Dessert og kaker Tilbake til toppkategori
-
Kokosmel - Økologisk - 500 g
Produktets ankomsttid er ukjent
Vi tar forbehold om avvik i forventet ankomst ved uforutsette hendelser. Fa beskjed om ankomst
Utsolgt
Vanlig pris: kr 63,25
Tilbudspris kr 53,76 spar 16%
Rått og økologisk kokosnøttmel. Det er et glutenfritt mel som er ekstremt rikt på fiber og inneholder lite karbohydrater. NØKKELEGENSKAPER Glutenfritt Økologiskt Næringsrikt alternativ til hvetemel Inneholder hele 50% fiber Inneholder kun 9% karbohydrat BRUK Økologisk kokosmel er et naturlig glutenfritt mel som passer til brød, rundstykker, pannekaker, vafler og kaker. BAKING MED KOKOSMEL Du kan erstatte opptil 25 % av hvetemelet i tradisjonelle bakeoppskrifter med kokosmel, og få en god reduksjon av kalorier og karbohydrater. Samtidig får du et solid fibertilskudd. Hvis... Les mer -
Kokosolje - Extra Virgin Coconut Oil - Økologisk - 500 ml
Vanlig pris: kr 164,45
Tilbudspris kr 139,78 spar 16%
Vår Virgin Kokosolje har alle næringsstoffer, enzymer, aroma og smak fra kokosnøtten intakt. Kokosolje er kjent for å hjelpe med å styrke immunforsvaret og opptaket av fettløselige vitaminer. Kokosolje er også kjent for sin anti-inflammatorisk effekt; betennelsesforebyggende og -dempende. Ferskhetsgraden av denne oljen vi selv importerer er svært god og en av de beste kokosoljene Grateful Nature har testet ut til nå. Det anbefales sterkt å ta kokosolje sammen med vitamintilskudd, spesielt D-Vitamin D3 som nyttiggjøres best ved inntak sammen med oljer. Vår kokosnøttolje (extra virgin) er rå og kaldpresset. Kokosnøttolje består av... Les mer -
Raw food kake pakken - Mange vakre og smakfulle kombinasjoner
Starter: kr 42,00
Du kan lage endeløse kombinasjoner med sunne og smakfulle kaker, med økologiske råvarer. Se ebok for flere kombinasjoner. Du kan endre på pakken ved å endre antall på hvert av listede produker over, om du vil fjerne et produkt skriver du 0 før du klikker på "legg i handlekurven". Oreo kake oppskirft Her er 1 oppskrift en 3 lags kake som kalles oreo kake.Du kan bruke grunningrediensene og endre farge og smaker slik du selv ønsker. Første lag: Kjør nøttene til mel og tilsett resten til du får en fast deig. Trykk ut i en rund kakeform smurt med kokosolje eller bruk bakepapir. 3 dl valnøtter / for nøtterfri... Les mer -
Raw food kuler pakke - Energisnacks
Starter: kr 32,26
For oppskrifter last ned eboken her. Forberedelse Mengde nøtter og dadler varierer ut ifra ønsket mengde og konsistens, så prøv deg ut. For lakris smak bruk små mengder lakrispulver, prøv ut forsiktig og smak deg frem til din ønskede smak. Tilsett frø / nøtter i en matprosessor, og miks sammen til finmalt konsistens. Tilsett kakao, vanilje, stevia og andre pulver og eventuelt salt. Legg i dadler uten frø og eventuelt kokosolje. Blandes sammen til alle ingrediensene er fordelt jevnt (du må kanskje stoppe et par ganger og skrape ned sidene og skille deigen hvis den danner en ball). Tilsett eventuelt kokosmasse eller bipollen. Rull biter av... Les mer -
Kokosmasse - revet kokos - Økologisk - 250 gram
Økologisk kokosmasse. Kokosnøttens revede, tørket fruktkjøtt gir en kokosmasse med mye smak og fylde. Forslag til bruk: I kaker, kjeks, godterikuler, müsli, smoothies, fruktsalater, desserter. Opphavsland: Fillipinene Næringsverdi pr. 100 g: Energi: 269kj/ 494kcal Protein: 14,1 g Totalt karbohydrater: 21,2 g Hvorav sukker: 3,5 g Totalt fett: 56,5 g - hvorav mettet fett: 35,3 g Kostfiber: 17,6 g Les mer -
Kokosblomstsukker - Coconut palm sugar
Fra: kr 46,75
Palmesukker lages fra kokosnøttpalmens blomster, den har en rund og aromatisk, karamellaktig sukkersmak. Palmesukker kan fint fungere som erstatning for honning, vanlig hvitt eller brunt sukker. Grunnet sin lave glykemiske indeks (GI) har palmesukker mindre påvirkning på blodsukkeret enn vanlig hvitt og brunt sukker. Det vil si at blodsukkeret ikke stiger slik det gjør når man spiser vanlig sukker. Palmesukker har en glykemisk indeks (GI) på 35. ANBEFALES FOR Alle som ønsker seg et alternativ til hvitt, raffinert sukker. Kokospalmesukker har lav GI (ca 35) og vil minske “berg og dalbane” blodsukker effekten. Diabetes er blitt mer og mer... Les mer