1. Lucuma pulver - Økologisk - Peruviansk - 250 g

    Forventet innen 1 måned

    Vi tar forbehold om avvik i forventet ankomst ved uforutsette hendelser. Fa beskjed om ankomst

    Utsolgt

    kr 148,35 Fra kr 120,75
    Sunt søtningsmiddel med karamellsmak! Lucuma (loo-ku-mah) pulver Dette er et søtt pulver skånsomt tilvirket fra frukten på lucumatreet. Smaken av lucuma kan minne om en kombinasjon av vanilje og lønnesirup.Lucuma ble ansett som Inkaenes gull og har vært dyrket i Sør-Amerika siden den tid. Den er veldig populær på det kontinentet og blir ofte foretrukket som smakstilsetning i iskrem fremfor sjokolade og vanilje.   Helsegevinster:Lucuma er ansett som et sunt alternativ til sukker da det har liten innvirkning på blodsukkeret (lav GI) og gir i tillegg en god karamellsmak. Videre, inneholder det fiber som er stimulerende for fordøyelsen. Det er rikt på... Les mer
  2. Yaconrot - pulver - Økologisk - 250 g

    Forventet innen 1 måned

    Vi tar forbehold om avvik i forventet ankomst ved uforutsette hendelser. Fa beskjed om ankomst

    Utsolgt

    kr 227,70 Fra kr 184,00
     Yacon er en staudeplante i Andes-regionen. Planten blir kultivert og dyrket for sprø og søtsmakende røtter. Yacon smaker som en krysning mellom eple og vannmelon. Røttene har derfor fått kallenavnet "jordens eple." Innholdet i Yaconrøttene er primært vann og FOS (fruktoligosakkarider).Selvom yaconroten smaker søtt, så kommer søtheten fra inulin som er en fordøyelig sukkerart. Yaconrøtter inneholder færre kalorier enn andre liknende naturlige søtningsstoffer med unntak av stevia som har 0 kalorier.Yacon har en glykemisk indeks på rundt 3, sukker til sammenlikning har 68-75 i GI, agave har GI på 25.  Yacon er... Les mer
  3. Carobpulver - Økologisk - 250 g

    Forventet innen 1 måned

    Vi tar forbehold om avvik i forventet ankomst ved uforutsette hendelser. Fa beskjed om ankomst

    Utsolgt

    kr 62,10
     Carobpulver kalles gjerne kakaoerstatning. Pulveret foretrekkes ofte av dem som vil unngå kakaoens oppkvikkende egenskaper. Smaken minner litt om kakao og er naturlig søt. Carobpulver er laget av fruktbelgene fra Johannesbrødtreet (Ceratonia siliqua). Treet dyrkes i landene rundt Middelhavet.Carobpulveret kan brukes på samme måte som kakaopulver, det kan fint blandes i kald eller varm plantemelk, den kan brukes i bakverk, hjemmelaget is, desserter mm. Til bruk i sjokolade kan carobpulver gi en litt mildere sjokoladesmak. Pulveret har et lavt fettinnhold og inneholder i motsetning til kakao ingen stimulerende stoffer (koffein, teobromin, fenalanin eller anandamid).Carob sies å ha en... Les mer
  4. Deilige Gojibær med Sjokoladetrekk - 200 g

    kr 179,00
    Gojibær med sjokoladetrekk. Meget gode og næringsrike som snacks. I Asia har Goji berries (bukketorn) blitt konsumert i tusenvis av år. Bukketorn er rik på antioksidanter, nyttig fett, vitaminer og mineraler.       Ingredienser: Gojibær (Lycium barbarum L.), sukker, kakaosmør, helmelkspulver, mørkt kakaopulver, soja lecitin, smaksstoff vanilje, glukose, tapiokastivelse, overflatebehandling shellac. Kan inneholde spor av; sulfit fra ingefær, peanøtter, nøtter og mandel. Fritt for transfetter.   Næringsinnhold:per 100g Kcal/Kj:483/2014 Protein:6g Karbohydrater:47g Fett:30g             Les mer
  5. Tørket Tranebær (søtet) - 250 gram

    kr 74,75 Fra kr 65,55
    Tranebær (Vaccinium Macrocarpon), har høyt innhold av antioksidanter. Antioksidanter er kjent for å bidra til å redusere mengden av frie radikaler i kroppen vår.  Artsmessig er tranebær i slekt med blåbær, men når det gjelder bruken av tranebær, kan de heller sammenlignes med våre egne tyttebær. Tranebær er surere enn tyttebær, med en mer pikant og mer bitter smak, og de ser flottere ut. Bærene er rike på C-vitamin, samt kalium og jern. Det høye innholdet av benzosyre beskytter mot sopp og bakterieangrep.   NØKKELEGENSKAPER 100% sertifisert økologisk Rå, vegansk Inneholder høye doser... Les mer
  6. Kokosmel - Økologisk - 500 g

