Flytende Klorofyll - Høy kvalitet - 454 ml1

kr 322,00

På lager

Leveringstid 1-3 dager

Motta 1 stk automatisk hver måned - rabatt
  • Kjøp 3 for kr 287,50 hver og spar 11%
  • Kjøp 6 for kr 264,50 hver og spar 18%

Details:

Konsentrert klorofyll kan hjelpe kroppen vår å avgifte, gi energi, eliminere sopp (candida), samt å bidra til å støtte immunforsvaret og vektbalanse. Klorofyll kan også være godt mot allergier.
Ingredienser:

Trippel filtrert vann (tilstrekkelig til rekonstituering), vegetabilsk glyserin, Klorofyll [som natriumkobberklorofyllin, en stabilisert, vannløselig form av naturlig klorofyll ekstrahert fra alfalfa blad (Medicago sativa) og morbærblad (Morus alba)]

  • Vegan Vegan
  • Glutenfritt Glutenfritt

Detaljer

I utgangspunktet er klorofyll ansvarlig for den grønne fargen på planter. Dette materialet er også noen ganger referert til som plantens blod fordi den molekylære strukturen og de kjemiske bestanddeler av menneskelig blod er like. Videre er det et viktig molekyl fordi det er nødvendig for fotosyntese. Under fotosyntese omdannes energi fra lys til kjemisk energi ved å syntetisere ATP. Navnet på klorofyll stammer fra en kombinasjon av to greske ord, chloros ( grønn ) og Phyllon ( blad ).

 

Klorofyll [som natriumkobberklorofyllin, en stabilisert, vannløselig form av naturlig klorofyll ekstrahert fra alfalfa blad (Medicago sativa) og morbærblad (Morus alba)] gir høy kvalitet på produktet. Klorofyll er en god kilde til vitaminer som vitamin A, C, E, K og beta-karoten. Den er rik på antioksidanter, viktige mineraler som magnesium, jern, kalium, kalsium og essensielle fettsyrer. Andre klorofyllrike planter er hvetegress, byggress, grønnkål, chlorella og spirulina (se relaterte produkter under).

 

Klorofyll kan være en blodbygger og blod/lever-renser som kan bidra til å støtte immunforsvaret. Kan også potensielt hjelpe kroppen vår å avgifte, gi energi, eliminere sopp (candida), og med vektbalanse. Klorofyll kan også bidra mot allergier, acne, solbrenthet og candida.

 

Dosering: 1 ss (15 ml) om dagen er anbefalt (varer ca 30 dager), bland i vann, smoothie, greens eller juice.

 

Ved solbrenthet, acne(1, 2) eller aldrende hud(3) smøres det på huden, men pass på at klærne ikke blir farget av klorofyll.

 

Flere rapporter indikerer at klorofyll kan bidra til å redusere dårlig lukt i kroppen (4, 5).

 

En studie fra 2008 utforsker om klorofyll kan ha sårhelbredende egenskaper(6).

 

En annen av de store klorofyllfordelene kan overraske deg. Det ser ut til å kunne bidra til å fremme vekttap ved å kontrollere appetitthormoner og forbedre fedme-relaterte risikofaktorer, alt uten de skumle bivirkningene til de fleste kommersielle vekttaptilskudd(7).

 

Den tropiske botaniske hagen og forskningsinstituttet i India har indikert at klorofyll fra friske grønne blader kan ha sterke anti-inflammatoriske egenskaper mot farlige bakterier og andre miljøgifter. Det kan bidra til å slå av et pro-inflammatorisk cytokin som kalles lipopolysakkarid-indusert TNF-a, noe som kan gjøre det til et lovende behandlingsalternativ for betennelser og relaterte kroniske lidelser(8).

  

Hans Fischer gjorde en analyse av den kjemiske strukturen til hemoglobin i 1930, og kom til den oppdagelse at dens struktur er nesten den samme som klorofyll. Hemoglobinet i blodet består av karbon, oksygen og nitrogen som har et jernatom. Hemoglobin er ansvarlig for den røde fargen av blod, slik som klorofyll bidrar til den grønne fargen av planter. For sitt arbeid ble Hans også belønnet med Nobelprisen.

 

Dette produktet er ikke ment for å behandle sykdommer eller erstatte medisiner og et sunt kosthold.

 

 

Klorofyll blod hemoglobin

 

Blad

 

Richard Willstätter en tysk kjemiker og vitenskapsmann var den første som skilte ren klorofyll og to lignende strukturerte materialer ( klorofyll-a og klorofyll-b)  i 1915. For denne oppdagelsen ble han belønnet med Nobelprisen. 

Tilleggsinformasjon

Merke Swanson
Avansert filter Vegan, Glutenfritt, Kapsler, Kosttilskudd
Ingredienser Trippel filtrert vann (tilstrekkelig til rekonstituering), vegetabilsk glyserin, Klorofyll [som natriumkobberklorofyllin, en stabilisert, vannløselig form av naturlig klorofyll ekstrahert fra alfalfa blad (Medicago sativa) og morbærblad (Morus alba)]
Produsert i land USA