• Naturlig Naturlig
  • Vegan Vegan
  • Glutenfritt Glutenfritt

Flytende Klorofyll - Høy kvalitet - 454 mlkr 276,00

På lager

Leveringstid 1-3 dager

Motta 1 stk automatisk hver måned - rabatt
  • Kjøp 3 for kr 253,00 hver og spar 9%
  • Kjøp 6 for kr 230,00 hver og spar 17%

Details:

Konsentrert klorofyll Hjelper kroppen vår avgifte, gir energi, eliminerer sopp (candida), styrker immunforsvaret og vektbalanse. Klorofyll er også godt mot allergier.
Ingredienser:

Trippel filtrert vann (tilstrekkelig til rekonstituering), vegetabilsk glyserin, Klorofyll [som natriumkobberklorofyllin, en stabilisert, vannløselig form av naturlig klorofyll ekstrahert fra alfalfa blad (Medicago sativa) og morbærblad (Morus alba)]

Detaljer

I utgangspunktet er klorofyll ansvarlig for den grønne fargen på planter. Dette materialet er også noen ganger referert til som plantens blod fordi den molekylære strukturen og de kjemiske bestanddeler av menneskelig blod er like. Videre er det et viktig molekyl fordi det er nødvendig for fotosyntese. Under fotosyntese omdannes energi fra lys til kjemisk energi ved å syntetisere ATP. Navnet på klorofyll stammer fra en kombinasjon av to greske ord, chloros ( grønn ) og Phyllon ( blad ).

 

Klorofyll [som natriumkobberklorofyllin, en stabilisert, vannløselig form av naturlig klorofyll ekstrahert fra alfalfa blad (Medicago sativa) og morbærblad (Morus alba)] gir høy kvalitet på produktet. Klorofyll er en god kilde til vitaminer som vitamin A, C, E, K og beta-karoten. Den er rik på antioksidanter, viktige mineraler som magnesium, jern, kalium, kalsium og essensielle fettsyrer. Andre klorofyllrike planter er hvetegress, byggress, grønnkål, chlorella og spirulina (se relaterte produkter under).

 

Klorofyll er kjent for å være en blodbygger og blod/lever-renser som bygger immunforsvaret. Hjelper kroppen vår avgifte, gir energi, eliminerer sopp (candida), styrker immunforsvaret og vektbalanse. Klorofyll er også kjent for å være godt mot allergier, acne, solbrenthet, candida, nyrestein & fibromyalgi.

 

Dosering: 1 ss (15 ml) om dagen er anbefalt (varer ca 30 dager), bland i vann, smoothie, greens eller juice.

 

Ved solbrenthet, acne(1, 2) eller aldrende hud(3) smøres det på huden, men pass på at klærne ikke blir farget av klorofyll.

 

Flere rapporter viser at klorofyll reduserer dårlig lukt i kroppen (4, 5).

 

En studie fra 2008 utforsker om klorofyll har sårhelbredende egenskaper(6).

 

En annen av de store klorofyllfordelene kan overraske deg. Det ser ut til å bidra til å fremme vekttap ved å kontrollere appetitthormoner og forbedre fedme-relaterte risikofaktorer, alt uten de skumle bivirkningene til de fleste kommersielle vekttaptilskudd(7).

 

Den tropiske botaniske hagen og forskningsinstituttet i India har funnet ut at klorofyll fra friske grønne blader har sterke anti-inflammatoriske egenskaper mot farlige bakterier og andre miljøgifter. Det bidrar til å slå av et pro-inflammatorisk cytokin som kalles lipopolysakkarid-indusert TNF-a, noe som gjør det til et lovende behandlingsalternativ for betennelser og relaterte kroniske lidelser(8).

 

Fordi det er helt naturlig, er ikke klorofyll og klorofyllin giftige. Faktisk har det i de siste 50 årene vært praktisk talt ingen toksiske effekter knyttet til forbruket, selv hos personer med svake immunforsvar, som de som helbreder fra kreft. Hos gravide er ikke klorofyll- eller klorofyllintilskudd veldig forsket, så det anbefales ikke at de brukes under graviditet eller amming.

 

Hans Fischer gjorde en analyse av den kjemiske strukturen til hemoglobin i 1930, og kom til den oppdagelse at dens struktur er nesten den samme som klorofyll. Hemoglobinet i blodet består av karbon, oksygen og nitrogen som har et jernatom. Hemoglobin er ansvarlig for den røde fargen av blod, slik som klorofyll bidrar til den grønne fargen av planter. For sitt arbeid ble Hans også belønnet med Nobelprisen.

 

Flere studier undersøker klorofyll sine egenskaper til å motvirke kreft, men det har vi ikke lov å snakke om. Dette produktet er ikke ment for å behandle sykdommer eller erstatte medisiner og et sunt kosthold.

 

 

Klorofyll blod hemoglobin

 

Blad

 

Richard Willstätter en tysk kjemiker og vitenskapsmann var den første som skilte ren klorofyll og to lignende strukturerte materialer ( klorofyll-a og klorofyll-b)  i 1915. For denne oppdagelsen ble han belønnet med Nobelprisen. 

Tilleggsinformasjon

Merke Swanson
Avansert filter Naturlig, Vegan, Glutenfritt
Ingredienser Trippel filtrert vann (tilstrekkelig til rekonstituering), vegetabilsk glyserin, Klorofyll [som natriumkobberklorofyllin, en stabilisert, vannløselig form av naturlig klorofyll ekstrahert fra alfalfa blad (Medicago sativa) og morbærblad (Morus alba)]
Produsert i land USA