Porsjoner: 4
Tid: 25 min
Vanskelighetsgrad: 3/10
Glutenfri
Ingredienser
1 kopp/120g teffmel
1 kopp/90g Havregryn
1 kopp/120 g stekt gresskar"kjøtt"
1 og 1/2 kopp/325 ml plantemelk av ditt valg
3 ss gresskarproteinpulver
4 ss lønnesirup
Klype havsalt/himalayasalt
2 ts bakepulver
3 ss Chiafrø
2 ss Protein Pulver
1 ss kokosolje til steking
Til servering
Fremgangsmåte
Jeg pleier å steke gresskar dagen før hvis jeg vet at jeg skal lage disse. Blandingen fungerer bedre når gresskarkjøttet er kaldt.
Mos først gresskarkjøttet i en bolle, tilsett deretter resten av ingrediensene og bland sammen til en litt tykk røre.
Forvarm en ikke-klebende stekepanne på svært lav varme og smør lett med kokosolje.
Når pannen er varm, øser du i røren. Jeg pleier å lage 3-tommers pannekaker som er rundt 5 ss med røre.
Stek i 3-4 minutter på hver side.
Mellom tilberedning av hver pannekake, smør pannen forsiktig med kokosolje for å hindre at de setter seg fast. Jeg bruker kjøkkenpapir til å gni oljen inn i pannen.
Når du har stekt alle pannekakene, ha de over på tallerkenen og server med ditt valg av garnityr.