    kr 57,50
    Rått og økologisk kokosnøttmel. Det er et glutenfritt mel som er ekstremt rikt på fiber og inneholder lite karbohydrater.     NØKKELEGENSKAPER Glutenfritt Økologiskt  Næringsrikt alternativ til hvetemel Inneholder hele 50% fiber Inneholder kun 9% karbohydrat       BRUK Økologisk kokosmel er et naturlig glutenfritt mel som passer til brød, rundstykker, pannekaker, vafler og kaker.       BAKING MED KOKOSMEL Du kan erstatte opptil 25 % av hvetemelet i tradisjonelle bakeoppskrifter med kokosmel, og få en god reduksjon av kalorier og karbohydrater. Samtidig får du et solid fibertilskudd. Hvis... Les mer
  7. Ren Stevia - grønt bladpulver - 125 g

    kr 111,55
    De fleste stevia produktene på markedet er blandet ut med andre søtningsmidler eller FOS. Dette produktet er 100% ren stevia plante som kommer som grønt pulver og smaker mer gressaktig. Produktet tåler oppvarming.   Stevia er 100% urtebasert og kommer fra steviaplanten. 100 % steviosid er mellom 200 - 300 ganger søtere enn sukker og tilsvarer 1/2 kg sukker pr teskje. Dette produktet inneholder 99 % steviosid og det trengs kun en knivspiss i for eksempel en kopp te. Fordeler med stevia: • 100 % naturlig urt • Fri for kjemiske tilsetninger • 0 i glykemisk indeks • Ubetydelig påvirkning på blodsukker • Kjent for å IKKE gi hull i tennene • Ingen... Les mer
  8. Steviablanding - 33 ganger søtere enn sukker - 250 g

    kr 189,75 Fra kr 169,05
    Steviablanding med inulin fra jordskokk er mild, naturlig og sunn!   Klikk her om du vil ha oppskriftsbok med på kjøpet   Stevia er 100% urtebasert og kommer fra Steviaplanten. 100 % steviosid er mellom 200 - 300 ganger søtere enn sukker og tilsvarer 1/2 kg sukker pr. teskje. Produktet inneholder ingen konserveringsmidler, kun inulin fra jordskokk og rent stevia ekstrakt som sammen blir 33 ganger søtere enn sukker. Utblanding av Stevia med inulint, gjør det enklere å dosere og bruke Stevia i matlaging.   Inulin fra jordskokk er prebiotisk og gir næring til tarmfloraen. Det sies ofte blant terapeuter at "god helse begynner i tarmen". Det er derfor meget... Les mer
  9. Kakaosmør - Økologisk (Criollo variety) - 250 g

    kr 139,15 Fra kr 103,50
    I Mellom-Amerika er kakao kjent som "Gudenes føde". Våre kakaobønner er av premium kvalitet, av kreolsk variasjon (type), og den kommer fra Peru. Den Kreolsk variasjon kalles "The Queen of Cacao", og den produserer den høyeste kvaliteten av bønner som er kjent. Kreolske kakao er en gammel variasjon, ikke-hybrid og produserer "fine og smakfulle" bønner. Det er den sjeldneste, dyreste og den er høyt ansett for sin premium kvalitet. Viden kjent for sin komplekse og rike smak og aroma. Bare en brøkdel av verdens kakaoproduksjon kommer fra kreolske trær. Fordi de er delikate og ømtålelige er det få produsenter, og de er også utsatte for visse... Les mer
  10. Kokosolje - Extra Virgin Coconut Oil - Økologisk - 500 ml

    kr 149,50 Fra kr 120,75
    Vår Virgin Kokosolje har alle næringsstoffer, enzymer, aroma og smak fra kokosnøtten intakt. Kokosolje er kjent for å hjelpe med å styrke immunforsvaret og opptaket av fettløselige vitaminer. Kokosolje er også kjent for sin anti-inflammatorisk effekt; betennelsesforebyggende og -dempende. Ferskhetsgraden av denne oljen vi selv importerer er svært god og en av de beste kokosoljene Altshop har testet ut til nå. Det anbefales sterkt å ta kokosolje sammen med vitamintilskudd, spesielt D-Vitamin D3 som nyttiggjøres best ved inntak sammen med oljer. Vår kokosnøttolje (extra virgin) er rå og kaldpresset. Kokosnøttolje består av 90... Les mer
  11. Agavesirup - Økologisk - 250 ml

