Flere visninger

  • 100 % naturlig 100 % naturlig
  • Økologisk Økologisk
  • Glutenfritt Glutenfritt

Furupollen (pine) - Pulver - Økologisk - 125 gkr 248,40

Utsolgt

Forventet innen få dager


  • Kjøp 3 for kr 207,00 hver og spar 17%

Details:

Pollen er en “skattekiste” av spesielle plantenæringsstoffer og et bredt spekter av vitaminer, mineraler, aminosyrer og enzymer. Pollen består av 5-25% aminosyrer, opptil 40% karbohydrater, 5% fete oljer og opptil 35% protein. Dette er grunnen til at bipollen er et slikt verdifullt supplement til ethvert kosthold - det inneholder nesten alt av kosttilskudd antioksidanter, bioflavonoider og polyfenoler som vi ofte ikke får i oss i det dagelige kostholdet mange har i dag.
Ingredienser:

Rå økologisk furupollen

Detaljer

Pollen er en av naturens mest unike og næringstette mat. FuruPollen er den mannlige sporen av furutreet og regnes for å være en av de kraftigste urtene eller matvarene som er tilgjengelige i dag. Det har blitt brukt i tusenvis av år, og er mest kjent for sine effekter på det hormonelle systemet. Det brukes ofte av både menn og kvinner for å balansere hormonsystemet og forynge kroppen.

 

Det har blitt anslått at Pollen inneholder nesten alle enzymer og koenzymer kroppen trenger... mange ganger mer enn i noen annen type mat. Enzymer i kroppen er ikke bare nødvendig for vedlikeholdelse av god helse (og spesielt for fordøyelsen), men også for selve livet. Det er ikke mulig å leve uten enzymer. Enzymer beskytter oss mot for tidlig aldring. Det har klokelig blitt sagt at: Det er bare Pollen som inneholder alle kjente enzymer i perfekt forhold og i perfekt balanse.Pollen er en “skattekiste” av spesielle plantenæringsstoffer og et bredt spekter av vitaminer, mineraler, aminosyrer og enzymer. Pollen består av 5-25% aminosyrer, opptil 40% karbohydrater, 5% fete oljer og opptil 35% protein. Dette er grunnen til at Pollen er et slikt verdifullt supplement til ethvert kosthold -  det inneholder nesten alt av kosttilskudd antioksidanter, bioflavonoider og polyfenoler som vi ofte ikke får i oss i det dagelige kostholdet mange har i dag.Pollen er blomsterstøv som er innsamlet av biene når de lander på blomsten for å samle nektar. Pollenkorn fester seg til bienes føtter og andre kroppsdeler mens de forsyner seg med nektar (forløperen til honning) inne i blomstene. Pollen er spesielt næringsrik mat for de unge biene, som skal vokse seg “store” og sterke på kort tid.

NØKKELEGENSKAPER

Styrker HELE  immunforsvaret vårt
Bidrar til å gjenopprette kroppen balanse
Høyt innhold av ALLE næringsstoffene vi mennesker trenger
Inneholder en nærsagt komplett næringsprofil - og nesten alle de livsviktige enzymene og koenzymene, i perfekt forhold og balanse
Støtter lungene, respirasjonssystemet og kan gi et høyere og bedre oksygen opptak
Kan redusere menustrasjonssmerter og kramper
Styrker kvinners fruktbarhet
Bidrar til å styrke immunforsvaret slik at allergier...også pollenallergier kan bli borte
Rå, økologisk Pollengranulat…...IKKE varmebehandlet

 

INGREDIENSER

Furupollen er kjent for å innholde DHEA og Testosteron.

 

Hver servering inneholder over 200 bioaktive vitaminer, mineraler, antioksidanter og andre supernæringsstoffer, over 18 aminosyrer og mye mer.

Vitaminer: A (Kartinoider), B1 (Tiamin), B2 (Riboflavin), B3 (Nikotinsyre), B5 (Pantotensyre). B6 (Pyridoksin), B12 (Cynanocolamin), C (Askorbinsyre), D, E (Tocopherol), H (Biotin), K, PP (Nikotinicamid)
 
Mineraler: Kalsium, Fosfor, Jern, Kopper , Kalium, Jod, Silisium, Svovel, Natrium, Titan, Sink, Mangan, Bor, Molybden, Kobolt, Selen, Magnesium

Fettsyrer: Karponsyre, Kaprylsyre, Kapronsyre, Laurinsyre, Myristinsyre, Arachinsyre, Eicosensyre, Erucasyre, Palmitinsyre, Stearinsyre PIGMENTER Xanthophyll, Crocetin, Zeaxantin, Lykopen, Karotin

Karbohydrater: Gummi, Pentonsaner, Fruktose, Stivelse, Sakkarose, Sporonin, Råmaltose, Cellulose, Oljesyre, Linsyre, Behensyre

Enzymer og coenzymer: Diatase, Amylase, Sakarose, Diaforose, Pektase, Fosfatase, Katalase, Kosymase, Cytokronsystemer, Melkehydrogenase, Rardehydrogenase

Proteiner, Globuliner, Peptoner og Aminosyrer: Tryptofan, Leusin, Lysin, Isoleuin, Metionin, Cystin, Treonin, Arginin, Fenylalanin, Histidin, Valin, Alanin, Tyrosin, Glycin, Serin, Prolin, Glutaminsyre, Asparaginsyre, Hydroxyprolin, Smørsyre

