Detaljer
Pinjekjerner er spiselige frø av furu.
De blir ofte tilsatt til kjøtt, fisk og grønnsaksretter, og er en viktig ingrediens i pestosaus.
Pinjekjerner er høye i magnesium, mangan, jern, sink, kalsium, copper, fosfor, vitamin E og vitamin K.
Pinjekjerner er fet og rik på protein, så har de en tendens til å gå harsk ganske raskt, så vi anbefaler at du lagrer dem i kjøleskapet slik at de vil holde lenger.
OBS! Hvis du er allergisk mot nøtter, er det en god idé å unngå pinjekjerner og andre frø, for å være på den sikre siden, med mindre du allerede vet at du ikke er allergisk mot dem.
Tilleggsinformasjon
Merke | Grateful Nature |
---|---|
Avansert filter | Økologisk, Vegan, RAW food, Glutenfritt, Bønner & frø, Baking |
Nettovekt | 250 g |
Produsert i land | Kina |
Best før dato | 1. des. 2025 |