Flere visninger

 • Naturlig Naturlig
 • Vegan Vegan
 • Glutenfritt Glutenfritt

Reishi 10:1 konsentrert ekstrakt - Pulver - 200gkr 575,00

Utsolgt

Forventet innen 1 måned


Details:

10:1 ekstrakt er veldig konsentrert, ca 10 ganger sterkere enn vanlig tørket sopp-pulver. Duanwood Reishi sopp frukt-kroppen blir ekstrahert med en temperaturkontrollert, fullspektret ekstraksjonsteknologi og deretter dehydrert forsiktig til et ultrafint mikropulver. Resultatet er et kraftig 10:1 bioaktivt konsentrert pulverisert ekstrakt. Når vårt mikropulver rekonstitueres i vann, er det nesten identisk fersk reishi-ekstrakt.

Detaljer

10:1 ekstrakt er veldig konsentrert, ca 10 ganger sterkere enn vanlig tørket sopp-pulver. Duanwood Reishi sopp frukt-kroppen blir ekstrahert med en temperaturkontrollert, fullspektret ekstraksjonsteknologi og deretter dehydrert forsiktig til et ultrafint mikropulver. Resultatet er et kraftig 10:1 bioaktivt konsentrert pulverisert ekstrakt. Når vårt mikropulver rekonstitueres i vann, er det nesten identisk fersk reishi-ekstrakt. Hvis du ønsker å kjøpe vanlig sopp-pulver (ikke ekstrakt) så klikk her. Hvis du leter etter reishi-sporer finner du det her.

 

Reishi (Ganoderma lucidium s.l)  eller Ling Zhi på kinesisk, tilhører Ganodermataceae familien. Reishi er en av de høyest verdsatte soppene i kinesisk og japansk folkemedisin, og har vært brukt i mer enn 2000 år.

 

Denne sopparten blir respektfullt kalt «udødelighetens sopp.».

 

Produktet er rent pulver, som er produsert fra både mycelium og fruktkropp: Det dyrkes i duan tre (logger). Loggene er begravet inne i jorda(sandjord). Reishi vokser over hele verden, hovedsakelig på hardved trær, og er kjent for å støtte generell velvære og gi økt vitalitet.

 

Den brukes som en styrkende drikk som gir god helse og et langt liv. Reishi anses som en adaptogen urt, det vil si at den hjelper kroppen med å tilpasse seg i stressende situasjoner og er generelt styrkende. Reishi har antiinflammatoriske og leverbeskyttende egenskaper. Fjellklatrere bruker soppen mot høydesyke, og den inngår i kinesiske preparater som brukes av toppidrettsutøvere.Både hatten og stilken er spiselig. De aktive virkestoffene er trolig betaglukaner og triterpener. Soppen inneholder også andre polysakkarider, ergosterol (provitamin D2), proteinase, alkaloider, glukosider, kumariner, volatil olje og riboflavin (vitamin B2), askorbinsyre (vitamin C) og aminosyrer.
NØKKELEGENSKAPER

 

 • Er økologisk, vegansk, rå og inneholder ikke gluten

 • Viltvoksende i ren natur

 • Naturlig fri for sprøytemidler og andre kjemiske stoffer

 • Ikke genmodifisert

 • Styrker kroppens immunforsvar

 • Bidrar til å redusere stress og tretthet

 • Beskytter mot miljømessig forurensning

 • Tilføre kroppen enzymer som støtter fordøyelsen og opptak av næringsstoffer

 • Fremmer god blod/hjerte/karsirkulasjon

 • Forbedrer kroppens evne for å tilpasse seg stress

 • Kan bidra til økt energi og utholdenhet

 • Kan øke generell velvære
SOPP ER FUNKSJONELL MAT

Sopp gir et unikt utvalg av bredspektrede næringsstoffer som hjelper oss med å holde oss sunne og sterke.


VIRKNINGSMEKANISME:

Flere av polysakkaridene har immunstimulerende og antitumoreffekt, f. eks. beta-D-glukan (G-1) som har sterk antitumoreffekt. Dette stoffet stimulerer makrofagene slik at de produserer mer tumor nekrosefaktor (TNF) og interleukin-10 (IL-10). Polysakkarider som kalles ganoderaner A, B og C senker blodsukkeret. Samtidig motvirker triterpenene høyt blodtrykk og histamindannelse, og har en adaptogen effekt. Adenosin i reishi hemmer sammenklumpning av blodplater.BRUKES FOR:

Generell utmattelse og svakhet

Hepatitt B, C og annen leversykdom

Diabetes

Høyt blodtrykk

Forhøyet kolesterol

Betennelsestilstander

 

 

ANBEFALT DAGLIG DOSE OG BRUK:

Ta opptil 2 gram en til to ganger daglig.

 

Lag deg en kopp te eller bruk Reishi i smoothien din. Du kan strø den på frokostblandingen eller grøten din. Kan også tilsettes sauser, supper eller stuinger.

 FORSIKTIGHETSREGLER:

Reishi kan øke blødningstendensen og forsterke effekten av blodtrykkssenkende medisiner.  Reishi kan også forsterke effekten av blodsukkersenkende medisiner. Bør ikke brukes ved organtransplantasjoner eller sammen med immunundertrykkende medisiner.BIVIRKNINGER:

Reishi har svært lav giftighetsgrad, men det er rapportert noen tilfeller av tørr munn og nese, oppkast, irriterte mage-tarmslimhinner og kløe.

 

 


 

 

Organic Certification: UK Soil Associations

Tilleggsinformasjon

Merke Grateful Nature
Avansert filter Naturlig, Vegan, Glutenfritt
Nettovekt 200g
Produsert i land Storbritannia