På tilbud

Flere visninger

Weight balance for vektkontroll - Urteformel - 240 kapslerVanlig pris: kr 449,65

Tilbudspris kr 399,05   spar 12%

På lager

Leveringstid 1-3 dager

Motta automatisk 3 stk av produktet for 369 kr per stk hver tredje måned fraktfritt
  • Kjøp 3 for kr 369,15 hver og spar 18%
  • Kjøp 6 for kr 333,50 hver og spar 26%
Tilbudet varer så langt lageret rekker

Details:

240 kapsler a 500mg - urteformel som kan bidra til vektkontroll og slanking, for undervektige og overvektige
Ingredienser:

l karnitin, ingefær ekstrakt, sennepsfrø ekstrakt, magnesium laktat, gymnema sylvestre ekstrakt, afrikansk mango frø ekstrakt, ceylon kanel ekstrakt, artisjokk ekstrakt, løvetann ekstrakt, gurkemeie ekstrakt, gurkemeie pulver, spharenthus indicus ekstrakt, mariatistel ekstrakt, piper longum ekstrakt, piper nigrum ekstrakt, alge ekstrakt, niacin, pantotensyre, riboflavin, pyridoksin, tiamin, folat, gjærbasert krom, kobalamin (vegetabilske kapsler; mikrokrystallinsk cellulose).

  • Vegan Vegan
  • Konsentrert ekstrakt Konsentrert ekstrakt
  • Glutenfritt Glutenfritt

Detaljer

Denne blandingen er for deg som ønsker noe som kan bidra til å balansere vekten din. Trening og kostholdsendring vil kunne øke effekten.

 

Urteformelen er spesielt laget for kunne bidra til å balansere blodsukker og forbrenning og kan være en ypperlig blanding for både overvektige og undervektige. Produktet kan behøve litt tid for å evetuelt virke på reduksjon av vekt. Vanligvis skjer det lite før det er gått noen uker/måneder i forhold til vekttap. Derfor kan det være gunstig å benytte blandingen over tid så kroppen får omstilt seg. Dette handler ikke om slanking, men å bringe kroppen til en balanse slik at den ikke trenger å lagre fett, og heller over tid frigi og gi slipp på fettet fordi kroppen kommer i rett balanse. Med vektkontroll inngår også undervektighet fordi undervektige også er i mangel på noen ting og kroppen fungerer ikke optimalt med tanke på det å oppnå kroppens egen idealvekt. 

 

Ceylon kanel kan bidra til å ballansere blodsukkeret, mens ingefær kan bidra til å dempe sultbehov mellom måltidene. For potensielt enda bedre effekt har vi lagt inn noe som kan bidra til en naturlig detox ved å benytte mariatistel, artisjokk og løvetann.

 

Afrikansk mangofrø ekstrakt og Sphaeranthus Indicus kan bidra til å regulere vekten betydelig, indikerer doble blindstudier, og mye forskning har også blitt gjort på Garcinia Cambogia. Høykvalitets B vitamin blanding og magnesium kan bidra til å støtte naturlig forbrenning.Sennepsfrø, pepper, kanel og L – Karnitin kan bidra til å øke forbrenningen. Ingefær og Afrikansk mango Kan bidra til å øke insulinfølsomhet så energien går til muskelceller istedenfor fettceller.NEI, det er ikke det skjønnhetsmagasinene forteller deg at en kvinne eller mann skal se ut! Den enkeltes idealvekt kan oppnås over tid og vil gjøre deg som individ vakker fordi du har oppnådd din ypperste figur, den figur naturen har tildelt deg er det jeg vil kalle ditt optimale deg, din optimale kropp. Jeg oppfordrer alle til å se bort fra skjønnhetsidealer med en annen kropp enn den du eier og heller jobbe med den kroppen du selv er tildelt. Her kommer Weight Balance inn.Det vil naturligvis ta kroppen noen uker/måneder på produktene før du kan oppleve noen endring i vekt eller form. Du kan potensielt øke virkningen av produktene ved å mosjonere 30 minutter daglig og få i gang blodpumpa, samt kutte ut sukker og endre kostholdet ditt til et basisk sunt kosthold. Etter 2-3 uker og utover kan kroppen gradvis innhente balansen med tanke på blodsukker, forbrenning, kjernekroppstemperatur, vitamin og mineralbalanse, bringe massive mengder antioksidanter til kroppens celler og mange andre positive prosesser. 

