På tilbud

Medisinplanter i Norge - Rolv HjelmstadVanlig pris: kr 499,00

Tilbudspris kr 449,00   spar 11%

På lager

Leveringstid 1-3 dager

Tilbudet varer så langt lageret rekker

Details:

Lær deg å bruke de medisinsk virksomme plantene i norsk natur!

Detaljer

Medisinplanter i Norge beskriver hvordan planter har vært brukt og fremdeles kan brukes som medisin mot små og store plager og sykdommer. Boken tar for seg den tradisjonelle anvendelsen av plantene, men omtaler også forskning som har dokumentert urtenes medisinske virkning.

 

Hoveddelen presenterer rundt 200 viltvoksende medisinplanter i Norge, der hver plante presenteres med bilde, en beskrivelse av utseende, informasjon om utbredelse, samt en omfattende omtale av bruk.

 

Du finner ellers informasjon om hvorfor du bør bruke urter som medisin, ulike anvendelsesmåter for medisinplanter og hvilke forsiktighetsregler du bør kjenne til. Boken inneholder også beskrivelse av hvordan noen av plantene brukes i homeopatien og i Bachs blomstermedisin.

 

Du kan ellers lære hvordan du høster og tørker urter til eget bruk. Doseringsanvisninger ved bruk av urtene er gitt, og advarsler, mulige bivirkninger og kontraindikasjoner er tydelig markert. For de plantene som er spiselige eller har plantedeler som kan brukes som mat eller krydder, er slik anvendelse også omtalt. En ordliste forklarer faguttrykk som brukes i urtemedisinen.

 

Dette er det mest omfattende verket om norske medisinplanter som noen gang er utgitt!

 

Papirbok
Utgivelsesår: 2012
424 sider
1. utgave
Bokmål
ISBN/EAN: 9788205419148

Tilleggsinformasjon

Produsert i land Norge