    kr 63,25 Fra kr 57,50
    Sunt sukkersubstitutt med sirupkonsistens! Det finnes mange ulike sunne sukkersubstitutter. Agavenektar kommer som sirup og passer derfor godt inn når du vil ha noe som ikke forbruker væske i oppskriften eller som tilfører væske og konsistens. Agavenektar kommer fra agavekaktusen i Mexico. Saften fra kaktusen er presset ut fra kjernen og deretter hydrolysert ved lav temperatur. Kvaliteten på dette produktet er av ypperste klasse og har de fleste av sine naturlige næringsstoffer bevart. Det er både rått og økologisk. Agave har en GI på mellom 11 og 25 sammenliknet med hvitt sukker som har en en GI på mellom 58 og 84. Bruk:Agave er perfekt å bruke til... Les mer
  12. Kokosblomstsukker - Coconut palm sugar

    Forventet innen få dager

    Vi tar forbehold om avvik i forventet ankomst ved uforutsette hendelser. Fa beskjed om ankomst

    Utsolgt

    Fra: kr 50,00

      Palmesukker lages fra kokosnøttpalmens blomster, den har en rund og aromatisk, karamellaktig sukkersmak.   Palmesukker kan fint fungere som erstatning for honning, vanlig hvitt eller brunt sukker. Grunnet sin lave glykemiske indeks (GI) har palmesukker mindre påvirkning på blodsukkeret enn vanlig hvitt og brunt sukker. Det vil si at blodsukkeret ikke stiger slik det gjør når man spiser vanlig sukker. Palmesukker har en glykemisk indeks (GI) på 35.   ANBEFALES FOR Alle som ønsker seg et alternativ til hvitt, raffinert sukker. Kokospalmesukker har lav GI (ca 35) og vil minske “berg og dalbane” blodsukker effekten.   Diabetes er blitt mer og mer... Les mer
  13. Kakaomasse - Økologisk

    Forventet innen få dager

    Vi tar forbehold om avvik i forventet ankomst ved uforutsette hendelser. Fa beskjed om ankomst

    Utsolgt

    Fra: kr 130,00

    Kakaomasse, det beste fra to verdener!   Kakaomasse er kakaopulver og kakaosmør i ett og samme produkt. Disse to produktene lages faktisk fra kakaomassen. Kakaosmøret smelter under malings prosessen og gjør at kakaomassen blir flytende. Det er derfor kakaomassen har blitt kalt kakaolikør, men det har ingenting med alkoholprodukter å gjøre.Kakaomasse inneholder kun finmalte kakaobønner! Kakaomasse er det samme som kakaonibs. Forskjellen er kun oppmalingen.   I Mellom-Amerika er kakao kjent som "Gudenes føde".   Kakaomasse kommer fra kakaobønner. De er laget ved at skallet fra bønnene knuses i mindre biter.Våre kakao er rå og... Les mer
  14. Lakrispulver - Økologisk lakrisrot - 250g

    Forventet innen 1 måned

    Vi tar forbehold om avvik i forventet ankomst ved uforutsette hendelser. Fa beskjed om ankomst

    Utsolgt

    kr 230,00 Fra kr 172,50
    Det viktigste virkestoffet i lakrisrot (Glycyrrhiza glabra) er triterpensaponinet glycyrrhizin, som normalt finnes i konsentrasjoner fra 6 % til 10 %. Det er kjent for å være betennelseshemmende (kortikosteroid-lignende virkning), krampeløsende, febersenkende, slimløsende, hostedempende og regulere magefunksjonen samt å styrke vitalenergien. Kan brukes som te, juice, smoothie eller ekstra smak i raw food kake. Les mer
  15. Pitaya - Rosa pulver - Dragefrukt - 70g

    kr 230,00
    Dragon Fruit-kaktusen er hjemmehørende i Sør-Amerika, og den kan være den kuleste frukten i jungelen på grunn av dens unike utseende og intense farge. Gjør smoothiene, drinkene og matvarene morsommere med Pink Pitaya Powder! Mest populære bruksområder: Bland inn smoothies Pimp bakverkene dine Lag rosa pannekaker Øk drinkene dine   Intens rosa farge 100% naturlig og plantebasert Ingen fiskesmak Vegansk vennlig Glutenfri   HVA ER ROSA PITAYA? Dragefrukt-kaktusen er hjemmehørende i Sør-Amerika, og den kan være den kuleste frukten i jungelen på grunn av dens unike utseende og intense farge. Pulveret vårt er laget av... Les mer
  16. Blå spirulina - Pulverfarge - 40g

