Natur informasjon

27 Jan.

Oppskrifter Dessert

0

En skikkelig rå kakao gir både en avslappet og god følelse i kroppen samt energi og kreativ boost. Ekte kakao inneholder protein, fett, karbohydrater, fiber, jern, kalsium, magnesium, B-vitaminer, vitamin C og E og ihvertfall 300 andre identifiserbare kjemiske komponenter. Med masse antioksidanter, Tryptophan og Anandamid (lykkestoff), er det ikke så rart at en god kakao gjør oss glad.

Denne oppskriften er spesielt laget for å gi en kraftig kakao, med god og søt smak, men samtidig balansert fettinnhold som gjør at virkningen varer lenger. Stevia med inulin fra sikkorirot (FOS) er også fin for å balansere tarmfloraen.

 

Oppskrift:

1 liter vegansk melk (havre, mandel, rismelk eller lignende)
5 ss rå kakao (du kan velge styrke selv)
1 ss kokosolje
1 ts ceylon kanel (balanserer blodsukkeret)
1 ts vaniljepulver
1 ts blandet stevia (for søtere smak)

Varm opp melken først i en kjele, helst ikke over 40 grader for å beholde rå tilstand. Hvis du ikke vil varme den kan du kjøre blandingen i en blender. Bland så inn de andre ingrediensene og rør forsiktig til det har løst seg opp helt. Gratulerer, du har nå laget en verdensklasse kakao!

 

Cacamacacao - Lidenskap kakao

Hvis du tilsetter maca ekstra sexlyst og energiboost og får en fantastisk følelse i kroppen. Vi kaller det cocomacacao og føler vi har funnet en magisk blanding. De balanserer hverandre på en fin måte og gir en energi og libido som er harmonisert og hjertegod. Samtidig får du i deg mange viktige næringstoffer kroppen trenger utover dagen.


Dette er en allsidig kakao som kan erstatte kaffe, eller kan brukes for fest.

 

Kjøp cacamacacao pakkenDa er det bare å nyte, med god samvittighet.

Nyhetsbrev

 

Hvis du finner at noe av informasjonen i dette blogginnlegget er feil eller støtende ber vi at du gir oss beskjed slik at vi kan gå over og vurdere innholdet grundigere. Vi ønsker å ha sakelig og sannferdig kunnskap på våre nettsider men kan mot formodning ikke kontrollere alt som våre bloggere skriver til enhvert tid. Vennligst kontakt oss her om det er noe du ikke er fornøyd med, husk å inkluder hvilke innlegg det gjelder med lenke.

Relaterte Blogginnlegg

Det er ingen fasitsvar på hvordan sjokolade skal lages. Bruk fantasien og ha det morro med denne flytende herligheten. Under finner du noen oppskrifter og veiledninger som kan gi deg inspirasjon til å lage din første sunne rå sjokolade. Under finner du ingredienser i oppskriftene som er lenket opp til produktet, klikk på ingrediensen og et nytt vindu vil åpne seg med produktbeskrivelse og mulighet til å kjøpe(legge i handlekurv).

01 Sep.

Oppskrifter Dessert

Les mer