Flere visninger

  • 100 % naturlig 100 % naturlig
  • Vegan Vegan
  • Glutenfritt Glutenfritt

Sumarot pulver - Brasiliansk ginseng - 250 gkr 185,15

Utsolgt

Forventet innen 1 måned


  • Kjøp 3 for kr 161,00 hver og spar 14%

Details:

Suma sies å støtte hormonell balanse, redusere betennelser, forbedre immunitet, øke libido, og en gi en rekke normaliserende og foryngende effekter.

Detaljer

Suma sies å støtte hormonell balanse, redusere betennelser, forbedre immunitet, øke libido, og en gi en rekke normaliserende og foryngende effekter. En av grunnene til sine utallige effekter kan være dens evne til å øke oksygenopptaket og energieffektivisering på cellenivå. Suma inneholder germanium, beta-Ecdysterone, allantoin, og en gruppe av nye phytochemical saponiner som kalles pfaffosides.


Pulver: Ta ca 1 -2 ts opptil tre ganger om dagen. For kropps bygning eller vektløfting anbefalte forskere 500 mg for hver 40 kg kroppsvekt, fordelt jevnt på to doser, for maksimal gevinst i muskelstyrke og størrelse.

Man kan søte med god kvalitet honning om man ikke liker smaken, evt stevia om man vil unngå karbohydrater. Man kan også trekke den sammen med krydderurter som øker opptak og utnyttelse, samt hjelper til å spre virkningen i kroppen om de er blodkarutvidende også (f.eks cayenne, ingefær, pepper, etc)

Det er en fordel å innta mettet fett, sammen med adaptogenene da dette øker opptaket av forskjellige plantestoffer og næringsstoffer, og der er kokosolje eller palmeolje å anbefale. Og jo mer mettet fett man inntar jo bedre er det, men 1-2 ts til en kopp te bør der minst være.
Tilleggsinformasjon

Merke Grateful Nature
Avansert filter 100 % naturlig, Vegan, Glutenfritt
Nettovekt 250 g
Best før dato 1. mar. 2023