Flere visninger

  • Naturlig Naturlig
  • Økologisk Økologisk
  • Vegan Vegan

Panax ginseng - Koreansk - Pulver - Økologisk - 250gkr 552,00

På lager

Leveringstid 1-3 dager

Details:

Ginseng er en saktevoksende flerårig plante med kjøttfulle røtter. Den vokser hovedsakelig i Nord-Kina, Korea og østlige Sibir, typisk i kjøligere klima. Ginsengrøtter er mye brukt som kosttilskudd i Asia

Detaljer

Ginseng er en saktevoksende flerårig plante med kjøttfulle røtter. Den vokser hovedsakelig i Nord-Kina, Korea og østlige Sibir, typisk i kjøligere klima. Ginsengrøtter er mye brukt som kosttilskudd i Asia. I Asiatisk tradisjon er ginseng ansett som bra for helsen og har blitt brukt for lang levetid, anti-fatigue, anti-stress, og seksuell ytelse etc.

De aktive forbindelser i ginseng antas å være steroid-lignende komponenter som kalles "ginsenosider". Ginseng er kjent for å være en adaptogen, som kan øke kroppens motstandskraft mot fysiske, kjemiske og biologiske stress og bygger energi og generell vitalitet.

En ferskt studie ved University of Hong Kong tilsier at ginseng kan ha anti-inflammatorisk virkning.

I noen vitenskapelige studier har ginseng blitt forbundet med stimulerende effekt på hypofysen for å øke utskillelsen av gonadotropiner. Disse studiene fant også at ginseng kan øke libido og seksuell ytelse. Disse effektene av ginseng skyldes kanskje ikke endringer i hormon sekresjon, men å lede virkningene av ginseng eller dets Ginsenoside komponenter på sentralnervesystemet og gonadale vev.

Vår ginseng pulver er sertifisert organisk, og er av koreansk Panax ginseng varianter.

Tilleggsinformasjon

Merke Grateful Nature
Avansert filter Naturlig, Økologisk, Vegan
Nettovekt 250g
Produsert i land Kina