Flere visninger

  • Naturlig Naturlig
  • Vegan Vegan
  • Laktosefri Laktosefri
  • Sukkerfri Sukkerfri
  • Allergifritt Allergifritt
  • Glutenfritt Glutenfritt

Rødalge - Gigartina Skottsbergii Red Marine Algae - Pulver - 200 gkr 506,00

På lager

Leveringstid 1-3 dager

Details:

Rent pulver fra rødalgen Gigartine skottsbergii er kjent for å være en ypperlig immunbooster som kan hjelpe med å bekjempe visse vira
Ingredienser:

100% Gigartina skottsbergii pulver

Detaljer

Immunforsvarets beste venn! Rødalger er iblant naturens sterkeste immunstyrkende midler. Forskning viser at rødalger blant annet inneholder en bestemt type polysakkarid (karragenan) som blant annet er spesielt kjent for å hjelpe mot visse vira og bakterier.

 

Det sies at gigartina skottsbergii, er en av de mest potente av rødalgene som jobber dypt i ryggmargen. Noen studier peker til at den KAN ha en hemmende effekt på forskjellige vira. Studier gjort på herpes og Epstein-Barr viser positive resultater. Det studeres også på om den kan ha effekt på HIV og HPV samt ande vira, her er det for tidlig å si om det har effekt.

 

Noe av effekten kan tilskrives det høye selen-innholdet som gjør dette til en antioksidant som beskytter cellene mot oksidativt stress, i tillegg til å bidra til immunsystemets normale funksjoner.


Akkurat som andre alger vil også rødalgene støtte kroppens naturlige avgiftningsevne. Red Marine Algae er derfor et godt detoxprodukt. Start derfor gjerne med halv dosering den første uka, så kroppen får tid til å tilpasse seg.

 

Bruksveiledning:

Anbefalt normal dosering er 1-2 gram daglig, i perioder eller som en kur. Ta gjerne pulveret på tom mage med renset vann for aller best opptak. (OBS: unngå sitrusjuice, fordi det kan hemme opptaket). Begynn gjerne med halv dosering den første uka, øk deretter til normal dosering.

Ved utbrudd kan større doser taes, også under fasteperioder.

 

Hvis du er gravid, ammende eller på kraftige medisiner anbefaler vi å forhøre med en lege som kan naturmedisin eller kyndig naturteraput før bruk.

 

Tilleggsinformasjon

Merke Grateful Nature
Avansert filter Naturlig, Vegan, Laktosefri, Sukkerfri, Allergifritt, Glutenfritt
Ingredienser 100% Gigartina skottsbergii pulver
Nettovekt 250g
Produsert i land Norge