Flere visninger

Kokosblomstsukker - Coconut palm sugar



Fra: kr 53,76

Pris som konfigurert: kr 0,00

På lager

Leveringstid 1-3 dager

Details:

Naturlig søtning med lav glykemisk indeks (GI), med karamellaktig smak

Bruk: bakeverk, desserter, sjokolade, konfekt, kaker eller annen mat.

Fra: kr 53,76

Pris som konfigurert: kr 0,00

  • Økologisk Økologisk
  • Vegan Vegan
  • Glutenfritt Glutenfritt

Fra: kr 53,76

Pris som konfigurert: kr 0,00

Alternativer

  • Kjøp 6 for kr 193,20 hver og spar 16%

* Påkrevde felt

Pris som konfigurert: kr 0,00

Detaljer

 

Palmesukker lages fra kokosnøttpalmens blomster, den har en rund og aromatisk, karamellaktig sukkersmak.

 

Palmesukker kan fint fungere som erstatning for honning, vanlig hvitt eller brunt sukker. Grunnet sin lave glykemiske indeks (GI) har palmesukker mindre påvirkning på blodsukkeret enn vanlig hvitt og brunt sukker. Det vil si at blodsukkeret ikke stiger slik det gjør når man spiser vanlig sukker. Palmesukker har en glykemisk indeks (GI) på 35.

 

ANBEFALES FOR

Alle som ønsker seg et alternativ til hvitt, raffinert sukker. Kokospalmesukker har lav GI (ca 35) og vil minske “berg og dalbane” blodsukker effekten.

 

Diabetes er blitt mer og mer utbredt og mange ønsker derfor alternativer til det høyglykemiske sukkeret. Da kan palmesukker være et ypperlig alternativ. Palmesukker har også en høy næringsverdi.

 

BRUK

Bruk palmesukker i varme eller kalde drikker, desserter, hjemmelaget sjokolade, konfekt eller kaker. Smaksett sauser, marinader og dressinger med palmesukker. Palmesukker er mye brukt i det asiatiske og det indiske kjøkken.



NÆRINGSINNHOLD

Næringsverdi pr. 100 g:

Energi: 1669kj/399kcal

Protein: 1,4 g

Totalt karbohydrater: 92,0 g

Hvorav sukker: 81,5 g

Totalt fett: 2,2 g

Kostfiber: 1,0 g

Jern: 2,2 mg

Kalsium: 180 mg

 

 

 

 

Tilleggsinformasjon

Merke Grateful Nature
Avansert filter Økologisk, Vegan, Glutenfritt, Kokos, Baking
Produsert i land Indonesia
Best før dato 1. okt. 2020