dl cashews (bløtlagt minst 2 timer)
- 4 ss kokosnøttsmør / kokosmasse
- 2-3 dl kokoskrem / tjukk kokosmelk
- 3 ss kokosolje
- 1 ts blandet stevia
- 3 ss yaconsirup
- ½ ts vaniljepulver
Tredje lag:
Bland sammen alle ingrediensene til en tykk og kremig konsistens. Smør på toppen av kaken og tilsett kakaonibs og kokosmasse som til pynt! Sett kaldt og nyt etter noen timer i kjøleskap. Kan også fryses ned for lengre holdbarhet.
- 2 avokado
- 4 ss kakaopulver
- 3 ss kokosolje
- 2 ts yaconsirup
- 1 ts blandet stevia
- 1/2 ts vaniljepulver
- en klype himalayasalt
- For topping: kokosmasse og bipollen/kakaonibs/bær
Tilleggsinformasjon
Merke | Grateful Nature |
---|---|
Avansert filter | Økologisk, Vegan, Laktosefri, Sukkerfri, Glutenfritt |
Produsert i land | Norge |
Merk produktene som skal legges i handlekurven velg alle
|
|
||
Vis handlekurven
|
Handle mer
|