1. Kokosmasse - revet kokos - Økologisk - 250 gram

    kr 57,50 Fra kr 48,30
    Økologisk kokosmasse. Kokosnøttens revede, tørket fruktkjøtt gir en kokosmasse med mye smak og fylde. Forslag til bruk: I kaker, kjeks, godterikuler, müsli, smoothies, fruktsalater, desserter.   Opphavsland: Fillipinene   Næringsverdi pr. 100 g: Energi: 269kj/ 494kcal Protein: 14,1 g Totalt karbohydrater: 21,2 g Hvorav sukker: 3,5 g Totalt fett: 56,5 g - hvorav mettet fett: 35,3 g Kostfiber: 17,6 g   Les mer
  2. Kakaopulver - Peruviansk Cacao Powder - Økologisk

    Fra: kr 101,00

    Til: kr 1 400,00

    Mellom-Amerika er kakao kjent som "Gudenes føde". Kakao et høyt eviggrønt tre, som kommer fra det tropiske Amazonas i Sør-Amerika. Med litt sesongvariasjoner, vokser kakao treet i lavereliggende tropiske skoger. Kakao vokser kun i de høye tretoppene på disse trærne. Det stilles høye krav til miljø, og temperaturen bør være 21-32 grader celsius året rundt, og ikke under under 15 c. Det bør være mer enn 10 cm nedbør i månden, og 100 til 250 cm i løpet av et helt år. Kakaotreet kan ikke leve over 1000 meter i høyde, og det vokser best under 300 meters høyde. Kravene til disse levevilkårene... Les mer
  3. Kakaonibs - Cacao Nibs - Økologisk

    Fra: kr 88,00

    I Mellom-Amerika er kakao kjent som "Gudenes føde".   Kakaonibs kommer fra kakaobønner. De er laget ved at skallet fra bønnene knuses i mindre biter.   Våre kakaonibs er rå og økologiske. Kakaonibs har et høyt innhold av blant annet magnesium, svovel, og antioksidanter. Disse stoffene kan bidra til et sunt hjerte, virke stressreduserende og mye mer. De siste årene er kakaonibs blitt et populært helseprodukt.   Kakao et høyt eviggrønt tre, som kommer fra det tropiske Amazonas i Sør-Amerika. Med litt sesongvariasjoner, vokser kakao treet i lavereliggende tropiske skoger. Kakao vokser kun i de høye tretoppene på disse... Les mer
  4. Kokosblomstsukker - Coconut palm sugar

    Fra: kr 55,00

      Palmesukker lages fra kokosnøttpalmens blomster, den har en rund og aromatisk, karamellaktig sukkersmak.   Palmesukker kan fint fungere som erstatning for honning, vanlig hvitt eller brunt sukker. Grunnet sin lave glykemiske indeks (GI) har palmesukker mindre påvirkning på blodsukkeret enn vanlig hvitt og brunt sukker. Det vil si at blodsukkeret ikke stiger slik det gjør når man spiser vanlig sukker. Palmesukker har en glykemisk indeks (GI) på 35.   ANBEFALES FOR Alle som ønsker seg et alternativ til hvitt, raffinert sukker. Kokospalmesukker har lav GI (ca 35) og vil minske “berg og dalbane” blodsukker effekten.   Diabetes er blitt mer og mer... Les mer