    kr 264,50
    Blått spirulina pulver er et ekstrahert konsentrat fra Spirulina med botanisk navn Arthrospira Platensis og spraytørket.   De fleste alger stammer fra Asia og Nord-Amerika. Spirulina inneholder vitaminer, aminosyrer, fettsyrer og protein. Blått spirulina-pulver er en blågrønn mikroalger rik på pigmenter.   Det er veldig populært å bruke i kaker og smoothie for å gi en rik farge og ny smak. Les mer
  17. Inulinpulver - Prebiotisk - 250 g

    kr 138,00
    Inulin, en fruktakrakigosakkarid (FOS) er en løselig prebiotisk fiber som er motstandsdyktig mot fordøyelsen og når tykktarmen i hovedsak intakt. Intestinalprobiotiske bakterier forbruker inulin og i sin tur produserer kortkjedede fettsyrer som nærer cellene langs tykktarmen. Inulin har en behagelig smak som legger til en liten sødme til mat og drikke, men har en svært lav glykemisk indeks og vil ikke påvirke serumglukosenivået negativt. Nutre vennlige bakterier. svært lav glykemisk indeks. Bruk: Ta en teskje av en til tre ganger om dagen. Bland med din favoritt drink eller mat. Start med en teskje om dagen og øk dosen sakte for å begrense gastrointestinalt... Les mer
  18. På tilbud
    Mandelmel - Økologisk - 500 g

    Mandelmel - Økologisk - 500 g

    kr 163,30
    Mel laget av malte mandler er rikt på proteiner og lavt innhold av karbohydrater. Naturlig glutenfritt samt rik på vitaminer, mineraler, fiber og antioksidanter. Et godt alternativ for personer som av ulike grunner ikke vil eller kan spise hvetemel. Finmalte mandler hvor 80% av fettet er tatt ut ved kaldpressing. Mandelmel er svært anvendelig, og kan brukes i baking og matlaging av alle som ønsker å spise sunt. Det gir lav blodsukkerstigning, og er godt egnet for de som vil spise mat som er snill mot blodsukkeret. Næringsinnhold per 100 gramEnergi 2280 KJ / 543 KcalProtein 22.0 gFett 54.0 g> Hvorav mettet fett 3.90 gKarbohydrater 5.40 g> Hvorav sukkerarter 4.80 gFiber 10.0 gSodium 10 mg... Les mer
  19. Raw food kuler pakke - Energisnacks

    Starter: kr 34,50

    For oppskrifter last ned eboken her.   Forberedelse Mengde nøtter og dadler varierer ut ifra ønsket mengde og konsistens, så prøv deg ut. For lakris smak bruk små mengder lakrispulver, prøv ut forsiktig og smak deg frem til din ønskede smak. Tilsett frø / nøtter i en matprosessor, og miks sammen til finmalt konsistens. Tilsett kakao, vanilje, stevia og andre pulver og eventuelt salt. Legg i dadler uten frø og eventuelt kokosolje. Blandes sammen til alle ingrediensene er fordelt jevnt (du må kanskje stoppe et par ganger og skrape ned sidene og skille deigen hvis den danner en ball). Tilsett eventuelt kokosmasse eller bipollen. Rull biter av... Les mer
  20. Tapioka stivelse, økologisk, 200 g, Manna

    Forventet innen få dager

    Vi tar forbehold om avvik i forventet ankomst ved uforutsette hendelser. Fa beskjed om ankomst

    Utsolgt

    kr 39,00
    Tapioka melet er laget av tørkede røtter fra cassava planten. Det er naturlig glutenfritt, men kan inneholde spor av gluten. Melet har ingen merkbar lukt eller smak og koagulerer eller separeres ikke når det blir avkjølt. Det bidrar til å binde glutenfrie oppskrifter og forbedre tekstur og sprø skorpe til glutenfrie bakverk. Gir en jevn og kremaktig tekstur.   BRUKTapioca mel brukes som fortykningsmiddel i sauser, supper, dip, puddinger og liknende. Melet brukes også i glutenfrie bakverk for å gjøre de lettere og gi en tekstur som likner på den hvetemel gir. For eksempel brukes det i pizzabunner og over paier. I bakverk kan du bruke opptil 50%... Les mer