 

Nøkkelingredienser

Kanel kan bidra til å regulere/stabilisere blodsukkernivåene og å øke insulin-nivåene i kroppen. Den kan imitere den biologiske aktiviteten til insulin og bidra til å øke forbrenning av glukose(sukkerstoff). Den kan forebygge at det lagres ekstra fett i kroppen og bidra til at en kan gå ned i vekt. I tillegg kan kanel forsinke overføring av mat fra magen til tarmene så man føler seg lengre mett.

 

Kanel kan også hjelpe kroppen å bearbeide karbohydrater mer effektivt og som igjen kan bidra til vektnedgang. Studier indikerer at magefett er det som er mest følsomt for kanel. Studier indikerer at kanel også kan være en effektiv måte å redusere candida overvekst og få den under bedre kontroll. Det kan også påvirke slik at man får en sunn vektbalanse.

L-karnitin

Vitenskapelig litteratur indikerer at tilskudd av L-karnitin på daglig basis kan bidra til å øke konsentrasjon av denne aminosyrer i blodet og muskulært. Det kan igjen styrke fettforbrenning og gi bedre ytelse under trening. Aminosyren L Karntitin har i forsøk indikert at kroppen bruker mindre glukose og brenner fett isteden slik at man også kan trene lenger uten å få melkesyre. Den kan også bidra til at muskelsårhet ble redusert  og at kroppen ble utsatt for mindre stress under trening. For at ingrediensen virkelig skal virke kan det gå inntil 24 uker ifølge forsøk. Men da var glukogenbruk minsket med 55 % og treningskapasitet økt med 35 %, indikerte en dobbel blindstudie.

Ingefær

Kan hjelpe med å danne mer magesyre slik at en lettere kan fordøye maten. Grunnen til halsbrann kan oftest være for lite magesyre slik at den kommer opp siden maten blir sent fordøyd. Hos eldre produseres det ofte for lite magesyre. Ufordøyd mat kan skape fermentering av maten og bidra til vektoppgang.

 

Ingefær kan ha effekt som en fettforbrenner slik at den sikrer at mer av vekttapet kommer fra fett og ikke tap av væske. Den kan også bidra til at du føler deg mettere og dermed spiser mindre. For deg som trener kan ingefær hjepe med å restituere musklene raskere slik at du fortere kommer ut i trening og får mer ut av øktene. Økt muskelmasse gjør også at du brenner fett hurtigere.

Ingefær kan bidra til at du får absorbert mer av næringen i maten du spiser og får i deg mer vitaminer og andre næringsstoffer. Det kan også bidra til forbedret sirkulasjon av blodet og dermed gjøre at du føler deg mer energisk og opplagt til å bevege deg mer. Samtidig kan det bidra til at du føler deg varmere i kroppen. For muskler og ledd kan den også være bra. Virkestoffet gingerol ble testet på pasienter som som hadde leddgikt og muskelbetennelse. Studiet indikerte at 75 % av leddgiktpasientene følte bedring og 100 % av de som hadde muskelplager.

Sennepsfrø

Ifølge Penn State University kan «veldig sterk mat» bidra til å øke forbrenningen med opp til tjue prosent i 30 minutter etter inntak. For å øke stoffskiftet kan krydret eller hele sennepskorn bidra til å sette igang kroppens fettforbrenningprosesser. Sennepsfrø er overraskende fulle av næring for noe som er så lite. De har en god mengde selen, fiber, protein, fosfor, mangan, magnesium, jern og kalsium.