Mikronæringsstoffer: Nukleosider, Auxin, Brassiner, Gibberelliner, Peutosaus, Vernin, Guanin, Xantin, Hypoxalton, Zeaxantin, Lykopen, Hexodekanel, Kininer, Monoglycerider, Diglycerider, Triglycerider, Crocetin
 
Diverse: Voks, Harpiks, Sterol, Vekstfaktorer, Hypoxantin, Nuklein, Aminer, Lecitin, Glycosid av kversetin, Silikon, Vann, Flavinpigmenter

NÆRINGSINNHOLD PR 100 g Pollen

Energi 1314 kJ/ 314kcal
Fett 4,9 g
hvorav mettet 3,4 g
Karbohydrat 43,5 g
hvorav sukkerarter 35,8 g
Protein 24,1 g
Salt <0,01 g
Fiber 7,7 g

ANBEFALES FOR

Hvorfor hjelper Pollen? Menneskekroppen inneholder flere grunnelementer (enzymer, hormoner, vitaminer, aminosyrer, mineraler, viktige fettstoffer, osv) som må fornyes ved hjelp av det vi spiser. Vanlig føde er ofte fattig på disse vitale stoffene. Ettersom Pollen inneholder alle disse elementene, er det et unikt, fullverdig næringsmiddel. Når kroppen er i ubalanse pga. mangelfullt kosthold kan sykdommer og svakheter lettere gripe inn. Pollen kan da bidra til å gjenopprette kroppens balanse. Ved å gi kroppen et daglig tilskudd av Pollen kan en på en enkel måte forsikre seg om at kroppen får tilført alle de livsnødvendige stoffene vi trenger.

Allergikere (også pollenallergikere) kan ha god nytte av Pollen. Ved å starte med et pollenkorn og øke gradvis, vil man gi kroppen en form for immunterapi, hvor kroppen over tid blir utsatt for “stressorene”. Kontinuerlig, daglig bruk av Pollengranulat har vist seg å styrke immunforsvaret slik at allergiene kan reduseres og ofte forsvinner de på sikt. Det gjelder bare å begynne forsiktig og la kroppen bygge opp motstandskraften gradvis. Begynn gjerne flere måneder før pollensesongen starter.

Idrettsutøvere nyter godt av at Pollen stimulerer produksjonen av røde blodlegemer, og bidrar dermed til økt oksygenopptak ved regelmessig bruk i kombinasjon med trening. Slik kan en øke yteevnen på en helt naturlig og lovlig måte!

 

ANBEFALT DAGLIG DOSE OG BRUK

Det er umulig å gi et entydig svar på dette, da alle har forskjellig utgangspunkt. Følgende tips kan være en rettesnor: Begynn med en liten mengde, og øk gradvis uke for uke. “Vanlig” dagsdose kan være en spiseskje pr dag.

NB: Det er anbefalt å ta pauser på 1-2 dager hver 4-5 dag eller bruk kun annenhver dag for at kroppen ikke skal slutte å produsere testosteron.


 
Hvor raskt kan du vente resultater?

Svaret på dette avhenger av kroppens kjemiske balanse og fysiske form, såvel som hvor mye Pollen du spiser. Siden vi alle er forskjellige vil noen merke resultater umiddelbart, mens det for andre vil ta flere måneder. Enkelte vil kanskje ikke oppnå noen merkbar bedring dette kan f.eks. skyldes forstyrrelser i kroppen som hindrer at pollenet opptas. For alle gjelder imidlertid at sjansen for et godt resultat øker ved regelmessig bruk.
 
Pollengranulat kan spises som det er, blandes i kalde drikker, i smoothies, shakes, yoghurt og kefir. Kan drysses på frokostblandingen, blandes i grøt eller annen kald mat. Kan brukes i kaker (rå) og konfekt. Prima søtningsmiddel til kalde drikker og alle kalde matretter.

 

FORSIKTIGHETSREGLER

Oppvarming vil ødelegge næringsinnholdet i Pollen. Skal brukes KUN i kalde drikker og matretter. Oppbevares kaldt og mørkt.
Kan fryses fordi det faktiskt ikke fryser ved 0 grader Celsius.


Begynn med en liten mengde, og øk gradvis uke for uke. OBS: Ved pollenallergi kan det være anbefalt å unngå eller starte veldig rolig: Start med 1 liten klype pr. dag første uke, øk til 2 korn neste uke. Observer kroppen reaksjon etter inntak, og øk dosen gradvis dersom du ikke får en allergisk virkning.
 
 
Pollen mot MS  


I Den Norske Sykepleiehåndboka for MS, kap. 7, står Pollen øverst på en liste over "Vanlige urte- og kostholdsbehandlinger ved MS". Fra omtalen av Pollen sakser vi følgende:


Antatt å ha antiinflammatoriske egenskaper.
Antatt å gi energi og viktig ernæring
Anbefalt for en rekke lidelser, blant annet symptomer ved menopause og matintoleranse.
Anbefalt dosering er 6-15 g/dag, (og en må naturligvis følge de vanlige anbefalinger.Tilleggsinformasjon

Merke Grateful Nature
Avansert filter 100 % naturlig, Økologisk, Glutenfritt
Ingredienser Rå økologisk furupollen
Nettovekt 125 g
Best før dato 1. okt. 2021