|
|
||
Vis handlekurven
|
Handle mer
|
Detaljer
Carobpulver kalles gjerne kakaoerstatning. Pulveret foretrekkes ofte av dem som vil unngå kakaoens oppkvikkende egenskaper. Smaken minner litt om kakao og er naturlig søt. Carobpulver er laget av fruktbelgene fra Johannesbrødtreet (Ceratonia siliqua). Treet dyrkes i landene rundt Middelhavet.
Carobpulveret kan brukes på samme måte som kakaopulver, det kan fint blandes i kald eller varm plantemelk, den kan brukes i bakverk, hjemmelaget is, desserter mm. Til bruk i sjokolade kan carobpulver gi en litt mildere sjokoladesmak.
Pulveret har et lavt fettinnhold og inneholder i motsetning til kakao ingen stimulerende stoffer (koffein, teobromin, fenalanin eller anandamid).
Carob sies å ha en GI(glykemisk indeks) på mellom 20-40.
Næringsinnhold per 100 gram:
Energi: 946 kJ / 223 kcal
Protein: 5,4 g
Karbohydrat: 49,6 g
Fett: 0,3 g
Kostfiber: 35 g
Natrium: 0,01 g
Kalsium: 448 mg
Jern: 6 mg
Magnesium: 54 mg
Tilleggsinformasjon
Merke | Grateful Nature |
---|---|
Avansert filter | Økologisk, Vegan, Sukkerfri, Glutenfritt, Pulver, Baking |
Nettovekt | 250 g |
Produsert i land | Spania |
Best før dato | 1. des. 2025 |
Merk produktene som skal legges i handlekurven velg alle
|
|
||
Vis handlekurven
|
Handle mer
|