 

Sennepsfrø har vist seg å potensielt kunne øke forbrenning med inntil 25 prosent. Bare 3/5 teskje med sennepsfrø daglig kan bidra til å hjelpe deg med å forbrenne 45 kalorier ekstra hver time. Dette indikerte et studie hos England’s Oxford Polytechnic Institute.  Det kan være smart å ta blandingen en time før måltid for å få optimal effekt.

Magnesium Laktate

Denne typen magnesium har høyere nivåer av biotilgjengelighet enn for eksempel magnesiumoksid.  Magnesium laktat er et mineraltilskudd som kan ha effekt mot fordøyelsesproblemer. et kan også bidra ti å få muskler til å slappe av, holde deg rolig, og fremme fredelig søvn, som i seg selv er en stor del av å gjøre enhver vektnedgang mulig.

 

Magnesium kan være nødvendig for mer enn 300 kjemiske reaksjoner i kroppen, inkludert å holde hjerterytmen jevn, regulere blodsukkernivået, og hjelpe med å få lavere blodtrykk. En studie referert til i Journal of Nutrition indikerer at høyere inntak av magnesium var assosiert med lavere nivåer av fastende glukose og insulin (markører knyttet til fett og vektøkning). Ifølge forskning publisert i februar 2009 utgaven av "Journal of Medicine og Biomedicial analysis," kunne økt inntak av magnesium føre til økt nivå av fritt testosteron i kroppen.Testosteron kan redusere nivåene av kroppsfett og øke muskelmasse. Muskler forbrenner mer kalorier enn fett, så dette kan være gunstig for vekttap.

 

Magnesium er også nødvendig i den kjemiske reaksjon som gjør det mulig å gjøre insulin tilgjengelig og få glukose inn i cellene, hvor glukose er involvert i å lage energi for kroppen. Dersom det ikke er nok magnesium til å gjøre denne jobben, vil både insulin og glukose blir forhøyet. Den overskytende glukosen blir lagret som fett og bidrar til fedme. Å ha overflødig insulin kan føre deg videre på veien mot å utvikle diabetes.

 

Forbindelsen mellom stress og fedme kan heller ikke overses. Stresshormonet kortisol signaliserer at en skal senke forbrenning. Det gjør at det å gå ned i vekt kan bli vanskelig. Kroppen kan oppleve at den er under angrep slik at den må hamstre alle sine ressurser, inkludert fettlagrene, og vil ikke gi slipp på dem under noen omstendighet. Magnesium kan ha nøytralisere effekt av slikt stress.

Gymnema Sylvestre

Gymnema Sylvestre kan bidra til vektkontroll. Det er indikert at den kan redusere søtsug ved at sukker opptak forhindres naturlig i cellene og promoterer normalt blodsukkernivå. Den kan også ha en evne rent smaksmessig å redusere lyst på sukker. I Basic Medical Sciences Madras, India indikerte studie at den kunne øke insulinnivå, og at den også muligens kunne påvirke cellene i bukspyttkjertelen til å regenere. Den har i forsøk også indikert å kunne redusere nivået av fett i blodstrømmen i rotteforsøk.

Afrikansk Mangofrø

Det potensielt betennelseshemmende hormonet adiponektin kan øke sterkt etter inntak av afrikansk mango.  Adiponectin utskilles fra fettceller for å øke metabolismen av fett og det cellulære opptaket av blodsukker. Det ble også observert en økning i mengden av leptin i kroppen, det hormonet som kan være ansvarlig for regulering av appetitten.

Løvetann

En av grunnene til at Løvetann benyttes er at det ser ut til å øke utholdenhet i dyreforsøk. Den er mildt lakserende og kan bidra til å promotere bedre fordøyelse og balansere bakteriefloraen i tarmene. Som artisjokk kan den også bidra til å øke produksjon av bile som gjør at fett lettere forbrennes. Den inneholder alle vitaminer utenom D vitamin. Pluss en del mineraler.

