Natur informasjon

25 Jan.

Oppskrifter Frokost

0

Porsjoner: 4

Tid: 25 min

Vanskelighetsgrad: 3/10

Glutenfri

 

Ingredienser

1 kopp/120g teffmel

1 kopp/90g Havregryn

1 kopp/120 g stekt gresskar"kjøtt"

1 og 1/2 kopp/325 ml plantemelk av ditt valg

3 ss gresskarproteinpulver

4 ss lønnesirup

Klype havsalt/himalayasalt

2 ts bakepulver

3 ss Chiafrø

2 ss Protein Pulver

1 ss kokosolje til steking

 

Til servering

Nøtter & frø

Bær

Lønnesirup

 

 

Fremgangsmåte

 

Jeg pleier å steke gresskar dagen før hvis jeg vet at jeg skal lage disse. Blandingen fungerer bedre når gresskarkjøttet er kaldt.

 

Mos først gresskarkjøttet i en bolle, tilsett deretter resten av ingrediensene og bland sammen til en litt tykk røre.

 

Forvarm en ikke-klebende stekepanne på svært lav varme og smør lett med kokosolje.

 

Når pannen er varm, øser du i røren. Jeg pleier å lage 3-tommers pannekaker som er rundt 5 ss med røre.

 

Stek i 3-4 minutter på hver side.

 

Mellom tilberedning av hver pannekake, smør pannen forsiktig med kokosolje for å hindre at de setter seg fast. Jeg bruker kjøkkenpapir til å gni oljen inn i pannen.

 

Når du har stekt alle pannekakene, ha de over på tallerkenen og server med ditt valg av garnityr.

Nyhetsbrev

 

Hvis du finner at noe av informasjonen i dette blogginnlegget er feil eller støtende ber vi at du gir oss beskjed slik at vi kan gå over og vurdere innholdet grundigere. Vi ønsker å ha sakelig og sannferdig kunnskap på våre nettsider men kan mot formodning ikke kontrollere alt som våre bloggere skriver til enhvert tid. Vennligst kontakt oss her om det er noe du ikke er fornøyd med, husk å inkluder hvilke innlegg det gjelder med lenke.