1. Medjool Dadler - Økologisk - 1 kg

    kr 359,95 Fra kr 310,50
    Økologiske Medjool Dadler   Dadler er en frukt, en steinfrukt som vokser på daddelpalmer. Dadler tørkes før de blir spist. Medjool dadler er også kjent som "kongen av dadler" eller "kronjuvelen av dadler." De er meget store i størrelsen, og de er bløte og har en behagelig tekstur når de spises. Selv om de er veldig søte, inneholder medjool dadler bare ca 66 kalorier hver. De er en god kilde for fiber, og har et høyt innhold av viktige vitaminer og mineraler som selen, kalium, magnesium, kobber og mangan. Medjool dadler inneholder en betydelig mengde fruktsukker og kan derfor gjøre dem til et perfekt og helt naturlig alternativ til hvitt sukker i bl.a... Les mer
  2. Agavesirup - Rå økologisk - 250 ml

    kr 63,25 Fra kr 51,75
    Sunt sukkersubstitutt med sirupkonsistens! Det finnes mange ulike sunne sukkersubstitutter. Agavenektar kommer som sirup og passer derfor godt inn når du vil ha noe som ikke forbruker væske i oppskriften eller som tilfører væske og konsistens. Agavenektar kommer fra agavekaktusen i Mexico. Saften fra kaktusen er presset ut fra kjernen og deretter hydrolysert ved lav temperatur. Kvaliteten på dette produktet er av ypperste klasse og har de fleste av sine naturlige næringsstoffer bevart. Det er både rått og økologisk. Agave har en GI på mellom 11 og 25 sammenliknet med hvitt sukker som har en en GI på mellom 58 og 84. Bruk:Agave er perfekt å bruke til... Les mer
  3. Yaconrot - pulver - Rå - Økologisk - 250 g

    kr 227,70 Fra kr 184,00
     Yacon er en staudeplante i Andes-regionen. Planten blir kultivert og dyrket for sprø og søtsmakende røtter. Yacon smaker som en krysning mellom eple og vannmelon. Røttene har derfor fått kallenavnet "jordens eple." Innholdet i Yaconrøttene er primært vann og FOS (fruktoligosakkarider).Selvom yaconroten smaker søtt, så kommer søtheten fra inulin som er en fordøyelig sukkerart. Yaconrøtter inneholder færre kalorier enn andre liknende naturlige søtningsstoffer med unntak av stevia som har 0 kalorier.Yacon har en glykemisk indeks på rundt 3, sukker til sammenlikning har 68-75 i GI, agave har GI på 25.  Yacon er... Les mer
  4. Kokosblomstsukker - Coconut palm sugar

    Fra: kr 69,00

      Palmesukker lages fra kokosnøttpalmens blomster, den har en rund og aromatisk, karamellaktig sukkersmak.   Palmesukker kan fint fungere som erstatning for honning, vanlig hvitt eller brunt sukker. Grunnet sin lave glykemiske indeks (GI) har palmesukker mindre påvirkning på blodsukkeret enn vanlig hvitt og brunt sukker. Det vil si at blodsukkeret ikke stiger slik det gjør når man spiser vanlig sukker. Palmesukker har en glykemisk indeks (GI) på 35.   ANBEFALES FOR Alle som ønsker seg et alternativ til hvitt, raffinert sukker. Kokospalmesukker har lav GI (ca 35) og vil minske “berg og dalbane” blodsukker effekten.   Diabetes er blitt mer og mer... Les mer
  5. Camu camu pulver - Rå - Økologisk

    Forventet innen få dager

    Vi tar forbehold om avvik i forventet ankomst ved uforutsette hendelser. Fa beskjed om ankomst

    Utsolgt

    Fra: kr 205,00

    Den nyeste typen superfood med mer vitamin C enn noen annen frukt!   Camu camu er en busk (lite tre) som vokser i myr eller oversvømte områder av regnskogene i Amazonas (Peru og Brasil). Busken bærer store bær, på størrelse med sitroner, som kan se ut som kirsebær. Camu er en gulaktig/rød frukt, med gult fruktkjøtt. Camu camu kan ikke spises som annen frukt. Fruktkjøttet er syrlig (surt) og stramt i smaken, og det er grunnen til at det ofte blir malt til pulver som det er enkelt å blande inn i andre drikker, mat osv.   Disse bærene viser seg å være en av de beste vitamin C kilder som finnes, for de har mer av dette vitaminet i... Les mer
  6. Yaconsirup - Rå - Økologisk

    Fra: kr 151,00

    Yaconsirup er et lavglykemisk søtningsmiddel som er presset av roten til Yaconplanten. Den har en rik og melasseaktig smak som egner seg svært godt i sjokolade, men også til baking og der man ellers ville brukt vanlig sukker eller sirup.   Yacon er en staudeplante i Andes-regionen. Planten blir kultivert og dyrket for sprø og søtsmakende røtter. Yacon smaker som en krysning mellom eple og vannmelon. Røttene har derfor fått kallenavnet "jordens eple." Innholdet i Yaconrøttene er primært vann og FOS (fruktoligosakkarider).   Selvom yaconroten smaker søtt, så kommer søtheten fra inulin som er en fordøyelig sukkerart.... Les mer
  7. Acai - Frysetørket pulver - Økologisk

    Fra: kr 215,00

    Acai-pulveret er laget av acai-bær som vokser i regnskogen i Amazonas. Laget av viltvoksende bær, og er ikke behandlet med sprøytemidler. 100% naturlig økologisk. Acai- bær finnes ikke ferske her hos oss. Grunnen er at det er et høyt fettinnhold i disse næringsrike bærene, så de ville harsknet på veien hit opp til oss i nord. For å bevare det høye innholdet av næringstoffer frysetørkes acai-bærene og pulveriseres under en møysommelig prosess slik at du kan nyte godt av høykvalitets acai. Smaken av acai kan sammenlignes med en blanding av bjørnebær og kakao. Det vanligste er å bruke det i juice eller... Les mer