Gurkemeie

Overvekt grunnet for mye kroppsfett er et økende sosialt og medisinsk problem i verden. Men ikke all overvekt er nødvendigvis ille da noen kan ha mer muskler enn andre, eller en krafigere kroppsbygning. Men overvekt kan føre til mange plager og gurkemeie kan være lovende i å hjelpe med å redusere mange av disse plagene.

 

Det å brenne mer fett er avgjørende for å gå ned i vekt på riktig måte. Leveren er det organet som er viktigst når det kommer til å forbrenne fett. Om den skades reduseres avgiftningsprosessene i kroppen. Gurkemeie kan hjelpe med avgiftning av leveren og beskytte den mot skader.

 

Krydderet kan bidra til å senke blodkolesterol, senke fettinnhold i blodet og øke vekttap ved tap av fett. Gurkemeie kan feste seg til reseptorer i cellene og øke forbrenning i cellene ved å øke temperaturen også kalt termogenese. Den kan bidra til å danne vekst av nye blodkar – og derigjennom redusere fettinnholdet i fettcellene. Så enkelt sagt kan den bidra til å forhindre at nytt fettvev dannes.

Sphaeranthus Indicus

Det er en type tistelplante som brukes mye i indisk naturmedisin kalt Ayurveda. Det er ikke mye forskning på planten foreløpig men det som er forsket på er anti allergivirkning i henhold til påvirkning på stamceller, økning av testosteron, og kontroll av blodsukker.

 

Spaeranthus Indicus inngikk i en studie med 95 personer i en dobbel blindstudie. Denne indikerte at kroppsvekt ble redusert med I gjennomsnitt 5.2 kg på 8 uker, 11,9 cm i livvidden, triglyseridnivået(fettstoff) gikk ned i snitt 41.6 %. Her ble det også benyttet Mangostan i kombinasjon med Sphaeranthus. Mangosteen er en ingrediens du får i energiproduktet under Functional Greens serien vår.

 

Dosering

Sammen med mange flere ingredienser kan dette være en kraftig medhjelper.

Anbefalt dagsdose er 8 kapsler om dagen (4 gram hver dag).  En boks med 240 kapsler er beregnet for en måneds forbruk for en person.

Oppbevares utilgjengelig for barn, mørkt og kjølig.

Ingredienser:
L Karnitin, ingefær ekstrakt, sennepsfrø ekstrakt, magnesium laktat, gymnea sylvestre ekstrakt, afrikansk mango frø ekstrakt, ceylon kanel ekstrakt, artisjokk ekstrakt, løvetann ekstrakt, gurkemeie ekstrakt, gurkemeie pulver, spharenthus indicus ekstrakt, mariatistel ekstrakt, piper longum ekstrakt, piper nigrum ekstrakt, alge ekstrakt, niacin, pantotensyre, riboflavin, pyridoksin, tiamin, folat, gjærbasert krom, kobalamin.

GMP, ISO 9001, USDA Organic Certified.

Last ned Urteliste med ingrediensenes egenskaperTilleggsinformasjon

Merke Grateful Nature
Avansert filter Vegan, Konsentrert ekstrakt, Glutenfritt, Kapsler, Blends, Urter, Ayurveda, Gress & greens, Kosttilskudd
Ingredienser l karnitin, ingefær ekstrakt, sennepsfrø ekstrakt, magnesium laktat, gymnema sylvestre ekstrakt, afrikansk mango frø ekstrakt, ceylon kanel ekstrakt, artisjokk ekstrakt, løvetann ekstrakt, gurkemeie ekstrakt, gurkemeie pulver, spharenthus indicus ekstrakt, mariatistel ekstrakt, piper longum ekstrakt, piper nigrum ekstrakt, alge ekstrakt, niacin, pantotensyre, riboflavin, pyridoksin, tiamin, folat, gjærbasert krom, kobalamin (vegetabilske kapsler; mikrokrystallinsk cellulose).
Nettovekt 120 g
Produsert i land Norge
Best før dato 1. aug. 2025