Detaljer
Dette er de kraftigste pH-dråpene på markedet og gir vann med pH fra 8 -10 avhengig av vannets kvalitet. Ta den med deg overalt, i lomma eller i vesken.
Alkalife er en unik kombinasjon av flytende kaliumhydroksid, natriumhydroksid og destillert vann. Produktet brukes for å alkalisere(basisk) vann og andre drikker.
Det er nok med et par dråper! Alkalife nøytraliserer alger, bakterier, gjær, sopp, parasitter og andre giftige stoffer. Alkalife hjelper blodet med å absorbere mer oksygen fra vannet du drikker. Alkalife forbedrer vannkvaliteten ved å redusere mengden hydrogenioner og øke mengden med hydroksylioner.
Produktet er syrenøytraliserende, øker oksygennivået i blodet, effektiv for alkalisering og har en pH-balanserende effekt på kroppen!
Det er meget viktig å hydrere kroppen med alkalisert vann! På lik linje med jorden, består vår kropp av ca. 70 % vann. Lengsel etter mat er et tegn på kroppens skrik etter vann. Tørst etter vann starter så fort kroppen begynner å hydrere. Alkalisert vann har et pH mellom 9 -11, og vil nøytralisere skadelige lagrede syrerester og forsiktig fjerne de fra kroppen.
Om oppfinneren av AlkaLife
Sang Whang er ingeniør og forsker og står bak en rekke patenterte oppfinnelser. Hans ekspertise omfatter datateknologi (modem), elektroniske filtre, kjemi, vann, teknologi for måling av cornea og myke kontaktlinser med multifokus.
Da han selv fikk høyt blodtrykk og diabetes, ble han rådet til å drikke basisk vann med pH 10 av en koreansk lege. Bruken av basisk vann som terapi har vært kjent og brukt i Østen i over 50 år. Sang Whang fulgte rådet og opplevde en rask bedring.
Etter 6 uker var blodtrykket hans normalisert og han var medisinfri. Etterhvert forsvant også symptomene på diabetes. Dette førte til at han ønsket å forstå hvorfor han ble frisk og han skrev senere boken Reverse Aging (1990) om teoriene sine.
Her er et sammendrag av hva hans publikasjoner omfatter:
I blodet fungerer bikarbonat (HCO3) som en basisk buffer. Bikarbonatet nøytraliserer syre og hjelper kroppen med å kvitte seg med den.
Når vi blir eldre reduseres produksjonen av bikarbonat.
Lavere bikarbonat = en degenerativ aldringsprosess
Å påvirke kroppen til å produsere bikarbonat = reversering av den degenerative aldringsprosessen
Medisinsk vitenskap har oppdaget at når vi eldes reduseres bikarbonat i blodet.
En merkbar reduksjon begynner i 45-års alderen, og i 90-årsalderen har vi mistet 18%.
Et helsemessig vendepunkt skjer ofte 45-50 års alderen. Da begynner kroppen å uttrykke symptomer på tilstander som kan resultere i diagnoser som diabetes, reumatisme, høyt blodtrykk, beinskjørhet, kreft og andre livsstilsykdommer. Kreftceller trives ikke når den ekstracellulære væsken har en optimal pH og er i balanse. Når produksjonen av bikarbonat reduseres og kroppens pH forstyrres er muligheten for at noe går galt mye større.
Når kroppen ikke klarer å produsere nok basiske buffere (bikarbonat) i blodet, må den kompenserer med andre mekanismer. Disse mekanismene er livreddende fordi vi ikke kan overleve med pH i blodet som er lavere enn 7,34. For å holde pH i blodet konstant, har kroppen en intelligent løsning. Den gjør flytende, sure avfallsprodukter til faste, sure avfallsstoffer som f.eks. kolesterol, fettsyrer, urinsyre, sulfat, fosfat.
Når syrene ikke lenger er i flytende form, gjør de ikke blodet surere, men kan lagres andre steder i kroppen.
Vi ser en løsning som løser problemet på kort sikt, men som desverre har skadelige konsekvenser på lengre sikt.
Hvilke skader gir dette i det lange løp?
Blodet blir tykkere, blodårene får avleiringer og sirkulasjonen blir tregere. Dette påvirker hele kroppen og alle vitale organer. Cellene får ikke nok oksygen og næringsstoffer og klarer ikke å kvitte seg med alle avfallstoffer. Dette gir grunnlaget for at flere sykdomstilstander kan utvikle seg, og er en uunngåelig konsekvens av at pH-balansen i kroppen er forstyrret.
Kroppen trenger hjelp utenfra for å kunne øke produksjonen av bikarbonat og på den måten kunne gjenopprette syre/base-balansen.
Hver eneste celle i kroppen produserer sure avfallsstoffer når de forbrenner næringsstoffer fra maten vi spiser. Næringsstoffene forbrennes ved hjelp av oksygen og gir kroppen energi. Dette er en normal og nødvendig prosess. Mengden av sure avfallsstoffer er avhengig av kvaliteten på hva vi spiser og livsstilen vår. Syre og giftstoffer akkumuleres over tid og lagres i kroppen.
Sang Whang konkluderer i sin teori med at en redusert produksjon av bikarbonat ikke oppstår på grunn av aldringsprosessen, men er årsaken til at kroppen eldes med symptom og plager.
Klarer man å hjelpe kroppen til å produsere bikarbonat, kan man reversere sykdomsutvikling og aldringsprosessen.
Hvordan mister vi bikarbonat?
Livsstilen vår; Kosthold, en hektisk hverdag, forurensning og generell stress skaper for mye syre i blodet, som igjen forbruker bikarbonat.
