1. Risproteinpulver - Økologisk brun ris

    Fra: kr 86,00

    Vårt risprotein pulver har mange fordeler, også for de som trener mye og er ute etter et næringsrikt og allergivennlig alternativ. For alle dietter og livsstiler. Det er en praktisk og god  proteinkilde for veganere, vegetarianere og andre som følger spesielle dietter . Fordi det er allergi-vennlig, kan det også være et utmerket valg for personer som, av forskjellige grunner ikke tåler belgfrukter, korn eller melkeprodukter. I likhet med andre proteinkilder, kan risprotein bistå i vekttap eller vektstyring. Fordelen er et meget lavt fettinnhold og lavt kaloriinnhold. Foreløpige undersøkelser har forbundet risprotein både med vektnedgang og lavere kolesterol.... Les mer
  2. Nutritional Yeast Flakes - Næringsgjær - 500 g

    kr 289,80 Fra kr 230,00
    Gjærflak er proppfullt av næring, og blir ofte referert til som veganernes ostesmak…..   Små flak av inaktive gjær kan brukes som krydder og smaksforsterker til sauser, brød, grøt, kake, tofu marinader og mange andre retter. Den ostelignende smaken gjør at gjærflakene er egnet for veganske retter, og for de som normalt vil unngå ost. Du kan foreksempel lage en deilig ostesaus, som du kan bruke for både pizza, lasagne, pasta og pai fyllinger. Siden den har en behagelig smak, kan ernæringsmessige soppflak inntas som de er, eller oppløses i vann, melk, frukt eller grønnsaksjuice, og kan drysses på supper, stuinger, gryteretter,... Les mer
  3. Quinoa Hvit - Økologisk - 1000 g

    Forventet innen 1 måned

    Vi tar forbehold om avvik i forventet ankomst ved uforutsette hendelser. Fa beskjed om ankomst

    Utsolgt

    kr 169,05 Fra kr 158,70
    Quinoa Quinoa ("Qin-wah") har sitt opphav i Andes-regionen i Ecuador, Bolivia, Colombia og Peru, og kalles gjerne «Inkaenes gull» på grunn av sitt næringsinnhold. Den var viktig i dietten til de gamle sivilisasjoner i Andesfjellene. De små runde kornene ligner hirse, men er blekbrun i fargen. Smaken av quinoa er mild, og konsistensen er fast. Blir mer gjennomsiktig og søtlig i smaken når den kokes. Quinoafrø inneholder essensielle aminosyrer som lysin. Quinoa har et høyt kostfiberinnhold og et høyt innhold av vitamin B1 og mineralene magnesium, jern, fosfor og sink. Quinoa er også en god proteinkilde og en kilde til vitamin B6 og mineralet kalium. Kokt... Les mer
  4. Bokhvetegryn - Økologisk - 500 g

    kr 60,95 Fra kr 55,20
    Bokhvete er ingen kornsort, men en nøtt. Den er derfor naturlig glutenfri. Bokhvete har et høyt innhold av protein og lysin – en essensiell aminosyre som kroppen selv ikke kan fremstille, som må tilføres gjennom mat. Den inneholder dessuten mye kostfiber, jern, fosfor, kalium og magnesium. Bokhvete er en av de billigste og mest effektive måtene å få i seg supermat på. Selv om det kalles "hvete", er bokhvete faktisk ikke er relatert til hvete. Det er en frøfrukt som er relatert til rabarbra og sorrel, så det kan en være erstatning for korn for folk som er følsomme for hvete eller andre kornsorter som inneholder gluten. BRUKES TIL Bokhvete kan... Les mer
  5. Økologisk sjøspaghetti - Sea Spaghetti - 125g

    Forventet innen 1 måned

    Vi tar forbehold om avvik i forventet ankomst ved uforutsette hendelser. Fa beskjed om ankomst

    Utsolgt

    kr 161,00 Fra kr 126,50
    Rå, økologisk hav-spaghetti (Himanthalia elongata) Denne sjøgrønnsaken er veldig smakfull og en av de mest populære. Den vokser i dypet langs kysten - i røft farvann.     Bruk:Sjøgresset kan spises som vanlig spaghetti, men også rått.   KoktKok sjøgresset i 10-15 minutter. Du kan tilsette pastasaus, pasta, ris, andre grønnsaker, lage kasserolle, bruke det i stekte retter, på pizza, som paifyll eller dele det opp og blande det i salater. Du kan også steke spaghettien i smør. Først hell kokende vann over spaghettien og derretter skyll spaghettien under kaldt vann. Stek så spaghettien i smør og drypp... Les mer