Flere visninger

Inulinpulver - Prebiotisk - 250 gVanlig pris: kr 151,80

Tilbudspris kr 129,03   spar 16%

På lager

Leveringstid 1-3 dager

  • Kjøp 6 for kr 128,80 hver og spar 16%
Tilbudet varer så langt lageret rekker

Details:

Mild søtsmak som er godt for tarmflora og fordøyelse (forstyrrer blodsukkeret)
Bruk: i drikke, bakeverk, desserter, sjokolade, kaker etc.
  • Eco Eco
  • Vegan Vegan
  • Sukkerfri Sukkerfri
  • Allergifritt Allergifritt
  • Glutenfritt Glutenfritt

Detaljer

Inulin, en fruktakrakigosakkarid (FOS) er en løselig prebiotisk fiber som er motstandsdyktig mot fordøyelsen og når tykktarmen i hovedsak intakt. Intestinalprobiotiske bakterier forbruker inulin og i sin tur produserer kortkjedede fettsyrer som nærer cellene langs tykktarmen. Inulin har en behagelig smak som legger til en liten sødme til mat og drikke, men har en svært lav glykemisk indeks og vil ikke påvirke serumglukosenivået negativt. Nutre vennlige bakterier. svært lav glykemisk indeks. Bruk: Ta en teskje av en til tre ganger om dagen. Bland med din favoritt drink eller mat. Start med en teskje om dagen og øk dosen sakte for å begrense gastrointestinalt ubehag.

 

Inulin fra agave er prebiotisk og gir næring til tarmfloraen. Inulin regnes som en prebiotisk fiber. Det absorberes faktisk ikke i magen, men fungerer i tarmene der gunstige bakterier er i stand til å bruke det til å vokse og spre seg. Det støtter veksten av bakterier assosiert med forbedring av tarmfunksjonen og generell helse. Det sies ofte blant terapeuter at "god helse begynner i tarmen". Det er derfor meget helsebringende å sørge for gode vektsvilkår for de gode tarmbakteriene. En balansert tarmflora er essensielt for å kunne fordøye maten skikkelig og hindre overvekst av sopp og bakterier i kroppen.

 

Kostfibre som inulin er kjent for å forbedre tarmhelsen, dempe appetitten, bidra til å opprettholde hjertehelsen ved å påvirke lipidmetabolismen og forbedre bentettheten ved å øke kalsium- og magnesiumabsorpsjonen.

 

Det ekstraheres inulin fra agave, raffineres, fordampes og krystalliseres.

 

Bruk

Inulin har en litt søt smak med lav glykemisk indeks, noe som gjør den til en flott sukkererstatning for mennesker med candida og diabetes. Brukes i bakt mat, rå mat, frokostblandinger, barer, dressinger, smoothies, etc.

Vanlig dosering er 1-2 ts

 

Sikkerhetsregler:


Vi anbefaler at du rådfører deg med en kvalifisert helsepersonell før du bruker urteprodukter, spesielt hvis du er gravid, ammer eller bruker medisiner.

 

Tilleggsinformasjon

Merke Grateful Nature
Avansert filter Eco, Vegan, Sukkerfri, Allergifritt, Glutenfritt, Pulver, Baking
Nettovekt 250g
Produsert i land Norge
Best før dato 1. aug. 2025