Mye av den maten vi liker er syredannende. Syredannende mat vil ikke nødvendigvis si at den smaker surt, men at avfallet den produserer er surt. Kornprodukter og kjøtt er i hovedsak syredannende, en del frukt og de fleste grønnsaker er i hovedsak basiske. Sitrusfrukter smaker gjerne surt, men de regnes som basiske siden de inneholder basiske mineraler og har en basisk virkning i kroppen.
Når det gjelder matvarer er syreholdige drikker som brus den verste for kroppen. Alle typer brus er svært syredannende og spesielt Cola. For å nøytralisere et glass Cola trenger man 32 glass vann med høy pH.
Vi er født med svært basiske substanser i kroppen. I følge Dr. Frassettos forskningsresultater, begynner ikke kroppen å miste bikarbonat før vi når 45-årsalderen. "I følge min ydmyke oppfatning starter reduksjonen av bikarbonat tidligere, men situasjonen blir ikke tydelig før vi når en viss alder og kroppen har nådd metningspunktet." (Sitat Sang Whang)
Gjennom en bedre livsstil kan vi utsette og redusere farten på denne utviklingen. Men vi klarer ikke å stoppe reduksjonen av bikarbonat ene og alene gjennom diett og mosjon. Bare ved å tilføre bikarbonat til blodet, vil vi kunne stoppe denne reduksjonen.
I dagens industrielle miljø er forurensning også en årsak til at bikarbonatet i blodet reduseres. Dr. Prakova i Bulgaria gjennomførte en studie med over 100 fabrikkarbeidere i en plastfabrikk med et forurenset miljø. Han sammenlignet disse med kontorarbeiderne på den samme fabrikken som arbeidet i et renere miljø. Etter 10 års studie oppdaget han en markert reduksjon av bikarbonat i blodet til fabrikkarbeiderene.
Forurensning, stress og depresjon tømmer kroppens lagre av bikarbonat. Det er heller ingen tvil om at røyking også forbruker store mengder bikarbonat.
Hvordan øker vi bikarbonat i blodet?
Når vi drikker basisk vann med høy pH, blir pH i magesekken for høy og dette setter igang produksjon av magesyre. Prosessen for produksjon av magesyre er som følger:
H20 + CO2 + NaCl = HCl + NaHCO3
Magesyre blir skilt ut i magesekken og bikarbonat blir skilt ut i blodbanen. Magesyre kan ikke produseres uten at også bikarbonat blir produsert.
AlkaLife stimulerer kroppens egen evne til å produsere bikarbonat.
AlkaLife er en naturlig mineralsammensetning som hever pH i vann til 10. Å drikke basisk vann øker kroppens evne til å produsere bikarbonat. Kroppen må ha nok vann for å fungere optimalt. Det er viktig at vannet er basisk, men det er først når vannet har pH 10 at kroppen øker produksjonen av bikarbonat (HCO3).
Mineralkonsentratet AlkaLife består av:
- 7,5% Kaliumhydroksid
- 2,5% Natriumhydroksid
- 90% destillert vann.
Balansen mellom Natrium og Kalium i kroppen er svært viktig for å bevare god helse. Sang Whang kom fram til dette forholdet mellom Natrium og Kalium gjennom bio-feedback-prøver av 200 personer. Dette er en viktig del av hans patent.
Dosering:
3 dråper AlkaLife i 2,5 - 3 dl vann. Røres godt. Daglig maks dose er 24 dråper.
Det beste er å ha en ph-tester, men om du ikke har dette og er usikker så kan du for sikkerhetsskyld reduser dosen til 1-2 dråper per glass.
AlkaLife renser kroppen og kan gi midlertidig løs mage, økt svette og hodepine. Dette er positive tegn på at kroppen begynner å skille ut avfallsstoffer, og skal ofte gi seg innen kort tid. Hvis det vedvarer over lenger tid ta kontakt med terapeut eller forhandler.
AlkaLife kan brukes som del av en detox/rens, men er et produkt som ofte brukes hver dag for effektiv virkning livet ut. Produktet er helt ufarlig ved anbefalt mengde. Begynn rolig og øk dosene forsiktig når du selv kjenner hvordan din kropp reagerer. Om du har inntatt store mengder syredannende mat eller drikke kan det lønne seg å ta det forsiktig i starten med basiske dråper fordi base i sterk syre fører til en reaksjon og det kan føre til kvalme og i verste fall oppkast. Det er viktig å poengtere at AlkaLife produktet er ufarlig, men syre-basereaksjonen kan være ubehagelig.
Den første uken kan man begynne med 1 glass vann med 3 dråper. Fortsett med 2 glass den andre uken, 3 glass den tredje uken osv. Drikk 4-6 glass basisk vann daglig etter 4 uker, du kan gjerne drikke 2-3 liter pr dag i perioder. En aktiv person trenger kanskje mer enn 3 liter vann om dagen, men ikke alt burde ha dråper i seg.
Personer med alvorlige helsetilstander bør begynne forsiktig og gjerne henvende seg til en ekspert på området eller sin lege om denne personen forstår seg på syre-base balanse. Dessverre gjør ikke alle leger dette.
Drikk vanlig vann UTEN ph-dråper til medisiner om du tar dette. Noen medisiner er syreavhengige for å løse seg opp eller bli tatt opp i kroppen. Vent en ½ time før du drikker basisk vann etter inntak av medisiner.
Tilleggsinformasjon
Merke | Alkalife |
---|---|
Avansert filter | Vegan, Flytende, Kosttilskudd |
Ingredienser | kaliumhydroksid, natriumhydroksid, destillert vann. |
Nettovekt | 37 ml |
Produsert i land | USA |
Best før dato | 1. apr. 2026 |