|
|
||
Vis handlekurven
|
Handle mer
|
Detaljer
Den søte mangostan er en av de herligste tropiske frukter. Takket være til sin skarpe smak, er det populært blant lokalbefolkningen og besøkende. Dens hvite saftige kjøtt kan bidra til å revitalisere og redusere kroppstemperaturen . Dermed er den kalt "Queen of Fruits".
Det tropiske eviggrønne treet, mangostan (Garcinia mangostana), vokser opprinnelig i Sunda-øyene og Molukkene. Treet kan vokse en høyde på 7 til 25 meter. Skallet (exocarp) av spiselige frukter blir dypt rødlilla når det er modent. Botanisk en Aril med litt fersken smak, smaker det velduftende spiselige kjøttet søtt og kremet, sitrusaktig.
Det er antioksidanter i mangostan. Dessuten er Xanthone også oppdaget av forskere i skallet. Faktisk har mangostan hele familien av xantoner, som er naturlige plante kjemiske stoffer. Selv om mangostan er ikke den eneste av tropiske frukter som inneholder Xantonene, har den største mengde av det.
Alpha Mangostin og Gamma Mangostin er funnet av forskere, som hevder at disse to stoffene kan ha gode effekter på kardiovaskulær helse. Sannsynligvis, som noen av de kraftigste antioksidantene i vår verden, kan de være naturlig antibiotika og anti-inflammatorisk.
Forskere har oppdaget at denne superfrukten kan ha evner som bidrar til:
* Å virke mot frie radikaler
* Støtte kardiovaskulære systemet
* Å være anti-bakteriell
* Å bekjempe hudproblemer
* Anti-inflammasjon
Det er 3 viktige deler i mangostan frukt: Mangostan Pericarp som er skallet eller skallet og har det høyeste nivået av xantoner, Massen som er frukten og er kjent for å være en av de herligste frukter i verden, og frøene som er funnet innenfor den hvite massen.
Tilleggsinformasjon
Merke | Grateful Nature |
---|---|
Avansert filter | Økologisk, Vegan, Frysetørket, Sukkerfri, Glutenfritt, Pulver, Bær & Frukt |
Nettovekt | 250g |
Produsert i land | Thailand |
Best før dato | 1. apr. 2026 |
Merk produktene som skal legges i handlekurven velg alle
|
|
||
Vis handlekurven
|
Handle mer
|