(20 stk)
4 dl mel
2,5 dl kokosblomstsukker
1,5 ts bakepulver
1 ts allehånde
1 ts kardemomme
1 ts ceylon kanel
1/2 ts vaniljepulver
1/3 ts himalaya eller havsalt
1 dl plantemelk
1 dl solsikkeolje
1/2 dl lønnesirup
1 dl pekannøtter, hakket (ev. mandler eller andre nøtter)
1. Bland mel, kokosblomstsukker, bakepulver, krydderne, vanilje og salt i en bakebolle.
2. Rør inn melk, olje og sirup. Tilsett nøttene og bland godt.
3. Kle to stekebrett med bakepapir. Bruk to spiseskjeer og legg runde klatter på bakepapiret, med litt mellomrom mellom seg. Jeg fikk 20 stykker av denne oppskriften.
4. Stek på 175 grader i 15-18 min. De skal bli lett gylne.
Vi håper disse smaker, dette er enda en oppskrift ifra veganmisjonen som har en egen oppskriftsbok.
Vi har flere oppskriftsbøker med veganske oppskrifter og mange kjempegode melk, mel og egg erstattere! Du finner de ved å søke de frem i søkefeltet,
Håper det smaker,
God jul ifra Natur.no