|
|
||
Vis handlekurven
|
Handle mer
|
Detaljer
Hirse er et godt alternativ til middagsris. Den passer til middagsretter, å lage grøt av eller i supper.
Hirse er en gammel kulturplante som stammer fra Øst-Asia. Hirse tåles av de fleste og er naturlig fri for gluten. Hirse kan anvendes til grøt, spises som ris og inngå i vegetabilske retter. Tilberedning: 1 del hirse til 2 deler vann, kokes i ca.30-35 min. Det anbefales å skylle hirsen innen den kokes.
per 100 g/ml
Energi 1525.0 kj / 361.0 kcal
Fett 3.9 g
> Hvorav mettet 1.0 g
karbohydrater 68.8 g
> Hvorav sukkerarter 1.5 g
Fiber 3.9 g
Protein 10.6 g
Salt 0.01 g
Tilleggsinformasjon
Avansert filter | Økologisk, Vegan, Glutenfritt |
---|---|
Ingredienser | Økologisk hirse |
Produsert i land | Tyskland |
Relaterte produkter
Merk produktene som skal legges i handlekurven velg alle
|
|
||
Vis handlekurven
|
Handle mer
|